25 Ağustos 2015 Salı

Taş duvar motifleri

YSK Mühendislik, uzun yıllardır kültür taşı uygulamasında emek vermiş tecrübeli usta kadrosuyla kalitesine yakışır uygulama hizmeti vermektedir. Devamlı yenilenen ürün çeşitleri ve yeni işlemeye başladığımız taş çeşitleriyle siz taş seven müşterilerimize alternatifler üretmeye çalışıyoruz. Taş duvar modelleri arasında en çok tercih edilenlerden biri de tuğla döşeme oluyor. Duvar kağıtları evlerde ve ofislerde iç cephe boyasının en iddialı alternatifidir. Dayanıklı olduğu kadar desenleriyle de dikkat çeken duvar kağıdı modelleri arasında en dikkat çekenlerden biri de hiç şüphesiz taş desenli duvar kağıtlarıdır.


Yüzlerce Duvar Kağıdı Modelleri Vivense’de. Taş desenli, boyutlu, manzaralı Duvar Kağıtlarının yanısıra klasik duvar kağıdı çeşitlerini de çok beğeneceksiniz. Evlerimizin daha zarif ve güzel olmasını istiyorsak, bulunduğunuz mekanlara nasıl değişik bir dokunuş yapabiliriz diye düşünmemiz gerekir. Taş Ev Modelleri taş ev çalışmalarımız devam ediyor taşı şekilden şekil e getiren ustalarımızla taş evlerinizi biz yapıyoruz siz keyfini yaşayın… Taş ev modellerimizden beğendiğiniz modelleri dış görünümünü bozmadan iç dizaynını sizin istediğiniz şekilde tasarlıyoruz.


Sena stone, taş duvar kaplama, dekoratif duvar taşı , kültür taşı , dekoratif duvar panelleri, dış cephe tuğla kaplama uygulama ve satış hizmetleri. Orjinali,düzgün olmayan yüzeyli kerestenin kalıplık olarak kullanılması ile elde edilen bu doku,betonun en çıplak en brüt halidir. Dekoratif Fiber Glass Duvar Kaplamaları. Dere taşı modellerinin içerisinde bile pek çok farklı rengin olması nedeni ile mekanların canlı ve daha dolu görünmesi sağlanır.


Doğada az bulunduğu için genelde yapay olarak üretilen ve mimaride özellikle kaplama olarak tercih edilen istanbul dekoratif taş , duvar kaplama, taş panel mekanlara farklı sıcaklık katıyor. Royal Stone doğalında olduğu gibi değişik renklerde üretiyor. Acıbadem Proje Grubu alaçatı taşı Antik tuğla kaplama dekorasyon tuğla doğal taş kaplama eskitme tuğla Kaplama tuğlası Kayaşehir AVM-Kayaşehir rumeli çikolata tuğla taş duvar taş ev yapımı Tuğla Duvar Kaplama YSK Mühendislik Şişli Meslek Y. Alaçatı taşı ile yapmış olduğumuz doğal şömine.


Eski taş yeni taş kestane. Taş Duvar Kaplama Modelleri. Kendi ustalarımızın elinden yapılmıştır. Banyo ve yer karolarında kullanabileceğiniz doğal taşlar uygun fiyat ve taksitli seçenekleri ile Koçtaş mağazalarında!


Taş duvar motifleri

Doğal Taşlar fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Doğal Taşlar sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Taş Panel Mekanlarımızda rustic bir hava elde etmek için taş görünümlü duvarlar isteyebilirsiniz. Artık taş görünümlü duvarlar elde etmek çok zor değiller. Gelişen teknoloji ile birlikte doğal taş görünümlü paneller ile kolay bir şekilde istenilen dekoratif duvar stiline ulaşabiliyorsunuz.


Duvar kağıdı modelleri içerisinde sade renkli ürünlerin yanı sıra renk geçişlerinin bulunduğu alternatifler de yer alıyor. Ayrıca dikdörtgen, kare, yuvarlak taşlar , tuğla görünümü ya da dağınık dizilmiş taş desenleriyle farklı stiller yakalamak mümkün. Renk skalası oldukça geniş olan tuğla görünümlü doğal taş duvar kaplama modelleri dogaldekor.


Taş duvar motifleri

PIEDRA TAŞ PANEL MODELLERİ. PANGOLİN TAŞ DUVAR KAPLAMA. ALTAMURA TAŞ DUVAR KAPLAMA. PIZARRA TAŞ DUVAR KAPLAMA. Sena stone, birebir taş dokusuna ve görünümüne sahiptir, dokunulduğunda taş hissi verir.


Duvar Kağıtları fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Duvar Kağıtları sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Birbirinden farklı renk, tasarım ve desen seçenekleri bulunan modeller arasında ön plana çıkan taş desenli duvar kağıtlar. Herkes evinde böyle bir doğal taş duvara sahip olmak istiyor. Firmamız taş üreticisi bir firma olmasının yanında uygulama konusunda deneyimli ustalarla birlikte çalışarak sizlerinde mekanlarının dekorasyonunda sizlere hizmet sunmayı arzulamaktadır. Taş duvarlar , birçok farklı alanda birçok farklı modeli ile kullanılabilmektedir ve bu neden dolayısı ile mimarların da en çok tercih ettikleri türlerden birisi olarak dikkatleri çeker.


Ferforje Modelleri ve Fiyatları. Duvar kağıdı taş desenli, çiçek desenli, simetrik çizgili, düz ya da kabartmalı olabilmektedir. Evleri baştan sona değiştiren bazı ayrıntılar vardır.


Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve Türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır. Duvarlarınızın bir bölümünde kullanabilir,tv arkası fon oluşturabilir veya tüm bir duvarı kaplatabilirsiniz. Haberler Blog Kurumsal Tarihçe. Doğal taş görünümlü dekoratif kültür taşı kaplama modelleri. KÜLTÜR TAŞI STONEWRAP DEKORATİF TAŞ MODELLER.


Taş duvar motifleri

Taş desenli duvar kağıdı modelleri evin havasını değiştirmek ve renk katmak için kullanılan dekoratif önerilerin başında gelmektedir. Modern yaşam alanlarının tercih edildiği 21. Yüzyılda trend görünümlü mekanlar için tercih edilen duvar kağıtları hem şıklığın hem de ferah görünümün mimarisidir. Duvarın bir bölümünü kapsayan taş kaplama duvar modelleri özellikle salon dekorasyonun da tercih ediliyor. Her ne kadar salon desek de evinizin herhangi bir duvarında taş kaplamayı tercih edebiliyorsunuz.


Duvar boyası yada duvar kağıdı gibi uygulamalar kolayca değişebiliyor ancak doğal taş kaplama modelleri duvara uygulandığında sökümü biraz zahmetli olacaktır. Göz yormayan, mekanın renk tonlarına uygun bir doğal taş cinsi ve rengi seçerseniz uzun vadede ortaya çıkan görünümden sıkılma gibi bir probleminiz kalmayacaktır. Taş duvar fiyatları ve kültür tuğla fiyatları yüzlerce modelleri web sitemizden detaylı inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.


Son zamanlarda trend olan ve çok talep edilen duvar panelleri fiyatları, yoğun istekten kaynaklı birçok farklı modelleri ile karşımıza çıkmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar