15 Haziran 2015 Pazartesi

Alüminyum panjur renkleri

Alüminyum panjur çeşitleri ve kullanım alanları. Ral kataloğundan renkler seçip, panjur firmalarına iletebilirsiniz. Ral renk ko aluminyum eloksal, alüminyum eloksal, ahşap desen, aluminyum ahşap desen, alüminyum ahşap desen, pvc ahiap desen, plastik ahşap desen, kompozit panel renk kartelası. Aynı zamanda bazı sanayi tesislerinde de bu alüminyum panjur profilleri ve tipleri kullanılır. Görünümleri oldukça güzeldir.


Böylelikle bu parçalara istenilen renk özelliği verilebilir. Orgeneral Eşref Bitlis Cd. Yerinde takılı pencere ve kapılara uygulanır. ALÜMİNYUMUN RENGİ RENKTON. Kutu alüminyum malzemedir.


Konforlu bir yaşamın vazgeçilmez ürünü motorlu ithal panjur. Panjur lamelleri alüminyumdur. Farklı renkleri binanızın rengine uygun seçebilirsiniz. Madoors Sistem Güvenlik Makina Ltd. Eloksal renkleri ve özel efektleri, tüm Ral renkleri veya Ahşap görünümü ile yüzey işlemi seçenekleri.


Alüminyum panjur renkleri

Konutlarda ısı yalıtımı açısından faydalıdır. Garaj kapıları 77’lik lamellerden imal edilir. Kapalı mekanlarda oluşabilecek ses, ısı ve toz yalıtım sorunlarına kesin çözüm sağlaması ile birlikte renk ve tip seçenekleriyle güzel görünüm sağlarlar.


Kalitesi belgelenmiş Pakpen pencerelerimiz yüzde 40’a varan ısı tasarrufu sağlıyor, kolayca temizlenebiliyor, renkleri solmuyor ve beyazlığını yıllarca koruyor. Kumandalı ve butonlu panjur. Renk , özellik ve güvenlik bakımından bir çok alternatif panjur ürünleri sunabilmektedir. Modern ipli panjur sistemleri dış kutusu paslanmaz saçtan olup, lamelleri alüminyum ve ip sistemi bilyalı olan yeni tip panjur modelidir. Isı ve ses yalıtımını sağladıkları gibi pencerelerinizin de ömrünü uzatır.


Alüminyum panjur renkleri

Dekor folyo, boya ile renklendirme veya alüminyum kapak. RAL renk tonlarında boyamak mümkün. Doğrama yüksekliklerinin az olduğu durumlarda dıştan takma tercih edilebilir. Makaralı ve motorlu modelleri mevcuttur. Pencere ve kapıların şekilleriyle renkleri bir binanın tüm görünümünü önemli ölçüde etkiler - REHAU size bireysel çözümler sunar.


Dolayısıyla da panjur imalatı ve kepenk imalatı süreçlerini bir olarak almak mantıklı olacaktır. Söz konusu panjur üretimi olduğu zaman özellikle son yıllarda büyük inşaat firmalarının projelerinde sıklıkla kullandığı panjur tipinin alüminyum panjur olduğunu söylemekte fayda vardır. Güzel duyu bir görünüme haiz alüminyum doğramalar istenilen renge nazaran teslim edilmektedir. Pencerenin ön tarafına, camın açıldığı yerin iç tarafına veya doğrudan dıştan cepheye de panjur takmak mümkündür. Renkleri kolayca solmayan , paslanma derdi olmayan, kiri tozu barındırmayan panjurlarınızı on yıllarca rahatlıkla.


Uzun yıllar bakım gerektirmez ve farklı renk seçenekleri mevcuttur. Renk ve Stok Durumu İçin Arayınız. Karşılaştırma listesine ekle.


Seksiyonel kapı endüstriyel binalarda işlevseldir. Kullanışlı endüstriyel kapılardır. Fabrikalarda tercih edilir. Bukapılar hangarlarda iş görmektedir.


Depolarda da işletmenin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamaktadır bu kapılar. Pencereye adını veren Pimapen pvc kapı pencere ve panjur sistemleri yüksek ısı,ses yalıtımı sağlayan ürünleriyle tüm Türkiye’de bayileri ile hizmet veren ilk pvc markasıdır. Yapılarınızın değerini artırır hem de mevsimsel ve diğer dış etkenlerden koruma sağlayabilirsiniz. Yatayda ve düşeyde alüminyum kapaklar ile camların sabitlendiği bu sistem, klasik giydirme cephe sistemleri arasındadır.


Kusursuz renk bütünlüğü ve kolay şekil verilebilme özelliği sayesinde farklı mimari projelerde en mükemmel çözüm ortağınız olan kompozit cepheler binalarınızı dış etkenlerden korumaya ve ısı. Müşterilerimizin isteğine göre farklı renkler uygulanabilir. Küpeşte ve Korkuluk Sistemleri. Her türlü yapıya uyum sağlar ve estetik bir görünüm kazandırır.


Egepen Deceuninck PVC Profilleri için farklı renk seçeneği mevcuttur. Bina dış yüzeyi ile aynı hizada bir montaj ile yerleştirilen bu ürünün, alüminyum pencere ya da kapılar ile uyumlu bir görünüm sunar. Hazır renk seçenekleri ile birlikte kişisel tercihlere göre renk fırsatı da bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar