9 Haziran 2015 Salı

Kartlı kapı

Otellere gelen müşterilerin tatil süresince kalacakları odalarına giriş ve çıkış tarihlerini oluşturarak, o kart ile o tarihler arasında kendi odasına sorunsuzca giriş ve çıkış yapabilmeleri sağlanır. Sade yapısı ile her bütçeye uygun. Paslanmaz çelik malzeme, dilli kilit mekanizması, mekanik anahtarlı barel, mifare kart teknolojisi, kolay montaj, son derece sağlam yapısı ile her bütçeye uygun. General Kilit, otel kartlı kapı kilit sistemi üreticisi olarak temic ve mifare kartları ile çalışan otel kilidi,ve aynı kart ile çalışan energy (enerji) saver sistemleri,otel doorbell sistemleri, şifreli dolap kilitlerinde rekabetçi uygun fiyat ve kaliteli ürünleri ile otel, öğretmenevi, hastane, misafirhane, öğrenci yurdu. Cihazlar turnike geçişlerini ve kapı açılmasını kontrol eden röleler içermektedir.


Kartlı kapı

Teknolojiyi yakından takip ederek oluşturduğumuz ve geliştirdiğimiz makine parkımız, toplamda 10. Kale Çelik Eşya, üretim ve satış hacmiyle lider ve öncü kapı. Yazılım üzerinden istenilen kilide istenilen konaklama süresinde anahtar kartı yapılabilmektedir.


Proximity ve Opsiyonel Mifare kart okuma özelliğine sahip olan Super Pass SP 1kart okuyucu reader tüm elektronik kilitler ile uyumlu çalışır. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Kale elektronik kartlı kilit giriş sistemi nasıl montaj yapılır? Akıllı ve Yönetilebilir Kart Okuyuculu geçiş kontrol sistem paneli.


Kartlı kapı

Varnost kartlı ve şifreli giriş sağlayan terminaller, manyetik kilit, kapı sensoru, alarm ve çıkış butonları aracılığı ile bağlantı ara birimleri üzerinden veri transferini gerçekleştirebiliyor. Otomatik kapı , bahçe kapısı ,. Dokunmatik Panel - Otel Doorbell. Otel Kilitlerinde Kalite ve Uygun Fiyat. Enerji tasarruf röleleri.


Otel kartlı kilit sistemleri artık tüm dünyada bir tercihin ötesinde ihtiyaç haline gelmiş durumdadır. Com ve No,Nc çıkışı sayesinde tüm tetik verebilen cihazlarınızla entegasyon sağlayabilirsiniz. Kartlı ve Şifreli Dolap Kilitleri. Hakkımızda Müşteri Hizmetleri Giriş Yap veya üye ol. Elektronik kapı sistemleri yaşamınızı çok kolaylaştıracak.


Lorex ürünleri ve diğer Ev ve İş Yeri Alarmları indirimli ve uygun fiyatlarla Bauhaus. Arduino kapı kilidi projesi, RFI NFC. Teknoloji ve tasarım atölyemizin giriş kapısı için düşündüğümüz kartlı kapı kilidi projemizin büyük bölümünü tamamladık buradan projenin sisteminin nasıl olacağını paylaşıyorum.


RFI temel olarak bir etiket ve okuyucudan meydana gelir. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Kale Döküm Asma Kilit Mm indirim. Tüm kapılarınızı akıllı kart okuyucularla kontrol altına alın,şifre veya kartla kapılarınızı kontrol edin,kontrolsüz kapı bırakmayın. Cihaz kapı ya da duvara monte edilir,kart okutulduğunda ya da şifre girildiğinde cihaz elektro-manyetik kilite tetik verir ve kapı açılır.


Cihaz istenirse bilgisayara bağlanabilir ve Geçiş Kontrol Sistemi Programı ile kimin,saat kaçta,kaç kez giriş yaptığı kontrol edilebilir. S2Kart Okuyucu Özellikleri. Kayıt hafızasında tutabilir. Hafıza özelliği olduğundan Offline çalışabilir, yazılımı açtığınızda dataları transfer edebilirsiniz. Kale Kilit güvencesiyle çelik kapılarınızın kilitleri daha sağlam.


Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz. Parmak izli devam takip devamsızlık kontrolü ve zaman kontrol programı personel devam çizelgesi kapı açma pdks PDKS kartlı geçiş işçi ziyaretçi misafir kart basma saati kart sistemi personel kartı ziyaret işçi giriş çıkış saati öğrenci takip puantaj bordro maaş hesaplama parmak izi ogrenci takip parmakizi okuyucu. Personel Devam Kontrol Sistemleri.


Dolu bir alkalin pil ile 10. Düşük pil seviyesi sesli ve ışıklı uyarı. Düşük pil uyarısı ile 4defa kapı açma garantisi. Veya Tüm otele tek anahtar. Kapı açık sesli ve ışıklı uyarı.


Brassco kapı pencere kolu, çekme kolu, tokmak, menteşe ve elektronik otel kilitleri sistemleri. Türkçe-yabancı dil program seçenekleri. Marmaza Zaman parmak izi okuyucu okumuyor hakkında yıllardır hizmet vermekte olan bir firma olup, Aydın, Çorum, Eskişehir, Kırşehir, Manisa, Trabzon, Karaman ve Karabük dahil. A) Gömme kapı kilidinizin karşılığına elektrikli kapı karşılığı takacaksınız : Çoğu kişi bunu uygular, fakat güvenlik açısından çok sakıncalıdır.


Elektrikli kapı karşılığı sadece dili tuttuğu için dışarıdan gelen biri kapıyı kolaylıkla açabilir, kilitlerseniz de ürünü kullanamazsınız. TL (3) idealanahtar 100. ACCESS KONTROL SİSTEMLERİ Proximity kart sistemi ve parmak izi okuyucu ile her alanda tam güvenlik ve kontrol sağlayın.


Kontrolsüz alan bırakmayın, kapı ,turnike,asansörlerinizi şifreli, kartlı ve parmak izli kontrol edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar