12 Ağustos 2015 Çarşamba

Betopan montajı

Yonga Levha, bilinen adıyla betopan cephe kaplama plakasına dair önerilen cephe alt konstrüksiyon sistemi çalışmasıdır. Taşıyıcı konstrüksiyon olarak. Nefes alabilir ve havalandırmalı uygulama sistemi sayesinde yapının su ve bağıl nemle ilişiğini keser. Betopan ‘ın sık kullanılan bir uygulamasıdır.


Duvar Hatalarının Belirlenmesi b. Alt Konstrüksiyonun Kurulması d. Montajı hızlı ve kolaydır. Isı yalıtım levhaları, alt konstrüksiyon altında kalacağı için konstrüksiyon montajı sırasında duvara sabitlenmesi yeterli olacaktır. Dekorasyon, dış cephe, Duvar, İnşaat, İzolasyon yalıtım, sıva. Yüzey uygulaması ve boya örnekleri ve renk tipleri idare tarafından onaylanacaktır.


Uygulama şu esaslara göre yapılacaktır. Sizlerde betopan malzemesi ile cephenizde harikalar yaratmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilir fiyat teklifi alabilirsiniz. Biyolojik Atıklara Dayanımlıdır. Ses ve ısı yalıtımı sağlar.


Prefabrik yapılar için idealdir. Köşelerinden ve kenarlarından ideal boşluklar bırakıldıktan sonra vidalama yapılmalıdır. Vidaların üzeri uzun kullanım açısından dolgu malzemesi ile kapatılmadır. Sağlığa zararlı hiç bir madde içermez. Mükemmel ses ve ısı yalıtımı sağlar.


Her iki yüzeyi doğal malzemelerle zırhlandırılmıştır Teknik. Birim Hacim Ağırlığı(Malzeme Neminde). Sökülüp tekrar tekrar monte edilebilir. Bu sayede yapıların farklı bölümlerinde farklı isteklere göre, istenen çözümleri sunabilmektedir.


Betopan montajı

Suya oldukça dayanıklı olan betopan , suyun içinde ancak gün bekletildiğinde kesitin ortasının ıslandığı görülmüştür. Halı, halıfleks döşenmiş yüzey çok yumuşak ve tüylü oldukları için üzerine laminat parke montajı yapılamaz. Dayanıklı olmalarının yanı sıra son derece hafiftirler. Taşınmaları ve montajı son derece kolaydır. Yapısında hiçbir şekilde insan veya çevreye zararlı olabilecek bir madde bulunmamaktadır.


Yonga ve sağlığa zararsız çeşitli kimyasalların karışımından oluşan çimento esaslı levhalardır. BETOPAN ESKİŞEHİR FİRMALARI. Her çeşit yapının iç ve dış cephelerinde kullanımı uygundur. Kurutma işlemi biten paneller üzerinde;.


Betopan montajı

Dış cephe kaplama işi özen ve detay isteyen bir iştir. Web sitemizde gerekli bilgileri sahip olduktan sonra bizleri arayarak Cephe kaplama işiniz için Mühendislerimiz ve Mimarlarımızdan ürünlerimiz ve cephe kaplama ile ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsin. Yalıpan Sayfasında yalıpan ile ilgili merak. Bünyesinde, formaldehit, asbest, silis vb. Profiller daima masif ahşaptan oluşur, ham ve mumlu, laklı veya cilalı modelleri vardır.


Farklı kalınlık, ağırlık ve boyutlara sahip olan betopan çeşitlerinden tercih yaparken, montaj elemanları seçiminde son derece dikkatli olunmalıdır. MEKANİK MONTAJLI HAVALANDIRMALI DIŞ CEPHE UYGULAMASI. Ağaç ve çimentonun olumlu özelliklerini bünyesinde birleştiren, yapıların değişik bölümlerinin değişik isteklerine, gereken çözümleri sunabilen yonga levhadır. Fibercement levhalar tamamen doğal hammaddelerden üretilmektedir. Bu sebeple betopan fiyatları dikkatli yapılması gereken bir uygulamadır.


Yapısında selüloz elyafı, çimento ve ağırlıklı olarak da mikronize öğütülmüş kuars bulunmaktadır. Vidalama ve boyama yöntemleri ile betopanın sıkıntıları giderilerek montajı yapılır. Sonrasında bu çerçeve içerisinde bir betopan kesimi yapılması gerekir. Yapıların inşaatları sırasında birçok farklın malzemelerin kullanılması mümkündür. Bu farklı malzemeler içerisinde betopan malzemeleri kaplama işlemlerinde çok fazla ilgi görmektedir.


XPS Foamboard: EPS Karbonlu: Cam Yünü. Avantajları Alternatif aranılan cephelerde kullanıma uyguni sağlam, uzun ömürlü, boya tutuculuğu fazla, dekoratif desenli çimento esaslı yonga levha giydirme dış cephe sistemlerinde kullanılmaktadır. Kolay işlenebilir, montajı kolaydır, Yangına katkıda bulunmaz, Yangın sırasında zehirli gaz emisyonu yaymaz, Çok düşük su emme ve suda.


Ahşap, çimento ve sağlığa zararsız kimyasal katkı maddelerinin karışımından üretilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar