11 Ağustos 2015 Salı

Soğuk geçirmeyen cam balkon

Soğuk geçirmeyen cam balkon

Pencere önlerinde oluşan sıcak- soğuk olgusunu minimuma indirir. ISI YALITIMLI CAIsı Yalıtımlı Cam S normal ısıcam ünitelerine ek olarak yüzeyinde Low-e ısı kontrol kaplaması bulunduran renksiz cama benzer bir yalıtım ünitesidir. ACambalkon pofilleri, özel bir sisteme sahiptir ve cam balkonun bilinen (görünen) yapısını hiç bozmadan yoğun yağmurda bile 100’e kadar su almama özelliği sağlamaktadır.


Dört Mevsim Balkon Keyfi ! Bu kesinlikle yanlış bir bilgidir. Arada yer alan izolasyon, kesin olarak soğuğun bu tarafa geçmesine mani olur. Kışın evdeki sıcak hava camdan dışarı soğuğa doğru kaçar.


Isı kontrol camında ise camın özel low-e kaplaması sayesinde bu kaçak engellenir. Böylece ev hemen soğumaz ve yakıt masraflarından tasarruf edersiniz. Bu cam 24mm kalınlığındadır. Estetik görünümü ve kolay kullanımı ile her alanda yaygılaşan cam kapama sistemleri, özellikle kış mevsimlerinde soğuk havadan koruma görevi yaparken, Gürültü ve Kirli havayı geçirmeyen yapısı sayesinde sıklıkla tercih edilmektedir.


Böylece hem dışarıdan gelen soğuk havayı engellemiş oluyorsunuz, hem de kapı ve pencerelerin eşiklerinde toz birikmesini önlemiş oluyorsunuz. Yapıskanlı Kapı Cam Fitili Soğuk Geçirmez Elastik Fitil. Parça halılar ile bu işkenceden kurtulabilirsiniz. Cam Balkon , Sürgülü Kapı Kıl Fitili Sürme Kapı Gri Kıl Fitil. Ayrıca, parça halı kullanmak zeminden gelen soğuk havanın eve yayılmasını da önler.


Bünyesindeki tecrübeli satış ve teknik destek. Kış aylarında balkonun daha kullanışlı olabilmesi için soğuk geçirmeyen cam balkon. Yeni nesil katlanır cam balkon sistemleri hakkında detaylar, sipariş bilgileri ve ürünler hakkında bilgiler edinin. Su geçirmez cam balkon sistemlerimizi bugüne kadar konutlarda, işyerlerinde, cafelerde ve restoran gibi yüzlerce alanda uyguladık. Eski tip cam balkon modellerinin yanında büyük bir fark yaratan su geçirmez cam balkon siparişlerini almaya devam ediyoruz.


CAM BALKON SİSTEMLERi Cambalkon, balkonların eski kullanım amaçlarından çıkıp, ferah ve estetik bir oda olma özelliği katmayı amaçlar. Ayrıca buzlu cam etkisi yapan ürünler de çok beğeniliyor. Birçok kişi ve kurum mekanların pencerelerinde bu tür uygulamaları tercih ediyor.


Hem dışarıdaki soğuk -sıcak havadan yalıtılmış bir alan oluşturabilirsiniz hem de dışardan gelecek tozların içeri girmesini engelleyebilirsiniz. Yukarı Dudullu Mahallesi içinde, ikinci el satılık CAM BALKONDA YENI BIR SISTEM SOĞUK GECIRMEYEN - CIHANPENYAPI tarafından Yukarı Dudullu Mahallesi içinde paylaşılmış CAM BALKONDA YENI BIR SISTEM SOĞUK GECIRMEYEN. CRETSİZ KEŞİF FIRSATI CİHANPEN KALITENIN TEK ADRESI ADRES : ADEM YAVUZ MAH.


Hava akışını kendi içinde cam balkon sistemleri ile sağlayabilirsiniz. Kar, yağmur suyu, toz ve toprak geçirmez. Sürgülü şekildeki camları silikonu sağlam bir şekilde birbirlerine bağlarsanız hava akışını daha sağlam bir hale getirirsiniz. Anasayfa Soğuk Geçirmez Branda Etiketi. Balkon Brandası balkon kapama işlemlerinde kullanılacak en hesaplı yöntemdir.


Balkon branda sistemlerinin otomatik olanlarda firmamız tarafından hazırlanmaktadır. Tek bir kumanda ile balkonunuzu açıp tekrar kapayabilirsiniz. Sistem motorlu ve kumandalıdır. Bu da ancak ayarları yapılmış ve lastikleri hava geçirmeyen yanı tam kapanma sağlayan bir pecere ile mümkündür.


Soğuk geçirmeyen cam balkon

Soğuk geçirmeyi önleyen fitiller, cam kapı orta kapama fitili, cam balkon sisteminde köşe izolasyonu sağlamak için kullanılmaktadır. Kirlenmeye, sararmaya artık son. Sizin dediğiniz gibi balkonun bir kısmını kapatmanın çözüm olacağını zannetmiyorum. En ufak yerden girer ve ısıyı çalar. Kışa biraz daha iyi hazırlanarak hem faturalardan tasarruf etmek hem de daha az üşümek mümkün.


Ayrıca soğuk bölgelerde, binanın iç sıcaklığı ile zemin sıcaklığı arasındaki farkın büyük olması durumunda, zemin üzerine oturan döşemelerde ısı yalıtımı yapılması gerekir. Cam balkon bile soğuk konusunda başarılı sayılmaz. Eğer nem geçirmeyen tabakanın. Katlanır cam balkon yerinede balkonlar için sürme yada sürgülü pencereler tercih edilir. Fiyatı normal kanatlı açılır pencerelerden daha pahalıdır.


Peki normal sürme ile volkswagen kapı farkı nedir. Onu başka konuda detaylı olarak yazarım. Su ve soğuk geçirmeyen fitiller kullanılacak. Cam ile kapatılacak alan kaç metrekare?


Henuz cam balkon yeni yapildigi icin kullanilmaya baslanmadi ama problem cikacagini zannetmiyorum. Konustugumuz surede bitirildi ve montaj yapildi. Soğuk , kar, yağmur, ses, toz ve kirlilikten balkonları korur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar