27 Nisan 2015 Pazartesi

Ahşap panel duvar

Farklı seçenekleri olan ahşap ürünleri en uygun fiyatlarda ücretsiz kargo ve aya varan taksit seçenekleri ile koctas. Not : Modellerin Diğer Renkleri İçin Resim Üzerine Tıklayın. BRECCIA AHŞAP PANELLER WOOD AHŞAP PANELLER. Kategoride hiç makale yok. Eğer alt kategoriler bu sayfada görüntüleniyorsa, makale içeriyor olabilirler.


Ahap dokulu panel , fiber ahşap panel modelleri. Benzersiz tasarımları ve desenleri ile ahşap duvar kaplama paneleri mekanlarınızda dekoratif bir görünüm oluşturur. Zamanın ruhunu yakalamak ve eski ile yeniyi bir arada kullanmak isteyenler için iyi bir alternatif oluşturan bu. OSB esnek yapısı ve dekoratif görünümü nedeniyle özellikle Amerika ve Kanada’da çatı ve duvar kaplama malzemesi olarak uygulanmaktadır.


Fakat kalitesi ve dayanımı diğer ahşap esaslı ürünlere kıyasla üstün özelliklere sahiptir. Doğadaki ağaçları kesmedende ağaçları yaşayabiliriz. Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır. Doğal taş veya doğal bir malzeme değildir.


Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. BURSA STONE bir MER-SEL kuruluşudur. Projelerimizde El yapımı ürünler veya müşterinin istediği ürünler kullanmaktayız.


Akustik ahşap paneller tavan ya da duvarda rahatlıkla uygulanabilir. Uygulama için farklı alternatifler mevcuttur. MDF temel hammaddesinin üzerine farklı kaplama uygulaması mevcuttur. Görünümlü kaplamalarımızdan DINAMO Panel kaplamalarımız, NETEREN olarak Fransa’dan ithal ettiğimiz Pvc esaslı doğal ahşap görünümlü dekoratif duvar ve tavan kaplama panellerimizdir. Sadece iç mekanlarda kullanılan, ahşap duvar ve tavan dekorasyona yeni bir boyut getiren DINAMO panel kaplamalarımız, doğal ahşap tuşeli.


Ahşap panel duvar

Yaşam alanlarınıza harika motifler katacak Criato ahşap panel , Criato panel dekorunuza uygun konsept bir dekoratif panel , duvar dekorasyon malzemesidir. Criato duvar kaplama ürünün adet renk seçeneği bulunuyor. Duvarın klasik etkilerinden yorulup, farklı bir atmosfer arayanlar için. Orijinal taş ya da tuğla görünümüne sahip olan strafor duvar paneli , dayanıklı bir yüzeye sahip olması için akrilik ile kaplanmıştır. Taş panel , tuğla panel , beton panel , ahşap panel , karo tavan paneli , poliüretan paneller , poliüretan karo tavan panelleri , kategorilerinde ürün modellerimiz bulunmaktadır.


Onlarca renk seçeneği ile duvarlarınız için duvar kaplama seçenekleri sunuyoruz. Tüm kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL Sertifikası ile korunmaktadır. Dayanıklılık ve yalıtım konusunda hepsi birbirinden başarılı. Aynı zamanda sınırsız renk ve doku seçeneklerine sahiptir.


Strafor ahşap duvar panelini duvarınızın sağ veya sol alt köşesinden, çizilen çizgiye hizzalanacak şekilde uygulamaya başlanır. Yapıştırıcıyı yada silikonu ilk panelin arka yüzünün kenarlarına ve ortalarına yayarak sürülür ve ilk panel duvara yerleştirilir. Wood serisiyle donatılmış mekanlardan ayrılmak istemeyeceksiniz. Akustik panel , ses yalıtım paneli ,kumaş kaplı paneller , akustik ahşap panel , akustik duvar panelleri , akustik tavan paneli ve benzeri ses izolasyon malzemelerinin üretim, uygulama ve satış hizmetlerini gerçekleştiriyoruz.


Ahşap duvar kaplama, ahşap duvar panelleri ile evimize başka hava katmak güzeldir. Bir zamanlar duvar kağıtları çok modaydı ve aşağı yukarı herkes duvar kağıtları ile evini süslemek isterdi. Ayrıca çok doğal ve şık duruyor bu paneller. Trendler hızla değişirken mekan dekorasyonlarında duvar panelleri trendleri de bu değişimden etkileniyor. Difüzör paneller kullanarak hem ortamın ses akustiğini düzenlenmiş olur hem de ortama şıklık katar.


Artık duvar kaplama tekniklerinde en çok tercih edilenler duvar kaplama panelleri oluyor. Pek çok farklı kaplama tekniğinden çok daha dayanıklı ve daha şık bir duruş sergileyen bu duvar kaplama malzemeleri. Farklı desenlerde üretilen aynı zamanda akustik özellikte olabilen, dekoratif ahşap panellerdir. Demontabl modüler ofis bölmeleri (Sistem -K). Hızlı ve kolay kurulan panel duvar Sandviç Panel Master Panel CS, soğuk hava deposu uygulmalarında kaplama malzemesi olarak kullanılmaktadır.


Ahşap Tavan Panelleri ,akustik,karoları,karosu,derzli,delikli, paneli ,kaplama. Normal bir betonarme bina ise 1ton gelmektedir. Dekoratif Ahşap Paneller.


Ahşap panel duvar

Duvar panel çeşitleri arasında yer alan Ahşap duvar paneli , en çok tercih edilen panel çeşitleri arasında. Gerek evinizde salon, mutfak, yatak odası için gerekse ofislerde kullanıldığını söyleyebiliriz. Duvar panelleri kullanılan ısı yalıtım dolgu kalınlığı ve ahşap kaplama (iç-dış)kalınlıklarına göre ortalama 30kg.


Ahşap Dokulu Strafor Paneller (51) Dış Cephe Strafor Paneller (112) Düz Yüzeyli Ahşap Strafor Paneller (6) İç Cephe Strafor Paneller (151) Mermer Görünümlü Strafor Paneller (12) Stikwall Strafor Dizayn Paneller (72) Taş Görünümlü Strafor Paneller (81) Tuğla Görünümlü Strafor Paneller (80) Tuğla Görünümlü Fiber Duvar. Ekonomik anlamda zor bir yıl geçirdiyseniz ancak yine de odanızda bazı dekorasyo değişiklikleri yapmak istiyorsanız kesinlikle ahşap paneller sizin için ideal olacaktır. Sena Stone Kültür Tuğlaları, Kültür Taşları, Klinker Tuğlaları, Osmanlı Tuğlaları, Beyaz Tuğlalar, Siyah Tuğlalar, Barok Tuğla Kaplama, Eskitme Tuğla Kaplamaları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar