3 Haziran 2015 Çarşamba

Çelik elek teli

Türkiye’nin Çelik Ürünleri Satış Sitesi Metal AVM. Filtre elek telleri , 1paslanmaz çelik malzemeden iplik dokuma sistemi ile farklı tiplerde dokunan filtre ürün gruplarıdır. AISI3ve AISI3kalite paslanmaz çelik elek telleri mevcuttur. AISI3Kalite elek tellerinde Krom, Nikel bulunur.


Hammaddemiz olan çelik tel yurdumuzda, en son teknoloji ile TSE ve Dünya standartlarına uygun olarak üretilmekte olup bu da gelişmiş teknolojimizle birleşince son derece kaliteli ve dayanıklı çelik elek üretimimizi sağlamıştır. Krom nikel elekler , delikli saclar, genişletilmiş metaller, çelik elekler , hasır teller , puntalı galvaniz teller , puntalı PVC kaplı teller ve mikronize eleme makineleri ana ürün gamını oluşturmakta, bunların yanı sıra beton – zemin – asfalt. Boylu Elek Metal, çelik tel ve elek üretimine İstanbul’un en eski ve büyük ticaret merkezlerinden Kurşunlu Han’da basit el tezgâhları ile başladı.


THAL ELEK SÜZGEÇ FİLTRE TELLERİ. Kullanım Alanları: -Plastik, Kimya Sanayii -Otomotiv Sanayii-Gı da Sanayii-Kağı t. Malzeme Cinsi Bronz Fosfor , Pirinç ve Krom Nikel AISI 3-3L – 3– 3L kalite olarak ithal edilmektedir. Ayrıca Çelik elek telleri , paslanmaz elek teli , krom nikel , filtre teli üretimi yapılmaktadır. Tıkanmaz elek teli imalatımız başlamıştır.


Çelik elek teli

Genellikle bir kasnak ve tek etrafa geçirilmiş gözenekli tel , kıl gibi gereçler kullanılarak yapılan eleklerin daha pek çok farklı modeli bulunmaktadır. Bu nedenle dış kuvvetlere karşı mukavemet kazanmış bir eleme yüzeyi oluşur ve eleğin çalışma ömrü uzatılır. Paslanmaz türbin telleri , bakır. Polyester,Naylon Filitre Telleri. Yüksek karbonlu çelik elek üretimi yapan firmayız.


Bu teller 3– 3– 3– 3ve 316L kalitelerinden dokunur. Firmamız elek teli ile ilgili envai çeşit ürün yelpazemiz ile hizmetinizde. Elek teli imalatı, Puntalı kafes teli , çelik elek teli , Çelik Hasır istediğiniz Ebatlarda İmal Edilir ve granül eleği kesim işleri yapılmaktadır. Tam otomatik makinelerde seri olarak 6xmm, 8xmm, 10x10mm, 12xmm, 15xmm, 20x20mm, 25xmm, 30xmm gözeneklerde üretilen genel amaçlı kafes telidir. TIKANMAZ (DIAGONAL ) ELEKLER.


Eleme sistemleri konusundan bir devrim olan ACT(flex) elek yüksek performans. ELİK ELEK MODELLERİ - KEMALTÜRKOĞLU. Verimliliği diğer eleklekere göre oranında daha fazladır.


Tanımı : Kırılmaya ve aşınmaya dayanıklı karbonlu çelik malzemedir. Yaylık çelikten imal edilmiştir. Bu tip örgüde teller eleğin yanlızca bir yüzeyinde kilitlenir. PASLANMAZELEK,PASLANMAZKAFES TELİ. Sitemizde 2Bit Rapid SSL Sertifikası ile tüm alışverişlerinizde kişisel ve ödeme bilgileriniz tamamen güvence altındadır.


Çelik elek teli

Elek modelleri, Çelik Elek çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Tagged with : antalya paslanmaz, antalya krom, krom elek teli , paslanmaz elek teli , paslanmaz elek sacı, paslanmaz filtre teli , krom filtre teli , antalya filtre teli , antalya elek sac, antalya krom elek sac, antalya krom filtre teli , anta. En iyi çelik elek teli seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli çelik elek teli Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Kafes teli şeklinde olanlar 20mm tel çapından 7mm tel çapına kadar ve 60mm göz aralığına kadar istediğiniz enlerde imal edilir.


Mesh ölçüsüne göre sipariş edilen paslanmaz elek ve filtre telleri 6mm göz aralığından, micron delik aralığına, 1m. Her ebat ve çeşitte çelik elek tel örgü imalatı ve kırma eleme yıkama sektöründeki tüm ihtiyaçlarınızı en kısa sürede tedarik ediyoruz. Siparişleriniz Anlaşmalı Kargo Firmaları İle Hızlıca Adresinize Ulaştırılır.


Servisimiz Vardır Ayrıca Belirtilen Ambar ve Lojistik Firmalarınına Ürünler Teslim Edilir. Yurtiçinde ve yurtdışında birçok alan için satışı yapılan paslanmaz elek teli , küçük çember veya kasnak tabir edilen eleme aletinin arasına geçirilerek kullanıcının istediği ürünü ayrıştırmasını sağlar. DEVMAK Titreşimli elekler , kırmış olduğunuz taşları farklı ebatlarda birbirinden ayırmak için kullanılır. Bu sayede aynı anda birden fazla ürün elde edilebilir. Bu ürün üretici firma tarafından yıl garanti kapsamı altındadır.


ZELLİKLERİ: Standart eleklerimiz 30313kalite sertifikalı tellerden, 100cmx30mt ebatlarında ve değişik göz aralıklarında üretilmektedir. Banka hesap bilgilerimiz iletişim sayfamızda bulunmaktadır. TEL ÖRGÜLER TELERO TELİ. Savaş Çelik Elek products, save nature. In accordance with HSE (Health, Safety, Environment) Policy.


Göz aralığı: 111118. Bağlar Belediyesi, Bağlar’ın sınırları içerisinde yer alan Körtepe Mevkinde taş kırma-eleme konkasör tesisini kurdu. Elek Telleri Elek telleri gavanizli tellerden imal edilirler.


Yaklaşık milyon liraya mal olan taş kırma-eleme tesisinde saatte 1ton yol malzemesi üretilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar