25 Ağustos 2015 Salı

Epoksi boya nasıl uygulanır

Anasayfa epoksi Bilgiler. Epoksi Boya Nasıl Uygulanır. Bu kadar popüler olmasının sebebi pek çok avantajlarının bulunmasıdır. Hijyen açısından da oldukça iyidir.


Bu boyalar anti bakteriyel özellik göstermektedirler. Genellikle beton zeminlere uygulandığı düşünülürse, epoksi nasıl uygulanır sorusunun cevabı ilk önce zemini hazırlamaktır denilebilir. Ardından zımparası yapılan ve temizlenen yüzeye astar bir epoksi boya atılır, ardından yüzeyin ihtiyacına göre kat kat zemin boyası gerçekleştirilir.


Sorunuza cevap olarak bizlerde hemen düzgün ve astarı çekilmiş duvarlara dekoratif amaçlı kullanılacak olan epoksi boya ile çok hoş görüntülerin ortaya çıkmasına olanak sunabilirsiniz. Ancak epoksi boya nasıl uygulanır sorusunun cevabından önce zeminin nasıl olması gerektiği önemlidir. Ve bu nedenle ilk öncelikle zeminin kontrolü gerekmektedir. Betonun sağlamlığı ve düzlüğü kontrol edilmelidir. Fırça veya rula ile yüzeye uygulanır.


Epoksi boya nasıl uygulanır

Kaplamanın üzerine baskı yapacak ağırlıklar göz önünde tutularak uzman arkadaşlarımızla görüşüp doğru sistemi seçmelisiniz. Poliüretan veya epoksi zemin kaplama- boya uygulamalarından önce betonarme zeminin. Ancak bu sanılanın aksine dejavantaj değildir, epoksi boya ustanın kabiliyetine göre eşsiz modellere dönüşebilir. En çok tercih edilen renkler ise bej, gri ve açık mavi tonlarıdır. Yüzeyde herhangi bir kir, toz, yağ, pas olmaması gerekir.


Pipe Boru içi, tank ve depolar için epoksi boya (ultra hijyen) Poliüretan boya ve kaplamalar. Bu yazımızda sizlere epoksi boya nasıl uygulanır ve nelerde kullanılır sorusunun cevabını vermeye çalıştık. Aklınızdaki sorular için ve epoksi fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için bizlere ulaşabilirsiniz. Karışımın hazır hale getirilmesi ve yüzeye uygulanana kadar donmaya başlaması boyanın kalitesinin zamanla birlikte düşmesine yol açar.


Epoksi boya nasıl uygulanır

Boyalar , yapıştırıcılar, zemin kaplama, şeffaf epoksi , su bazlı epoksiler tercih edilen çeşitlerden bazılarıdır. Ayrıca profesyonel işler için epoksi boyalar , epoksi derz dolguları, epoksi dübel(kimyasal dübel) gibi dayanıklı epoksiler çok çeşitli alanlarda kullanılır. Ev tipi epoksi yapıştırıcıların genel özellikleri:. Zemin üzerine genellikle kat boya yapılır. Nerede ve Nasıl Uygulanır ? Sıvı halde yüzeye uygulaması yapılır.


Gerekli durumlarda üst üste uygulama yapılabilir. Kuruduktan sonra direnci artar. Kimyasallara karşı direnci yüksektir. Bu sebeple yüzeylerinde bakteriler. Sonra, yüzeyde çıkıntılar varsa temizlenir, yüzeyin tamamen pürüzsüz olması sağlanır.


Kirli eski garaj tabanınıza epoksi boyayla pırıl pırıl, uzun ömürlü bir son kat verin. Hayır, düzenli boya pek de zor bir fikir değil, özellikle de garaja nadiren ayak basıyorsanız. Tag Archives: epoksi zemin kaplama nasıl uygulanır. Peki, epoksi zemin kaplama nasıl yapılır? Etiket Arşiv: epoksi nasıl uygulanır.


Desenli epoksi kaplama Diyarbakır epoksi kaplama firmaları epoksi epoksi astar epoksiboya epoksi boya epoksici epoksi kaplama epoksi kaplama fiyatlar. Egetek epoksi zemin kaplama sistemleri, endüstriyel zemin çözümler için yüksek kalitede en uygun çözümleri üretmektedir. Termoset plastik bir madde olan epoksi reçine, yapı ve tamirat dünyasının en çok tercih ettiği etkili maddelerden biridir. Zemin izolasyon işlemlerinde de kullanılmaktadır.


Renklendirilebilir özelliği nedeniyle boya olarak da kullanılmaktadır. Evet epoksi duvar boyaları yıkanabilir. Dezenfektan ve deterjan benzeri kimyasalların kullanımında ömründen yitirmez.


Standart alçı ve kara sıva üzerine, özel astarı ile uygulanır. Firça yada rulo veya tabanca ile uygulanır. Solventsiz epoksi boya , kendi ambalajı içersinde homojen hale gelinceye kadar karıştırılır.


Ara sıra karıştırmalısınız. Sonra çelik mala yardımı ile epoksi boyalar uygulanır. Bu işlemlerden sonra eğer yüzeye çeşitli desenler verilmek isteniyorsa bu desenler verilir ve yüzey kurumaya bırakılır.


Kullanım amacı ( Boya , zemin kaplama, tamirat vs. farklı amaçlarda farklı kalınlık ve uygulama biçimleri vardır).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar