22 Haziran 2015 Pazartesi

Alüminyum pencere sistemleri

Sizlere en iyi kullanımı sağlamak ve tanıtım çalışmalarında kullanmak amacıyla Ege Profil A. Standart ve özel açılara uygun özel profiller ile fonksiyonel pencere ve kapı yapabilme imkanı. Schüco, yüksek kaliteli alüminyum , PVC-u pencere , kapı ve cephe sistemlerinin lider tedarikçilerinden biridir. Biyet döküm, ekstrüzyon, eloksal, toz boya, ahşap desenli alüminyum tesisleri.


Alüminyum pencere sistemleri

Wve Wkapı ve pencere sistemleri ve Sdar ve Sgeniş sürme sistemleri yer alır. Aluteams Aksesuar Kataloğu. Retaş alüminyum , kuşaktır sahip olduğu sektörel deneyimi sayesinde ticari yapılardan küçük ölçekli konutlara her projenin ihtiyacına uygun alüminyum uygulamalarıyla sektörün başarılı kuruluşlarından biridir. E system alüminyum doğrama sistemleri şık ve estetik tasarımlarıyla beraber, kaliteyi uzun yıllar boyunca kullanımınıza sunmaktadır. Isı yalıtımlı ve yalıtımsız alüminyum kapı pencere sistemleri , jaluzili ofis bölme sistemleri , ayarlanabilir kapı kasaları gibi alüminyum doğrama başlığı altındaki tüm imalat ve uygulama hizmetleri firmamız bünyesinde mevcuttur.


Ahşabın sıcaklığını ve alüminyumun dayanıklılığını ahşap alüminyum pencere sistemlerinde bir araya getirdik… Ahşap alüminyum pencere sistemlerinde ahşabın güzelliklerini bakım gerektirmeden uzun yıllar yaşayabilirsiniz. Firmammız pvc kapı ve pencere sistemleri ,ayrıca motorlu panjur, alüminyum küpeşte,sineklik alanlarında uzman kadrosuyla siz müşterilerimizin memnuyitetini en önemli husus olarak görerek hizmet vermekteyiz. Neden alüminyum pencere ? Bu aksesuarların kullanılacağı aksesuar yuvaları, alüminyum sistem üreticileri tarafından aksesuar standartları dikkate alınarak tasarlanır. Devamı WİNSA ÜRÜN KATALOĞU Ürün ve referans kataloglarımızı inceleyebilirsiniz.


Alüminyum pencere sistemleri

Rehau Euro-Design 6 Euro-Design 7 Euro-Design 8 Geneo, Hebeschebe PVC Pencere Sistemleri. PVC Doğrama ile başlayan uzmanlığımıza zaman içinde, cam balkonu, alüminyum cephe sistemlerini , cam cephe sistemlerini , panjur sistemlerini , korkuluk sistemlerini , ofis bölme sistemlerini , otomatik kapı sistemlerini de ekledik. ALÜMİNYUM PENCERE SİSTEMLERİ.


Her türlü mimari tercihe uygun çeşitli alternatifler sunan ısı yalıtımlı ve ısı yalıtımsız pencere doğramaları üretir. Selenit pencere sistemleri ile dB’e kadar ses yalıtımı sağlamak mümkündür. Binalarda değişik sistemlerde kullanılan alüminyum doğrama sistemleri alüminyum kapı ve pencere sistemleri , alüminyum sürme sistemleri , kayar katlanır pencere ve kapılar ve ofis bölme sistemleri gibi alanlarda çözüm noktasıdır.


Kale Kilit ve Kalıp Sanayi A. Masterline pencere kapılar, hem içe hem de dışa açılır tek veya çift kanat ihtiyaçlarınıza karşılık vermektedir. Pompalı ve kasalı kapı sistemleriyle ister cam, ister alüminyum , ister ahşap kapı ve panel alternatifleri oluşturulabiliyoruz. Bunlar kullanıldıkları yere göre çeşitlere ayrılmaktadır.


Türkiye bir çok alüminyum firması. Bu zayıf noktanın alüminyum profillerin katkısı ile çözülmesi ahşap alüminyum kompozit pencere sistemlerini tercih nedeni yapmıştır. Elbette hem PVC hem de alüminyum doğramalara göre daha pahalı, premium bir çözümdür. RWT PVC Profil Sistemleri kendi konusunda dünyadaki gelişmeler çok yakından takip edilerek üretilmiştir.


ASAŞ’ın bu başarısı ürettiği profillerin ve sistemlerin hem yurt içinde hem de yurt dışında haklı bir ün kazanmasını sağlamıştır. Tam açılma sağlandığı zaman, mekanlarda direkt rüzgara maruz kalmadan havalandırmayı sağlar ve hem yatay hem de dikey olarak uygulanabilir. Tesisi Ülkede Uluslararası Satış Ağı. Alumil’den üstün yalıtım kategorisinde kapı ve pencereler.


Aluwood bir Mebay kuruluşudur. Sadece pencerelerin dış yüzeylerinde kullanılır. Pencerenin dış görünümü alüminyum cephelere uygun hale getirir.


Pencere , kapı, cephe, bölme duvar sistemleri ve alüminyumun mimariyle buluştuğu her alanda başarı hikayesi olan, sürekliliği ve yeniliği ilke edinmiş, çevresel değerler konusunda hassas, sektörün takip edilen firması olmak. Ostim 1Yenimahalle - Ostim Ankara. PVC doğrama: Kapı, pencere , kanat, orta kayıt, siding gibi elemanların hazırlanmasında kullanılan profillerdir. Duowin Giyotin Pencere Sistemler , Düşey hareketli kanatlar ile.


Mühendislik, olarak alüminyum giydirme cephe sistemleri ve alüminyum kapı pencere sistemleri ile ilgili mimari çözümleri projelendirip üreten ve montajını yapan bir kuruluştur. Kendi bünyesinde projelendirme,imalat ve montaj aşamalarını detaylarda kusursuzluk ilkesini benimsemektedir. BHT alüminyum, pencere sistemleri , cephe kaplama, sürme sistemleri ,kompozit panel, alüminyum doğrama ve dış cephe sistemleri ,tedarik hizmeti yapmaktadır.


Kendinden Perdeli Katlanır Cam Balkon Sistemleri Karabudak güvencesi ile hizmetinizdedir. Estetik ve Kalitenin buluşması. Kompozit Cephe Sistemleri. Giydirme cephe ve kapı pencere sistemleri , alüminyum kompozit panel imal etmektedir. Kilit karşılık, sürgü, menteşe gibi mekanizmaların daha kolay uygulanması ve hemyüz-binili tasarımı öne çıkan özellikleridir.


Isı yalıtımlı kapı ve pencere. Meriven korkulukları ve balkon küpeşte modellerinin üretilmesine ve yurtdışı pazarlara ulaştırılmasında öncü olan firmamız, alüminyum küpeşte korkuluk sistemlerini her geçen gün daha çok geliştirmekte, yenilikler katmakta ve güvenirliğini arttırmaktadır. Kapı ve Pencere Sistemleri.


Güzel egemizde yaptığı çalışmalarla alüminyum kulanımın yaygın olması inancıyla daha güvenilir alüminyum serilerini sizlerin eğenisine sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar