14 Ağustos 2015 Cuma

Samsung galaxy alpha parmak izi okuyucu

Bu mesaj tekrarlayarak görünürse cihazınızı yeniden başlatın. Yeniden başlatmama rağmen yine çalışmıyor. Altta parmak izi okuyucu sensör var ona tıkla ve normal tarama butonuna basın. Sonra çıkan ekranda saniye sizi bekletecek ve size sonucu gösterecek.


IPsu ve toza karşı dayanıklılık sertifikası, Orta düğmeye entegre parmak izi okuyucu , Nabız ölçer: Orta düğmeye entegre parmak izi okuyucu , Kameranın yanında yer alan nabız ölçer. Bu sefer kapatıp açtığımda da. Daha sonra sizden parmağınızı parmak izi okuyucu alanına parmağınızı koyup işlem tamamlanana kadar beklemenizi isteyecek.


Bazı telefonlar adet, bazıları adete kadar parmak izi ekleme seçeneği sunmakta. Bu bilginin cihazı kendi ekran koruma filmlerini test etmek için kullanan bir tedarikçiden gelmesi, iddiayı dikkate değer kılan bir detay. Ama parmak izi okuyucu sayesinde telefon hem hızlı hemde zahmetsizce açabiliyorsunuz.


SAMSUNG GALAXY Alpha Ana Konusuna Hoşgeldiniz★★★. Arka kamerada 12MP çözünürlükte sensöre yer verilirken, ön tarafta ise 2. Böylelikle telefonunuzun yabancı kişiler tarafından kurcalanmasını engelleyebilirsiniz. PayPal sertifikalı olan parmak izi okuyucusu ana menü tuşunun üstünde bulunduğunu belirtelim. Bunlardan birisi de parmak izi okuyucu üzerinde yer alan detaylar oldu. Ultrasonik parmak izi okuyucusu , üzerindeki parmağa ses dalgaları gönderiyor ve parmak izinin girinti ve çıkıntılarını, yansıyan ses dalgaları ile ölçüyor.


Galaxy Alpha aslında bunun bir kanıtı. Kilit ekranı ve güvenlik‘e dokunun. Ekranda yazan bilgileri okuduktan sonra Devam‘a dokunun. Yıl İthalatçı Firma Garantili - Faturalı - Hemen Kargo. Ekranlar da hayli geniş oldukları için cihazların uzunlukları fazla.


Samsung galaxy alpha parmak izi okuyucu

Parmak İzi Tarayıcı‘ya dokunun. Asıl ilgi çekense sadece 5. Karşımıza fiziksel tuş bulunmayan ve ekrana entegre edilmiş parmak izi okuyuculu bir canavar çıktı. Skullanıcılarının sıkça karşılaştıkları sorundan biri olan parmak izi okuyucu sorunu oldukça baş ağrısı yapan bir durum haline gelmekte. Android Android Oreo ve Android Nougat arasındaki görsel.


Cam ve metalden oluşan kasasıyla sağlamlığı şıklıkla bir araya getiren telefon, arka kapakta yer alan parmak izi okuyucu ile güvenlik konusunda da iddialı hale geliyor. Görünen o ki Samsung farklı şeyler denemek istiyor! Samsung parmak izi kullanımında hız ve güvenlikte iyileştirmeler yapmıştır. Bu telefonu kilitleme işlemi için en hızlı yoldur.


Zaten telefonu almışssınız artık. Pazara peş peşe yeni modeller ile alakalı bilgilerin sızdırılmasına devam ediliyor. Tabi ki ilk etapta gelen bilgilerin tamamı sızdırma haber ve ne kadar gerçek olduğu bilinmiyor. Yabancı kaynaklı bir araştırma yapılmış ve bu iki model arasındaki parmak izi okuyucu performansları karşılaştırılmış. TabPro S tablet, güvenliği üst seviyeye çıkaran parmak izi okuyucusunu da bulunduruyor.


Eski versiyonların yanı sıra parmak izi okuyucu sensörü telefonun arka kısmında bulunuyor. Eğer parmak izini bir kez telefonun sistemine kayıt ederseniz bundan sonraki telefon açma kapamalar için parmak izinizi rahatça kullanabilirsiniz. Tebrikler size Samsung galaxy note parmak izi okuyucu olmayacak tebrikler benim planı bozuldunuz Samsung galaxy note almak istiyordum ama şu an da nasıl alacağım bilmiyorum çünkü parmak izi okuyucu yok size dilsiz kemiğini. Teknoloji konusu altında soruldu. Ekrana entegre edilen parmak izi okuyucusu birkaç ay içerisinde amiral gemisinde görülebilir.


Samsung ’un bir sonraki üst seviye telefonunda optik parmak izi okuyucusu kullanması bekleniyor. Samsung Note piyasaya çıkalı pek fazla olmadı ama daha şimdiden bir sonraki model hakkında söylentiler çıkmaya başladı. MP Akıllı Cep Telefonu ürününün. Paypal hesabına erişim de sağlayan açık ile ilgili detayar haberimizde.


Hatta gelecek yıl çıkacak olan yeni modellerde parmak izi okuyunun hangi şirkete ürettirileceği de belli oldu. Dedikodular çok yoğunlaştı! Merhaba sevgili Webtekno takipçileri! Tabi bu Infınıty O teknolojisiyle birlikte büyük bir ihtimalle parmak izi okuyucusu da ekrana entegre bir şekilde olacak.


Bir çok büyük telefon üreticisi, ekran altı parmak izi okuyucusu teknolojisini bu yılın telefonlarına yetiştirmeye çalıştı ancak başarısız oldu. Gizmodo’nun haberinde telefonlarla ilgili bir kaç değişik ayrıntı daha veriliyor. Son çıkan akıllı telefon modellerin hemen hemen hepsinde artık parmak izi okuyucusu bulunmaktadır.


Abenim şifrem parmak iziydi onun yedeği. Samsung , yeni telefon modellerinde parmak izi okuyucuyu telefonun arka kısmına taşıyabilir. Neyse ki Güney Koreli firma, yeni amiral gemisi cihazlarında optikat parmak izi okuyucu sensörün yanı sıra iris tarama sistemini de kullanıcılarına sunacak.


Samsung galaxy alpha parmak izi okuyucu

Genelde kilit imgesine dokunmak tercih edilir, ancak ses ayar düğmelerini kullanmayı tercih ediyorsanız ayarlar ekranından bu özelliği de seçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar