28 Nisan 2015 Salı

Arteknik dekoratif taş inş ltd şti

Doğal taşların özel bir teknik ile kopyalanmasıyla elde edilen kalıplarla otantik ve doğal görünümlü, kaliteli, kalıcı ürünler müşterilerimizin beğenisine sunuldu. COUNTRY STONEOtantik, doğal görünümlü, kaliteli, kalıcı County Stone ürünleri doğal taşların özel bir teknikle kopyalanmasıyla elde edilen kalıplarla üretilir. ARTEKNIK DEKORATIF TAS INŞ. Kolay, hızlı ve ekonomik uygulanırlılığı, zengin renk ve doku seçeneği, mde yak Ankara. Country Stone (artificial stone ) üretimine başlamıştır.


Profil sayfamıza buradan ulaşabilirsiniz. Yayınlanmış Diğer Ürünleri. Uzun süreli müşteri memnuniyeti hedefliyoruz. ZOSERA Yalıtım ve Yapı Kimyasalları İnş. Orient Express through the port of Baltimore, Maryland.


Yetkili: BAHADIR ÖZDEMİR (Genel Müdür) Adres: (Merkez) Demetgül Mh. Konum Türkiye Sektör İnşaat Malzemeleri. A DEMETEVLER ANKARA - TURKIYE. Find their customers, contact information, and details on shipment. KLIMA LTD STI DEMETGUL MAH 5. COUNTRY STONE Otantik, doğal görünümlü, kaliteli, kalıcı County Stone ürünleri doğal taşların özel bir teknikle kopyalanmasıyla elde edilen kalıplarla üretilir.


DÖRTEL DEKORATİF TAŞ - DÖRTEL DEKORATİF TAŞ YAPI KİMYASALLARI İNŞAAT İÇ VE DIŞ TİC. Dörtel dekoratif taş bir çok özel projelere imza atan marka Değeri yüksek olan PIKSSTONE Markasıyla rakiplerinin bile imrenerek baktığı kalitesi ve müşteri memnuniyetinin üstün tuttuğu ürünleriyle hizmet vermektedir. MONTAJ KILAVUZU - Eskitaş - Kültür Taşı ve Kültür Tuğlası. Eskitaş Mühendislik, yapılarda dekoratif çözümler üretir. Peyzaj ve dekoratif amaçlarla kullanılan tamburlu ve tambursuz doğaltaşlarımız ve doğal dere çakıllarımızın yanı sıra, özellikle dış mekan yürüyüş ve ağaç yollarında kullanılan granit ve bazalt parke taşları, kayrak taşları ve eskitme traverten.


Dogru Adres HotelAsistan. Diamond Stone ürünleri doğal taşların özel bir teknikle kalıplara kopyalanması ile üretilen iç ve dış cephe kaplama malzemeleridir. Bilgileri için hemen Tıklayın. Küçük ve orta ölçekli firmalar birbirleri ya da müşterileri ile Diyalogo üzerinden ticaret yapabilirler.


Zengin, ticari değeri yüksek yayın içeriği ve 50bin üyeli interaktif iş topluluğu ile diyalogo. Stone Concept dekoratif kompozit paneller, zengin ürün seçenekleri ile hizmetinizde. Doğal Taşlarla Duvar, Tavan ve Cephe Kaplama uygulamaları.


Sefa Taş Kesme İnşaat Nakliyat Gıda San. Ankara Gölbaşı andezit taşı Anadolu medeniyetleri içinde doğal malzeme olarak günümüze kadar gelmektedir. Tadilat ve Dekorasyon Bizim İşimiz – Kurumsal Hizmet, Ekonomik Fiyatlar.


Yüzyıllar boyunca kullanılan ve her zaman estetik ve dekoratif olarak trend olmayı başaran taş dış cepheler doğallığın ve güçlü bir görünümün temsilcisidir. Firma Hakkında: AYDOĞAN GIDA SAN. Elbette eskiden yalnızca taş evlerde bulunan bu görünüm artık kaplama. NŞAAT kelimesi ile ilgili kayıtlı firmaları sektörlerine,. CE- TAŞ CELEPOĞULLARI TAŞ KIRMA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LTD.


Ayazma Caddesi, Nef Sitesi No:B Blok 1. D:17 Kağıthane, İstanbul. Ece İnşaat Baskı Beton Ltd Şti. Har Mobilya Ahşap ve Dekorasyon. Kesici Taş : TOPLU METAL San. Derince Kocaeli nde kurulmuştur.


Bizler teknolojideki ilerlemelere paralel olarak kendimizi yenilemekte ve geliştirmekteyiz. Bu bağlamda müşterilerilerimize en iyi sonucu vermeye çalışıyoruz. Taş Duvar Kaplama YSK Mühendislik Taahhüt İnşaat Tic.


Yapınızda güç istiyorsanız Kale Taşı tam aradığınız taş modelidir. Derz dolgu uygulamasının. Dekoratif taş ,desenli taş ,bordür,parke taş ,parke. All this time it was owned by Arteknik dekoratif Taþ Ýnþ.


Teknik Data Internet Teknolojileri San. Tuğla, duvar kaplaması ve kültür taşı , dekoratif taş , dekorasyon taşı , duvar kaplama, dekoratif kaplama, yapay taş , taş kaplama duvar, tuğla kaplama, dekorasyon, dekorasyon ürünleri, kültür taşı ürünlerimizi buradan bulabilirsiniz. Kahramanmaraş ve çevre illerin doğal taş gereksinimlerini karşılamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar