27 Şubat 2018 Salı

Antik tuğla kaplama

Duvarlarınızı antik tuğla , doğal tuğla , antik harman tuğla ,kültür tuğla , eski harman tuğla ve kültür tuğlası ile dekore etmeniz artık çok kolay! Tuğla kaplama için en dayanıklı malzeme türüdür. Fiberglas, polyester gibi ürünler insan sağlığını tehdit ederken orİjinal tuğlalar insan sağlıyla barışıktır. Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır. Hem iç hem de dış mekanlarda kullanılan bu ürünler sağlığa zarar verecek hiçbir maddeyi barındırmadığı için son derece avantajlı ve güvenilirdir.


Huzur içerisinde kullabileceğiniz bu ürünlerimiz tarihi dokuyu mekanınıza taşır. En çok tercih edilen modellerimiz. Kaplama Tuğla Serisi FARKLI ÜRÜN.


Benzer ürünlere rastlayabileceğiniz antik tuğlanın diğer ürünlerden ayırt edilebilen en büyük özellikleri dokusu ve antik kültür. Günümüzde tasarım her noktada öne çıkmaktadır. Buna iç ve dış mekan dekorasyonu da dahildir. Sena stone, tuğla kaplama , dekoratif kültür taşı, duvar panelleri, kültür tuğlası, dekoratif taş, dış cephe tuğla kaplama fiyatları hakkında detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.


Antik tuğla kaplama

Usta ekibimiz ve satış ofislerimizle tek gayemiz mutlu müşteriler. Tuğlaların Renkleri Birebir Aynımı : Ekranda gördüğünüz renk tonu ile ürünün renk tonu farklılık gösterebilir, sanal ortamdaki renkler gerçek ortamda farklı olabilir. Numune alarak gerçek ortamda doku ve renk deneyimini yaşamanızı öneriyoruz.


Tuğlaların Hangi Malzemelerden Üretilir : Çimento, özel piğment toz boya ve doğaltaş tozundan imal edilmiştir. Süper kalite tuğla kaplama modelleri. Kültür Tuğlası Özellikleri mağırlığı – kg arasındadır. Antik Siyah Tuğla Hızlı Bak. Eskitilmiş kırık çıkma el yapımı orjinal osmanlı selçuklu tarihi tuğla modelleri.


Düzgün dizilimine ek olarak yarattığı doğallık hissi ile farklı mimari akımları denemeye olanak tanıyor. Otantik antik tuğlanın izlerinin duvarlarınıza uyguladığınızda o ihtişamı sizde hissedeceksiniz. Isı, ses ve nem yalıtımı sağlar.


Dekoratif Tuğla Modelleri. Kışın sıcak, yaz aylarında serin tutar. Boyalı veya boyasız tüm yüzeylere uygulanabilir. Yani taş kaplamayı unutup sonra burası güzel olmuş mu dediler sizce.


Gerçekten güzel bir uygulama ama yine her popüler ürüne olduğu gibi bu seçeneğimizde sıradanlaşmaya doğru ilerliyor. Sınırsız doku, ölçü ve renk seçeneklerine sahiptir. Duvar larınızda Eskiden Gelen Hiçbir Zaman modası Geçmeyen Estetiği Yaşayın.


Tuğlanın geleneksel aromasını modern tasarım dünyasına dahil etmenin en kaliteli ve estetik yolunu Sena stone’un dekoratif tuğla kaplamaları ile sizlere sunuyoruz. E-bülten aboneliği için lütfen alttaki alana mail adresinizi girin ve artı butonuna basın. Duvarlarınıza dekoratif bir görünüm kazandıracak olan antik tuğla , antik tuğla kaplama ,dekoratif antik tuğla ve antik kültür tuğlası modellerini incelemek için sayfada gezininiz. Not : Görsellerin büyük hali için görsellerin üzerine tıklayınız.


Taş duvar kaplama panelleri ile yaşam alanlarınız daha estetik bir görünüme ulaşsın. Olumsuz hava şartlarından etkilenmediği için, yaya ve taşıt yollarında vazgeçilmez bir zemin kaplama malzemesidir. Normal pres tuğlalar , iç ve dış mekanlarda rahat kullanılabilir. Farklı renk ve doku çeşitliliklerine sahiptir.


Harman Tuğla işçiliği :Döşeme esnasında bir sıra normal boyut,bir sıra küçük boyutlardan olacak şekilde veya homojen bir şekilde dağıtılarak döşeme yapılır. Sultanbeyli adresimizde ki shoowroom mağazamızı ziyaret edebilir. Eski görünümlü tuğla olarak da bilinen eski tuğla kaplama çeşididir. ANTİK TUĞLA MODELLERİ Modanın dışında zamansız.


Geometrik bir sadeliği içinde barındıran model, eklenen dekoratif ayrıntılarla salt bir bütünlük oluşturuyor. Kültür tuğlası, sıcak ve modern bir ortam oluşturmanıza olanak vermektedir. Beyaz antik tuğla l arımız evinizin iç ve dış duvarlarınıza farklı bir hava kazandırır ve şık bir görünüm sağlar.


Kırmızı renginin yanı sıra farklı pişirme teknolojileri ve farklı toprak çeşitleri kullanılarak doğanın tüm renkleri bu ürün grupları içerisinde yer alıyor. Doğal görünümü sayesinde farklı malzemeler ile birlikte mükemmel bir uyum gösterir. Sena stone olarak, yaşam alanlarınıza en çok uyum sağlayan dekoratif taş kaplama ve tuğla kaplama modellerini üretiyoruz.


Rustic Tuğla , dekoratif kültür tuğlası serisi, doğal tuğla dekoratif duvar tuğla kaplama ürünüdür. Tuğla duvar kaplama , duvar tuğla dekorasyon ürünleri fiyatları ve uygulama için iletişime geçin. Barok dekoratif tuğla , antik kültür tuğlası, harman tuğla kaplama , sedir tuğla duvar ürünlerimizin fiyatları hakkında bizimle iletişime geçiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar