31 Ağustos 2015 Pazartesi

Palet fabrikası

Telekomdan kaynaklanan altyapı sorunu nedeniyle şirketimizin sabit numaraları çalışmamaktadır. Sakarya kent merkezinde toplanan yüzlerce kişi, özelleştirmeye kararını protesto etti. Bir fabrika çalışanı kamuoyuna yazdığı mektupta Milli değer elden çıkarılıyor dedi. Etiketler: temel karamollaoğlu, saadet partisi, tank palet fabrikası , sakarya.


Palet fabrikası

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Dikbayır, “Milli fabrikamıza sahip çıkmalıyız. Burada yapılan iş özelleştirme değildir.


Balorman Bolu fabrikasında otomatik palet üretim hatlarından oluşan modern bir palet fabrikası kurulmuştur. TANK PALET FABRİKASI TARTIŞMASI. Buna inananlara üzülüyorum. Maalesef bu fabrika , AKP’nin MYK üyesinin ortak olduğu, yüzde 49’u Katar Silahlı Kuvvetlerine ait bir fabrikaya veriliyor. Bir Türk askeri nasıl ki bir yabancı silahlı kuvvetlerin emrine verilemezse bu tank palet fabrikası da bir devletin emrine verilemez.


Bu, vatana ihanetle eşdeğerdir. Erdoğan açıkladı: TSK’nın tank palet fabrikası Ethem Sancak’a havale. BMC firması AKP yanlısı olduğunu açıkça ifade eden Ethem Sancak ve Katarlı iş insanlarına ait. CHP grup başkanvekilleri Engin Altay, Engin Özkoç. Fabrika seviyesi bakımını yapıyor.


TAŞER AHŞAP AMBALAJ PALET , SANDIK, MAKARA İmalat fabrikası , web sitesine Hoş Geldiniz. Bu fabrika yeniden kurulsa bedeli milyar dolar. Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu. Bakan Akar ve beraberindeki heyet, Valiliğin makam odasında basına kapalı görüşme gerçekleştirdi.


Palet fabrikası

Oradaki alet, edevat, makine ne varsa yine devletin olmaya devam edecek. Sadece oranın işletme hakkı devrediliyor. Erzurumlular da fabrikanın satışına karşı il genelinde imza kampanyası başlattı. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı yapacak. Büyük Taarruz” diyoruz… Aslında orijinal adı “sad” harekatıydı.


Arap alfabesinin sad harfiydi… Kozmik gizliliğe sahip taarruz planlarının üzerine “ص” işareti. Sakarya Savunma Sanayi İçin Önemli Bir Üs Olma Yolunda. Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu: Milli araba projesine de Sakarya talip. Personel tasfiyesi, personelin çıkarılması kesinlikle yok.


Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Oda TV’nin kulis haberine göre, Ethem Sancak BMC’nin alınması için kendisini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yönlendirdiğini söyledi. Rusya nin Estonya siniri yakininda kurulu kereste fabrikasini isletmek istermisiniz. Satin alma ihtimalide gorusulur.


Vatanını ve Milletini seven herkesin elden ele yayması temennisiyle. Bize verildiğinde Altay tankını da yapacak bilgi birikimine sahip bir fabrikamız. Daha fazlası üretilsin, orada üretilenler üretilsin, yapılanlar yapılsın ama bunun üstüne çok dahası konulsun, çok daha değiştirelim, geliştirelim. Mevcut personelin tasfiyesi, işinden, aşından ekmeğinden edilmesi asla söz konusu değildir dedi.


Erdoğan, tank palet fabrikasına ilişkin iddialarla ilgili olarak da “Öncelikle fabrikamızın satılması yalanını uydurarak, kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil. EM-MAR şirketi gerçekleştirdi. Kuruculuğunu Esnaf odası başkanı Abdullah Ünal,İş adamları Zeki Gedikoğlu ve İbrahim Uçak’ın yaptığı palet fabrikasının makineleri ilçemize geldi. Türk ordusunun savaş alanına dizilişini kağıda çizerseniz, karşınıza “ص” şekli çıkar… Mustafa Kemal bu yüzden bu kod adını vermişti. Bu çok farklı bir yazı olacak.


Tank fabrikası , zırhlı ara, ve askeri kamyon fabrikası , ticari kamyon. Bursa’nın Karacabey ilçesindeki palet fabrikası alev alev yandı. Pazar günü olmasından dolayı fabrika içerisinde çalışan işçi olmaması yaşanabilecek can kaybını önledi.


Palet fabrikası

Yangından sonra palet fabrikası kullanılamaz hale gelirken, fabrikada yaklaşık bin lira zarar olduğu öğrenildi. Tank palet fabrikasında çalışan kardeşlerim başta olmak üzere kimsenin CHP'nin yalanlarına itibar etmediğini biliyorum. Palet fabrikası alev alev yandı. Karar Aralık’ta Resmi Gazete'de yayımlandı.


Tayyip Erdoğan yönetiminin kararıyla özelleştirme kapsamına alındı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar