27 Ağustos 2015 Perşembe

Kayar kapı ankara

Firmamız yana kayar otomatik kapıların otomasyon çalışma mantığı üzerine, kuruluş yılından itibaren ARGE çalışmaları yapmaktadır. Gilgen “, otomatik döner kapılarda “ BOON EDAM “ markaları ile yoluna devam eden şirketimiz otomatik kayar kapı , otomatik döner kapı , ameliyathane kapıları ve bina otomasyon sistemlerini uzman kadrosu ve eğitimli teknik personeli ile yapmaktır. KAYAR KAPI MOTORU ANKARA FİRMASIYIZ, BAHÇE KAPISI MOTORU ANKARA , KAYARKAPI MOTORU TAMİR , YEDEK PARÇA VE SERVİSİ OLARAKTA YANINIZDAYIZ. Kapının tekerleri değiştikten sonra veya ray tamir edildikten sonra yana kayar kapı motoru uygun biyere kaynatılarak yada vidalanarak montaj edilmelidir. Beri faaldır kesinlikle yerli ürün yok alman dunker motor birinci kalite malzeme ve birinci kalite işçilik yıl garantili ürünlerdir.


BFT Yana (Raylı) kayar kapı otomasyonları her türlü konut ve iş yerinizde bahçe kapınızdan otomatik olarak giriş çıkış yapılmasına olanak tanırlar. Dekorasyon tarzına uygun canlı renklerin ve desenlerin yanı sıra en çok tercih edilen sürgülü kapı sistemleri cam ve ahşap olan tasarımlardır. Konum anahtarı ile fotoselli kapılarda, dışarıdan giriş iptali, komple giriş - çıkış iptali, tam açılma ve yarım açılma pozisyonlarını yarlayabilirsiniz.


Endüstriyel Kapı Sistemleri. Fiyatının uygun olması, Kalite olarak piyasada nam yapmış diğer kapılara göre en az onlar kadar kaliteli olması dolayısıyla gönül rahatlığıyla kullanılabilir kapılardır. RECORD RST – Kavisli kayar kapı sistemleri. Pratik kulanim özelligi, yüksek emniyetli yapısı, estetik tasarımı ve dekoratif duruşu ile göz. Kıt Rosso Evo Garaj Kapısı Motoru.


Bireysel ve çeşitli uygulama olanakları. Ahşap ve metal kapılar için GEZE manüel sürme kayar kapı sistemleri GEZE, ahşap veya metal kanatlı işlevsel ve görsel olarak çekici manüel sürme kayar kapı sistemleri, mekân bölücüleri veya başka hareketli öğeler için birbirinden farklı donanım çözümleri sunar. Dorma markası uzun yıllardır bu sektörde hizmet vermekte olan bir firmadır. Türkiye piyasasına giriş yapan dorma ilk başta ağırlıklı olarak otomatik kapılarda hizmet vermiştir. Madoors otomatik kayar kapılar iş yerlerinin, kamu kurum ve kuruluşlarının, fabrikaların ve diğer benzeri tesislerin.


Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Dorma ve Kaba artık dormakaba olarak karşınızda. Kapı kanatları üzerinde, yerden 1cm. Yangına dayanıklı fotoselli kapı : dakikaya kadar yangına dayanabilen sertifikalı kaba gilgen kayar kapılar duman sızdırmazlık özelliğine de sahiptir. Amaca göre iki özellik bir arada olabildiği gibi ,sadece duman sızdırmazlık özelliğini içerecek şekilde de tercih edilebilmektedir.


Ankara Uzaktan Kumandalı Kapı. Sistem üzerinde olası bir sıkışmayı engelleyen Aşırı Akım Koruması ve Güvenlik Sensörü (Güvenlik Fitili) ile güvenlik düzeyi en üst seviyededir. OTO KAYAR KAPI MOTORU MONTAJI OKUL TAŞITI MİNİBÜS OTOBÜS ARAÇLARA MİNİBÜS OTOBÜS KAYAR KAPI MOTORU MONTAJI ANKARA.


Bu motorlar hız invertörlü olup istenildiği şekilde hızı ayarlanabilmektedir. Otomatik kapı sistemleri insanların bir. Hız invertörlü otomatik kayar kapı motorlarımızın redüktör aksamı italyan tip sonsuz vidalı redüktör olup , dişli aksamı bronz yatakları bilyalı çeliktir. Ayrıca kapı kanatlarının ağırlığına göre hız ayarını otomatik olarak yapması ve ani hareketlere izin vermemesi nedeniyle sistemsel hata kaynaklı arıza yapmama özelliğine sahiptir.


Bina dış ve iç girişlerini en geniş açıklıkta kullanabilmek için teleskopik yana kayar kapı üniteleri geliştirilmiştir. Teleskopik kapılar, market girişleri, galeriler gibi yoğun insan trafiğinin akışını kolaylaştırmak gereken geçiş noktaları ile dar kapı alanlarında geniş açıklık sağlamak amacıyla kullanılır. ESDOR Kapılar bugünün ve geleceğin gereksinimlerini karşılamak üzere uzun yıllar boyunca titizlikle sürdürülen arge çalışmalarıyla geliştirilmiştir. Seksiyonel Kapı Motorları Fiyat Listesi.


Kontrol Üniteleri Fiyat Listesi. Dairesel Kapı Fiyat Listesi. Kayar Kapı Otomasyon Sistemleri. Bariyer Sistemleri Fiyat Listesi. Yanakayar Kapı Fiyat Listesi.


Kayar kapı ankara

Yapının durumuna göre otomatik kapı sistemleri değişiklik gösterebilir. Isı yalıtımlı çift cam kullanımına uygun olarak tasarlanan otomatik kayar kapı sistemidir. Gelişmiş tasarımı ve şık tarzı ile tüm mimari projeler için idealdir. Fotoselli Cam Kapı Sistemleri.


Bu gruba yana kayar ve döner kapı olmak üzere çeşit ürün girmektedir. Kanat açılır kapılar tek ve ya çift kanat açılır kapı olarak da sınıflandırılır. Bonus ve world KREDİ KARTINA taksit SATIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR 01.


Kayar kapı ankara

Cephe Giydirme Sistemleri. Yada İletişim Formumuzu Doldurunuz. Türk yapı sektöründe inşaat, ahşap, alüminyum, cam balkon ve PVC grubunda öncü kimliği ile dikkat çekiyor.


Yaklaşık yıllık tecrübesi deneyimli satış ve montaj ekibi ile hizmetlerini sürdürmekte olup gelişen teknoloji ile birlikte çok daha uzun yıllar hizmet vermeyi amaçlanmaktadır. Bu firma için henüz harita bilgileri girilmemiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar