2 Haziran 2015 Salı

Araç cam filmi nasıl uygulanır

Araç cam filmi nasıl uygulanır ? Oto cam filmi uygularken öncelikle temizliğe dikkat edilmesi gerekiyor. Oto camında toz ve pislik olmamalı, filmin çekildiği yer de buna uygun olmalı. Camın üzerine film koyularak camın kalıbı alınır. Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır.


Araç cam filmi nasıl uygulanır

Sitemize erişerek çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Sonra camın üzerine film konulup kalıbı alınır. Toz, pislik ve diğer etken maddeler cam üzerinde bulunur iken yapılan kaplamadan verim alınamamaktadır. Bu işlemlerin tamamının alanında uzman kişilerce yapıldığını bilmeniz gerekmektedir. Araçlarda cam filmi kullanmanın cezası 4lira.


En önemli husus film çekilecek bölgenin temiz olmasıdır. Cam boyutu kadar filmler kesilerek hazır hale getirilir. Kalıp alındıktan sonra fazlalıklar alınır. Yapışan cam iyice sabitlenir ve montajı yapılan cam yine temizlenmesi gerekir.


Ziebart oto cam filmi, araç cam filmi fiyatları, cam filmi kaplama,kaliteli cam filmi ve uygun araç cam filmi için bizi arayın. Kendimiz Yapabilir miyiz? WolfCarsTurkiye 081views.


Ancak yönetmelikte, hem araç sahipleri, hem cam filmi üreticileri hem de uygulamayı yapan işyerleri için bazı şartlar bulunuyor. Rcam nedir, nasıl uygulanır ? Film camı bir arada tutar. CAM FİLMİ İLE İLGİLİ ŞARTLAR.


Ayrıca cam filmi takılı araç sahipleri ciddi bir ceza yükünün de altına girecek. Peki cam filmi takmanın cezası ne kadar? Kaput Koruma filmi ve oto cam filmi uygulamalarında amerikan cam filim kalitesi kullanılmaktadır. Tabi bir de cam filmi önerisi.


Forumlarımıza Hoşgeldiniz. FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ ! Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz. Bu nedenle tercih edeceğiniz cam filmleri için dikkatli olmalısınız.


Araç cam filmi nasıl uygulanır

Geçen hafta uygulama başlanılan cam filmi yasağı sonrası araç sahipleri bu. Aynı zamanda cam filmi araçlarda modifiye olarak geçtiğinden dolayı modifiyeli araç cezası uygulanır. Emniyet Genel Müdürlüğü bu kuralı ülkemizin iline yazılı talimat ile belirtmiştir.


Ev cam filmi fiyatları hangi çeşit cam filmi kullanılacak ise ve camın kaçta kaçına uygulama yapılacak ise bunlara göre belirlenir. Camlarda kısmi şekilde uygulama yapılmakta ise bir cam da uygulama yapılmayan alanlar hesaba katılmamaktadır. Uygulama Nasıl Yapılıyor ? Cam filmi en kolay nasıl sökülür.


Ayrıca araçların ön camlarına hiçbir şekilde cam filmi uygulaması. Arabanın arka camındaki buğulanma önleyici rezistans tellerinin tamir kiti ile onarılması. Motor Temizliği Ve Koruma. Derecesine göre çeşit siyah cam filmi ve aynalı cam olmak üzere dört çeşitten oluşmaktadır ürünlerimiz amerikan çizilmez cam filmi olarak geçmektedir. Montajı bolca camsil sıkılarak uygulanır ve cam çekeceği yardımıyla sıvanır gayet pratiktir.


Cam karartma işlemi profesyonel ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Aracın modeline göre cam film karartma işlemi gün içerisinde titiz bir çalışma ile aracınıza uygulanır. Modern bir görüntü sağlayan cam filmi uygulamalarını yapabilmek için gerekli sarf malzemelerini de bu kategoriden temin edebilirsiniz. Aynalı filmler ile evinize, iş yerinize bambaşka bir hava katabilir, ferah ve daha büyük görünen mekanlar yaratabilirsiniz. Trafik cam filmi cezası - Sağolsun memur arkadaşlar başımızda komiser bey var yazacam diyerekten bugün cam filminden dolayı ceza yazdılar.


Aracın arka cam , yan arkalar ve yan önler filmli. Ancak aracın ön camında film bulunmamakla beraber filmli camlardan da araç içi görülebilmekte. Para cezası uygulayan memurun araç içine girerek filmli camların sürücü görüşünü engellediğini kontrol etmesi gerekir.


Bu kontrolün yeterli görülmediği durumda bilirkişi raporu alınmalıdır ifadelerine yer verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar