18 Haziran 2015 Perşembe

Alçı duvar panelleri

Alçı duvar panelleri

Alçıpan, alçıpan veya duvar kaplaması olarak da bilinir. Beton duvarlarınızın tuğla örülmüş gibi görünmesini ya da alçı kaplamalı tavanınızın ahşap sıcaklığını yansıtmasını küçük dekorasyon fikirleriyle çözmeniz zordur. Category: dekorasyon Şu anda, duvar kağıdı, alçı veya sıradan boyama kullanarak özgün ve standart olmayan duvar dekorasyonu sorunu çözmek oldukça zordur. Yapısında alçı plaka ve polis tiren köpük gibi malzemelerin hazır olması nedeniyle. Bu paneller, kolon aralarına ya da kolon iç ve dış yüzeylerine monte edilerek uygulanabilir.


Hazır alçıpan duvar ,hazır duvar panelleri , hazır panel duvar , ahşap duvar panelleri ,eps duvar panel, hazır duvar sistemleri,alçıpan duvar , hazır bölme duvar. Düzgün yüzeyli, esnek ve hafif alçı plaka çeşididir. Yaklaşık yıl önce sıva iç dekorasyon için pazar duvar panelleri çıktı. Bu - çevre dostu bitirme malzeme, kesinlikle bezverny ve hipoalerjenik. Diğer bir avantajı - mutlak yanmazlık.


Genel olarak, iyi bir seçim. Tasarımda değişiklik yapma imkânı dizaynın her aşamasında olanaklıdır. Eğimli duvar panelleri tasarımı kolay bir şekilde yapılabilmektedir. CAD yazılımında oluşturmuş olduğumuz bina duvar planı, duvar panel yazılımına transfer edilerek panellerin detayları üstünde çalışılabilir. Dış katman alçı levhanın yerine, yeşil, kırmızı ve bordo alçı lehva ya da fibercement kullanılarak, ıslak hacimler ve diğer ihtiyaçlar için de farklı çözümlere ulaşılmaktadır.


Linwood gibi duvar dekorasyon ürünleri üreten konusunda uzman bir markanın strafordan üretilen, kolay taşınabilir duvar panelleri , dekoratif duvar panelleri , kokusuz duvar panelleri , darbe emici özellikte duvar panelleri , iç mekanlara uygun duvar panelleri , tüm yüzeylere uygulanabilen duvar panelleri , çürümeyen duvar panelleri. Hava koşullarına dayanıklıdır. Alev almaz, yanıcı değildir. Duvarmatik - Hazır Panel Duvar. Kimyasal ürünlere ve korozyona karşı dirençlidir.


Sudan etkilenmez,neme karşı dayanıklıdır. Günümüzde bambu elyafından üretilmekte olan duvar panelleri , taşınması kolay, uygulama açısından çok fazla güç gerektirmeyen, tamamen natürel ve çevre dostu malzemelerdir. Gizlilik sözleşmesini okudum, kabul ediyorum. Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Eldeco’ya teşekkür ederim.


Hem uygulaması çok kolay oldu hem de süper bir görüntü meydana çıktı. Renkli ve birebir duvar kaplama desenindedir. Plakalar halinde satılır ve ortalama bir plakanın kaplamadığı alan 60m² dir. Firmanın ilgisi de fevkalade idi. Contentsİç duvarlar için dekoratif paneller1.


Strafor duvar paneli ve taş,. Dışarıdan gelen darbelere karşı yüksek bir mukavemet gösteren duvar panelleri , uzun yıllar boyunca ilk günkü yapısını koruyacaktır. Seramik Döşeme İşçilik - Parke İşçilik Uygulama.


Harç, beton, alçı artıkları olmadan, uzun süren temizlikle başetmek zorunda kalmadan kısa sürede dekorasyonu tamamlamış olursunuz. Alçı Sıva Anolu - Terazili. Bambu liflerinden imal edilmiş, 1doğal, istenilen renge boyanabilen, kolay uygulanabilir, duvarlarınıza üç boyutlu dekoratif ve modern görüntü kazandıran çok özel bir üründür.


En sıcak ve rustik yatak odası dekorasyon modelleri. Bölme duvar arasına Celenit N panelleri yerleştirilmek suretiyle oluşturulmuş, iki oda duvarı ses yalıtımı. Modern iç mekan tasarımında 3d panellerin kullanımı popüler hale gelmiştir. Tercih edilirse 2cm ya da 3cm üzeri akrilik sıva kaplı, darbelere dayanıklı duvar kaplama plakaları da kullanılabilir. Boyasız ve hazır uv baskılı renkli duvar kaplama ürünleri de mevcuttur.


Alçı duvar panelleri

Tekiz) ürünleri, sıvalı dış cephe yalıtım sistemleri (İzocam Manto) ile ısı, ses ve yangın yalıtımında. Mekanın göze hitap etmesini yani şık görünmesini istiyorsanız eğer iç duvar kaplama panelini tercih edebilirsiniz. Dekoratif duvar panelleri İç duvar kaplama panelleri ve dış duvar kaplama panelleri olarak ikiye ayrılır. Maksimalist duvar resimleri.


Yapı ve inşaat izni gerektirmez. Her panel için ortalama vida kullanınız. Panelleri vida ile yüzeye sabitleyip çekiçleyiniz. Eski çağların kale duvarlarında rastlanan bir örgü sisteminin yansıması olan Sillarejo ise, tıpkı Artstone’un diğer taş örgü duvar panellerinde olduğu gibi duvar dekorasyonu uygulamalarında kullanıcıya yaratıcı seçenekler sunuyor.


Ev dekorasyonunda önemli bir yer almaya başlayan 3D duvar panelleri ile ilgili en önemli konu malzemenin montajındaki bilinmeyenlerdir. Aksi takdirde panelin yüzeye yapışması zorlaşacaktır. Akustik Kaplama duvar , tavan ve ortam panelleri sayesinde akustik ses yalıtımı uygulamalarında dekoratif tasarımlar elde edilmektedir. Nova Akustik Mimarlık firması olarak akustik kaplama uygulamalarında en kaliteli uygun fiyatları olan akustik kaplama panelleri kullanmaktayız.


Asma tavan sistemlerinde dekorasyon amaçlı olarakta kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar