3 Nisan 2015 Cuma

Galvaniz trapez sac

Galvaniz trapez sac

Galvaniz trapez sac fiyatları. Genişliği metre galvaniz trapez sac fiyat listesi aşağıdaki gibidir. GALVANİZ TRAPEZ SAC SATIŞ FİYATLARIMIZ GÜNCELDİR.


Galvaniz trapez sac

ANASAYFA KURUMSAL ÜRÜNLER REFERANSLAR TEKNİK BİLGİLER İLETİŞİM. Ebatlarda mm Stoklarımızda Mevcut’dur. Tek kat trapez levhalar boyalı galvaniz sac , boyasız galvanizli sac üretimlerin yanında, boyalı alüminyum olarak da üretilebilmektedir. Uygun fiyat ve yüksek kalite ikilisini eş zamanlı olarak sunan Assan Panel önceliği her zaman kaliteye vermiştir.


Boyalı trapez sac ve galvaniz trapez sac istenilen her uzunlukta üretilebilmektedir. Trapez Formunun Özellikleri. Aynı zamanda galvaniz bir ürün olduğu için paslanma ve deforme olmaz. Dijital Ürün Kataloğumuz.


Yeni web sitemiz yayına girmiştir. Hacı Lütfi Küçükdeveci tarafından kurulan ve ticaret hayatına başlayan Küçükdeveci İnş. Isı yalıtımsız tek kat veya iki trapez arasına ısı yalıtımı serilen çok tabakalı çatı ve duvar uygulamalarında kullanılır.


Prefabrik Yapı İmalatında, çatı ve cephe kaplamalarında, depo inşaatında ve benzeri alanlarda duvar ve tavan kaplaması olarak kullanılabilir. Hemen hızlı bir şekilde satın alın! Sebebi ise tek kat olması ve arasında herhangi bir dolgu malzemesi olmamasıdır.


Formların ölçüleri bu saçların oluşumunda çok etkilidir. Dünya standartlarına uygun üretilmiş sacların kalitesi ve dayanıklılığı üst düzeydedir. Havalandırma ve İzolasyon Grubu. Isı yalıtımı olmadan tek kat ya da iki trapez arasına ısı yapılan yalıtım, duvar işlerinde veya çok katmanlı çatı işlerinde tercih edilir. Boyalı sac rulo, soğuk sac rulonun başlangıç noktası çinko kaplama halk diliyle galvaniz kaplama yapılmasıyla başlamaktadır.


Projeye göre üretilen trapez saclar mevcut çelik yada beton aşıklar üzerine tepe mahya seviyesinden saçak seviyesine düşey pozisyonda montajı yapılır. E-Bülten üyeliği oluşturarak hizmetlerimiz ile ilgili en son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz! Döviz kurundaki düşüş ve piyasadaki talebin azalması sonucunda galvaniz sac fiyatları aşağı yönlü hateket etmiştir. Değişik kalınlıktaki galvaniz trapez sac levha çeşitleri, silo ve depo yapımında da sıkça kullanılan bir üründür. Soğuk ve sıcak geçirme kapasitesi düşük olduğu için, gıda malzemeleri dâhil tüm ürünlerin depolanması için, kullanışlı bir yapı malzemesidir.


Trabzon’a yüklemesini yapıp galvaniz trapez sacları teslim etmiştir. Bir çok alanda kullanımı olan ve galvanizli kırmızı yeşil renkleri olan yeni ürünümüzdür. Ana Sayfa: Çelik Konstrüksiyon İmalatı ve Fiyatları. Son derece pratik olması, kullanım ve montajında ki kolaylık, zengin renk seçeneği sunması ürünü haklı bir konuma taşımaktadır.


Bu sebepledir ki, müşteri kitlesini genişleterek büyüyen, her kullanım alanına büyük katkı sağlaması ve tek kullanım ile bütün sorunları ortadan kaldırması dolayısıyla, çözüm üreten saç trapez saç modelidir. Sektörün öncü kuruluşu olan Assan Panel A. Asidik ortamlara karşı galvanizli sacın ömrü ve direnci arttırılır. Yüksek ısılarda bile (1C°) mükemmel renk stabilitesi elde edilir. Boyalı galvanizli sac bir çok sektörde kullanılmaktadır. Malzeme kalınlığı maksimum mm’dir.


Bu saclar ağırlıklı olarak inşaat sektöründe kullanılmaktadır. Isı yalıtımsız olarak tek kat trapez saclar daha çok çatılarda tercih edilirken, ısı yalıtımlı çift kat trapez saclar duvar uygulamalarında daha yoğun kullanılır. Tİ toptan ve perakende satış yapmaktadır. Firmamız, üretimini yaptığı trapez formları ile siz değerli müşterilerine hızlı, ekonomik ve esnek çözümler sunmaktadır.


Desenli Betopan , Hekimboard Fiyatları (HEMEN TESLİM) Written by catiteknik. Bunların dışındaki Formlar için lütfen bizimle irtibata geçebilirsiniz. Beton altı trapez sac kalınlığı ve formları için de bizimle irtibata geçebilirsiniz. KARTAL DEMİR ÇELİK ÜRÜNLERİ, müşteri istekleri doğrultusunda, değişik ülke standartlarında da üretim yapabilmektedir. Ucuz trapez sac , oluklu trapez sac , kocaeli trapez sac.


Kalın Levha Siyah Saclar. Rulo Sac (Siyah - DKP - HRP) DKP - CCR Levha Saclar. Badem ve Gözyaşı Desenli Saclar. Belli açılarda saca , sekil vermek için kullanılmaktadırlar.


Genel olarak statik ve dinamik rijitliği sağlanmış, monoblok, kaynaklı gövdeye sahiptirler. Makinelerimizin kapasitesine uyan her türlü sanayi bükümlerini yapıyoruz. TS 8ve bazı dünya standartlarına uygun olarak oluklama işlemi yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar