29 Haziran 2015 Pazartesi

Ahşap su yalıtımı

Eğer ahşap zemin veya ahşap esaslı panel bir zemin hazırlamak için varsa Ama, ek su yalıtımı gereklidir. Yapıların uzun ömürlü olabilmesi, sağlıklı konforlu ve güvenli bir ortam sağlayabilmesi için suyun veya nemin yapının bir kısmına veya kapsadığı hacimlere zarar vermesini önlemek amacıyla yapılan, su veya nemin ahşap , metal, taş, tuğla gibi gereçler üzerindeki olumsuz etkilerine karşı uygulanan yalıtıma “ su yalıtımı ” denir. Zemini ahşap bir evde su yalıtımı - tavan montajının vazgeçilmez bir aşaması. Yalıtım filminin kalitesi, ahşap elemanların ve yalıtımın hizmet ömrünü doğrudan etkiler. Düzgün yerleştirilmiş su yalıtım malzemesi, yapıyı mantar, küf ve çürümeden koruyacaktır.


Başka bir deyişle evimizin ısıl konforu, enerji, sıcak su , aydınlatma ve diğer elektrikli aletler kadar. PVYangına Dayanıklı Vernik. Beton, harç, alçı, alçıpan, seramik, toprak ve ahşap esaslı kaplamalara iyi yapışır. Bu yerlere silikon uygulanması camı sağlamlaştırır, su yalıtımı yapar. Not : akrilik mastik ve poliüretan mastik kuruyunca boyanabilir, silikon boyanamaz.


Kiremit Altı Su Yalıtım Örtüleri : Eğimli çatılarda çatı kaplamalarının altına serilen, polimer bitümden üretilmiş, çekme dayanımı yüksek ve uzun zaman su geçirimsizlik sağlayan örtülerdir. Eğim Betonu : eğimli ahşap mala perdahılı olarak oluşturulur. Evinizin ahşap için en iyi su yalıtımını seçmeden önce, bazı ana su yalıtım kurallarını öğrenebilirsiniz.


Binaların uzun ömürlü olması adına yapılan işlemlerin başında su yalıtımı gelmektedir. Suyun ahşap , taş, metal gibi yüzeylerle teması neticesinde bu yüzeylerde çürüme meydana gelir. Suyun binaya verdiği zarar, yıllar içinde sessiz ve derinden ilerler, binayı zayıflatır. Teraslarda, çatılarda, balkon ve ıslak hacimlerde , beton, şap, sıva, ahşap , metal yüzeylerde sprey poliüretan ısı yalıtımı perdelerinde yalıtım malzemesi olarak kullanılır. Sarfiyatı ve fiyatından dolayı çok ekonomiktir.


Teras ve eğimli betonarme çatılarda temel bohçalama ve temel perde yalıtımı , ıslak ve sulu zeminlerin su yalıtımında kullanılır. Isı, su ve ses yalıtım ürünleri içeride! Isı yalıtımı , mantolama, ses yalıtımı ve su yalıtımı gibi işlemler için ihtiyaçlarınızı bulun! Konut yapılarının kiremit altlarında ahşap kaplama üzerinde su yalıtımı amaçlı olarak kullanılmış bir malzemedir.


Yeşil olarak toplanan otlar üst üste konularak kaplama tahtaları üzerine yoğun bir şekilde serilir. Bu uygulama ile fırtınalı havalarda kiremit altına kar sızması engellenir. Evin bodrum katlarının (garajlar, banyolar, bodrum katları) su yalıtımı özel önem taşır. Dual Seal sodyum bentonit membran su yalıtım sistemi ile uygulanan bölümlerde çift korumalı alanlar yaratmak mümkün olmaktadır.


Yalıtım sistemlerinde riske girmek istemiyorsanız ve bu işlemleri daha ucuz bir yoldan halletmeyi tercih ediyorsanız, Dual Seal Sodyum su yalıtımı tam size göre demektir. Ancak sıvı dökülmeleri ahşap zeminlerin, laminat parkelerin su almasına, şişip kabarmasına ve dezanformasyona uğramasına yol açıyor. Bir pencerenin ısı yalıtım özelliği sadece çerçeve malzemesine bağlı değil kuşkusuz. Kullanılan camın cinsi, montajı, kasa-kanat arasındaki boşluk. Balkonların su yalıtımında kullanılan, şeffaf su yalıtımı ürünüdür.


Sırlı fayans ve seramik yüzeylere çok iyi yapışır, zamanla sertleşmez, solma ve kararma yapmaz. Ahşap ısı yalıtımı konusunda şampiyon! Teraslarda doğru güvenli ve dayanıklı su yalıtımı yapılmadığı takdirde binanız su alır. Binanızın su alması demek zorlu ve masraflı bir tadilat süreci demektir.


Rijit ısı yalıtım levhaları ile yapılmış kompozit panel kullanılıyorsa, buhar kesici tabaka ısı yalıtımı altında olabilir. Balcıoğlu - plywood çeşitleri, osb - membran - inşaat malzemesi - su yalıtım ürünleri Tarayıcı yazılımınızda javascript desteği kapalı görünüyor. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. Parke, ahşap kapı ve pencere kasaları üzerine koruyucu kaplama ve su yalıtım malzemesi olarak, Yukarıda kullanımı önerilen tüm yüzeylerin birbiri ile birleşim kombinasyonlarında kullanılır. Uygulandığı yüzeye yapışarak, parlak dekoratif bir görüntü verir.


Ahşap su yalıtımı

AHŞAP ÇATI YAPIMI Firmamız örnek çatı olarak ahşap ile ilgili bütün bilgiler aşağıda paylaştığımız gibidir, çatınızı yaptırmadan önce bizimle iletişime. PVC plaka gibi su geçirmeyen örtü gereçlerinden oluşur. Gezilemeyen Teras Çatılarda Yalıtım. Resim’de görüldüğü gibi üzerinde gezilemeyen teras çatı detayında da gösterildiği üzere betonarme döşemesi üstüne yapılan ahşap mala perdahlı eğim betonu üstünde iki katlı polimer bitümlü su yalıtım membranı uygulaması bulunmaktadır.


En son teknolojide üretilen saf halde mükemmel özelliklere sahip su yalıtım malzemesi. Teras izolasyonunda, çatı, balkon, beton, sap, sıva, ahşap , metal yüzeylerde ve dış cephelerde. Isonem MS Polymer ile su izolasyonu çok kolay.


Yalıtımı Çelik veya ahşap konstrüksiyon üzerine Osb, ahşap ve diğer alt kaplama malzemeleri uygulanır. Temelden Çatıya Tüm Su Yalıtım Detayları DWG. Evlendirme Kompleksi (Nikah Düğün Salonu) Uygulama Projesi.


Uzay Kafes Çatı Sistemi Detayları DWG.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar