2 Nisan 2015 Perşembe

Çizilen gözlük camı kolayca nasıl onarılır

Güzel ve pahalı güneş gözlüğünüzün camı çizildi diye yenisini almanız gerekmiyor. Tema Arka Plan Resimleri. Merhaba Ziyaretçi Yalnızlık konulu fotoğraf yarışması için anket açıldı. Konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.


Sizi ankete katılıma davet ediyoruz. Bu sitede kullanılan tüm fikir, çeviri, içerik ve görseller mimuu. Ev eşyalarını temizlemek için kullandığınız camsil ya da sprey bir bulaşık deterjanını gözlüğünüzün çizilen camlarının hem ön tarafına hem de arka tarafına sıkın ve bir bez ile. Faydalı Bilgiler bölümünde yer alan bu konu Hasan Şeref İlhan tarafından paylaşıldı. Güneş gözlükleri de güzel korunma yolları tercih edilmediği zaman çizilecektir.


Arkadaşlar gözlük camımda onlarca kılcal çizik oldu , çizikleri yok eden bi sıvı bir çözüm var mı ? Ana Sayfa ÖNE ÇIKANLAR. Windows Nasıl Onarılır Windows Xp Nasıl Onarılır - Bu makaledeki notlar: xp nasıl onarılır windows nasıl onarılır. Akıllı telefonlar, Tabletler ya da diğer cihazlar.


Hemen hepsinde ekranlar çizilebiliyor. Peki, bu çizikleri nasıl onaracağız? Güneş gözlüğünüzü her ne kadar kabında taşımaya özen gösterseniz de bazen yakanıza bazen de başınıza takarsınız. Onu orada unutup işinize dalarsınız ve gözlüğünüz yere düşer, camında çizikler oluşur.


O an için bu tür giysilerin kenarı ile silmek bize kolay gelse de bu sert kumaşlar gözlük camlarına zarar vermektedir. Anakart Nasıl Onarılır anlatabilirmisiniz. Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın e ödev.


Her ne kadar Corning Gorilla Glass veya safir gibi cam teknolojileri pek çok akıllı telefonda olsa da, olmayanların sayısı da bir o kadar fazla. Peki çizilen telefonun ekranı nasıl onarılır ,. Ama tabii ki yağı ekrandan çıkarmak da kolay olmayacak. Tunes İle Kolayca PC den iPad’e Resimleri Taşıma. Cam Lavabo çizikleri nasıl tamir edilir? Duvardaki küf nasıl giderilir?


Rezistans Nasıl Onarılır ? BİR ÇÖZÜM VAR MI var mı CAM KURTULUR MU. Bunlar Cam haline gelebilen oksitler, eriticiler ve stabilizatörler denilen maddelerdir. Telefon Ekranı Nasıl Onarılır , Çizilen Telefon Ekranını Onarma,.


Camı nasıl temizleyeceğiz. Her ne kadar kırılmaz cam ekran ya da ekran jelatini kullansak da, bazı cihazlara uyum sağlamayan jelatinler ya da bunları kullanmak istemeyen birçok kişi bulunmakta. Aynı zamanda çizilen gözlüklerinde kullanılmaması atılması gerekmektedir. Bir kaç kolay yöntem ile hem sağlıklı, hem temiz hemde bütçe dostu olan yazımızı okumalısınız.


Camları ovalamadan önce, pisliği veya tozu suyla durulayın. Ancak çok fazla toz kapıyor ve nemleniyor sinirden gözlüğü kırıp atcam bunu nasıl engelleyebilirim çizmektende korkuyorum ? Organik gözlük camı nasıl temizlenir. Suya düşen telefonlar için yapılması gerekenler - suya düşen cep telefonu için. Onarımı yapılmayan cam çatlakları ilerleyerek daha büyük çatlaklar oluşturur. Cam onarma işlemine geçmeden önce mutlaka koruyucu bir gözlük kullanın.


Fark edemeyeceğiniz küçük cam kırıkları gözünüze. Domatesi kolay soymak için bıçağın sırtıyla kabuklar, soyulacak yönün tersine sürtülür, veya kaynar suda bir dakika bekletilir. Pirinç ve bakliyatların saklanması için cam kavanozları tercih edin. Aracımızın camı çatladıysa ne yapabiliriz sorusunu Oto Cam Ustası Taner Albayır görüntülü yanıtlıyor.


Araç cam filmi nasıl uygulanır? Yolda aracımızın camı kırılırsa ne yapmalıyız? Kurşungeçirmez camların özellikleri. Bu malzemenin birçok önemli özelliği vardır. Hafif, renksiz, kokusuz ve atmosferik etkilere dayanıklı bazı cam türlerinde olduğu gibi kolayca çizilen bir lens türüdür.


Adım 1: Hasarı Değerlendirin. Güvenlik gözlükleri takarken,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar