16 Nisan 2015 Perşembe

Deck zemin

Dış mekanlarda uygulanan ahşabın kullanım ömrü çok sınırlıdır. Ahşap zemin kaplamanıza yılda defa cila ve diğer kimyasal koruyucular ile bakım yapmak zorunda kalırsınız. Değişik yer karosu modellerimiz mevcuttur. Kalite, ürün, uygulama alanlarında sürekli gelişim ve yenilikleri takip ederek, siz değerli müşterilerimize hizmetler sunmaktayız.


Deck zemin

Kompozit deck fiyatları için bizi arayın. DECK İSTANBUL pergola, zemin kaplama, bank, çit, çiçeklik, siding, bahçe mobilya sistemleri, yer döşeme ürünleri sektöründe lider marka. Tüm bu sorunlara karşı Decodeck deck sistemleri aradığınız en ideal çözümdür. Hem peyzaj alanlarında hem de havuz kenarlarında ihtiyacınız olan zemin kaplaması dayanıklı, güvenli ve uzun ömürlü olmalıdır.


Alt zemin oluşturulduktan sonra deck malzemeler üstten vida görülmeyecek şekilde tutkal ve plastik aparatlarla zemine sabitlenir. Montaj işlemi bittikten sona decklere iki kat teak yağı uygulanır. DECK ıslak zemin ve mekanlara döşenen dış şartlara dayanıklı ağaçlar yada dış şartlara dayanıklı hale getirilmek için işlem görmüş ağaç malzemelerdir. Bunlar biter bitmez ise parçalar halinde içten vidalama.


Ahşap deck fiyatları ve döşeme hizmeti için tıklayın. Deck kaplama doğallıktır. Uygulanacak olan alanın ilk etapta zemin kodunun alınması ile ilk adım atılarak devamında ızgara şeklinde profillerin yerleştirilip gerekirse tutkallayıp zeminin sağlam olmasından emin hale getirilmelidir.


Teras zemini tik kaplama malzeme ve montaj kompozit olmayacak doğal tik malzeme. Sağlam, Estetik Uzun Ömürlü zeminler DECK. Kolay ve hızlı kurulum PERGOLA. Bakım gerektirmeyen cepheler CEPHE. Bahçe duvarı ve çit uygulamaları, veranda yer döşemeleri, bank ve saksı tercihleri, havuz kenarı zemin uygulamaları için oldukça kullanışlı bir malzeme olan kompozit deck , zengin ürün yelpazesi ile mekanlara şıklık ve zarafet kazandırmaktadır.


Deck zemin

Altındaki zemini temizlemek istiyorsanız zemin döşemesini kolayca çıkarabilir ve tekrar bir araya getirebilirsiniz. Yer döşemelerinizi, yılda bir kez gibi düzenli olarak cilalarsanız aşınma ve yıpranmaya karşı koruyabilirsiniz. Havuz kenarları için su ile temas ettiğinde, deforme olmayacak, sağlığa zararı olmayan, yer döşemlerinde, sizlere özel projeler üretiyoruz.


TL fiyat ve PTT Kargo güvencesiyle. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Wpc kompozit kaplamaları ahşap zemin kaplamalarına alternatif olarak üretilmiştir. Kurumsal Tanıtım Filmini İzlemek İçin Tıklayın.


Seperatörlü panellerle gölgelendirme ve görsellik kazandırılmıştır. Maliyeti düşürmek adına seperatör (baklava dilimleri) yerine standart paneller kullanılabilir. Iroko deck açık ve kapalı alan ortamlarında tercih edilen sert Afrika ağaç cinsidir. AHŞAP IROKO DECK KAPLAMA. Altın sarısı ile altın kahvesi tonlarına sahiptir.


Zemin kaplama ve masalıdır. New Tech Wood Türkiye Distribütörü olarak yıl renk açmaz, yıl leke tutmaz yıl garanti. Tek bir konuttan büyük projelerinize kadar yılda 40.


Genişletilmiş görünümü açmak için tıklayın. Dış hava şartlarına dayanıklılık, sökülüp takılabilme kolaylığı. Dış ve iç mekanlarda güvenle kullanabilecek zemin kaplama malzemesi kompozit deck , modern ve çağdaş yaşam alanlarının imkanlı hale gelmesini sağlayan bir malzemedir. Dış mekan zemin kaplamalarında kullanılan ahşap sistemler, zamanla yıpranma ve bozulmaya başlarlar.


Dış mekan ve iç mekan organizasyonlarda zemin kaplama malzemesi olarak kullanılır. Parçalar birbirlerine lego şeklinde geçmekte olup zemin yekpare olmaktadır. Farklı ağaç türleri ,ebatları ve yüzey seçenekleri ile ferah ve zevkli mekanlara sahip olmak mümkündür. Artık evin içinde olduğu gibi dış. DECK dış mekan parkesi, ahşap kompozit, havuz kenarı dış şartlara dayanıklı ağaçlar işlem görmüş ağaç malzemelerdir.


Gizli klips sistemi, çok kolay kullanımlı. TherraWood deck uygulamaları sağlam, hızlı, pratik ve ideal bir çözümdür. Ahşapa alternatif olarak, kompozit zemin kaplaması kompozit teknolojisi ile geleneksel ahşap görünümü sunar. Uzun kullanım ömrü, kaymaz yüzey ve gizli vidalama gibi çeşitli montaj seçenekleri ile dekoratif görünüm sunar zemin kaplamalarında ve. Dış mekan düzenlemelerinde kullanılacak zemin döşemesi, dış zemin döşemesi, ahşap kompozit deck , ahşap kompozit pergola,ahşap kompozit bank,ahşap kompozit çit, kompozit bank, kompozit siding, kompozit lambiri deck ,kompozit çiçeklik, kompozit dış cephe kaplaması iç mekanlara göre daha farklı özellikler taşıması gerekir.


TL 31TL (3) aquanil 100. Bin Proje olarak ahşap zemin döeşeme de projeleriniz için çözüm ortağıdır. Almanyanın güvenilir markası Loba sektördeki yılı aşkın tecrübesi ile siz değerli müşterilerimizin,parke, zemin ,ahşap,teak bakımlarında üstün sonuçlar almanızı sağlar.


C Profil İle Duvar Giydirme Detayı (Plan) 8. Vana Ceketi Uygulama Kesiti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar