7 Ağustos 2015 Cuma

Cam filmi cezası ne kadar

Toplam 3ile 4lira arasında değişen cam filmi cezası , araç sahiplerinin filmleri. CAM FİLMİ CEZASI NE KADAR ? Polis ekipleri denetimlerine başladı. Ayrıca araçların ön camlarına hiçbir şekilde cam filmi uygulaması yapılmayacak. Esnaflar bu konudan çok şikayetçi olsa da devlet kuralları koyar ve uygulamasını yapar.


Cam filmli araç kullananların sayısı milyona yakın. TL civarı cam filmi sökümü yapılmaktadır. Peki cam filmi takmanın cezası ne kadar ? Eğer cam filmleri görüşü etkiliyorsa polis memurunun o anda söktürme yetkisi mevcut ve cezası şuan için 4TL. Cam Filmi Söktürmek Ne kadar ? ETT otobüsleri, servis araçları, binek araçlarda camında film olan herkes söktürmek zorunda. Edirne’nin Keşan ilçesinde Keşan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mahmut Demirkan, araçlarda cam filminin koyuluk oranına göre yasaklanması gerektiğini söyledi.


Otomobil ve araç modifiye tutkunları üzecek bir haber de cam filmlerinin yasaklanmış olduğu yönünde çıkan haberler. Son günler herkesin merak ettiği konular arasında yer alan ve söylentileri oldukça yüksek olan haberler arasında cam filminin yasaklandığını yönünde iddalardır. Yeni mevzuat tamamlanana kadar cam filmi ile ilgili ceza kesilmeyeceği belirtiliyor.


Araçlara cam filmi yasak mı? Son dönemde kesilen cezalar cam filminin yasak olduğu fikrini doğursa da aslında filmin geçirgenlik derecesine bağlı olarak bu cezaların kesilmesinin sürücüler tarafından farklı algılandığı belirtiliyor. Emniyeti’ ne yazılı talimat gönderdi.


Trafik polisleri, cam takılmış araçları tespit ettiğinde filmleri söktürerek ceza kesme yetkisine de sahip. Peki, cam filmi cezası ne kadar olacak? Yönetmeliğe göre diğer hallerde cam filmi takmanın herhangi bir cezası bulunmuyor. Fakat filmlerin görüşü engelleyecek ve görüntüyü engelleyecek kadar koyu ya da kalın. Yapılması halinde ise 1TL ceza ödenecek ve itiraz edilemeyecek.


Cam filmi cezası ne kadar

Trafik cam filmi cezası - Sağolsun memur arkadaşlar başımızda komiser bey var yazacam diyerekten bugün cam filminden dolayı ceza yazdılar. Aracın arka cam , yan arkalar ve yan önler filmli. Kişi Bilgileri Tüm iletilerini bul Kısa Mesaj Özel Bloguna bak View Articles.


Rkarartılmış cam kullananların ceza yemeyeceği süreç Resmi Gazete üzerinden duyuruldu. CAMLARINDA ROLAN ARAÇLAR CEZA ALMAYACAK. Yaklaşık milyon aracın kullandığı cam filmlerini denetimde tespit eden polis ekipleri, cam filmi kullanan araç sahiplerine 2TL ile 4TL arasında ceza kesiyor. Ceza Miktarı ( Ceza Tutarı Ne kadar ?) 23TL. TL ama trafik polisinin yazacağı ceza ise 3TL ila 4TL diyorlar diğer ceza yazdıkları madde de trafik cezası 32.


Peki otomobilinde cam filmi kullanan vatandaşlar ne kadar ceza ödeyecek? Standart belli olana kadar. Bir standart getirilecek dedi. Bu yazımızda araç cam filmi taktırmak serbest mi, yasak mı, cezası ne kadardır, kaç paradır, kaç TL’dir, ceza puanı nedir, cezası maddesi, neden yasak gibi konularda detaylı bilgiler verdik. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Hocam dava açmak için ne kadar masraf oluyor? Bende açmayı düşünüyorum. Ortada cam filmi uygunluk belgesi verecek kurum olmamasına rağmen vatandaşa belge yok diye ceza yazmak art niyetliliktir.


Merhaba arkadaşlar Bildiğiniz üzere son zamanlarda çıkan, yeni bir yasa ile araç camları üzerinde bulunan cam filmleri sökülme kararı alındı. Sanayilerde uzun kuyruklar oluştu. Sökülmediği takdirde 4Tl olan, para cezasına tabii tutulacağız.


Fabrika çıkışlarında cam filmi Rbulunan araçlar bu cezadan muaf olacaklar. Kimi süs, kimi güvenlik, kimisi de sağlık problemleri nedeniyle araçlarına cam filmi taktırıyordu. Aracında cam filmi olan araç sahipleri ise merakla cam filmi cezası ne kadar ? Ne ekonomi, ne siyaset malum son bir ayın gündemden düşmeyen konusu araçların cam filmine yazılan trafik cezaları. Yargıtayın emsal sayılabilecek kararlarından sonra yönetmelikte geçtiğimiz yıl yapılan değişiklikle cam filmi serbest bırakılmış, araç muayenesinde hafif kusur sayılmıştı.


Geçtiğimiz yıl yayınlanan ve bir yıl sonra cam filmi serbest bırakacak hüküm yürürlüğe girmeden cam film yeniden yasaklandı. Zira camlar diğer araçlar kadar şeffaf değil? Yorumu Forumda Gör Yorumu Şikayet. Serbestken bile ceza yazıyolardı be ne yazmıyolardı hemde duran park halindeki arabaya.


Araç içerisinde takılan cam filmlerini hepimiz biliyoruz. Soylu, Yaklaşık 8-günlük zaman zarfı içinde bu konuda trafik cezası kesilmiyor. Merhaba arkadaşlarBildiğiniz üzere son zamanlarda çıkan, yeni bir yasa ile araç camları üzerinde bulunan cam filmleri sökülme kararı alındı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar