19 Şubat 2018 Pazartesi

Krom tel elek

Paslanmazlarda 3- 3- 3kalitekrom imal edilir. Göz Aralığı 2Xmm ile 75xmm arası olabilir. Elek Teli Çeşitleri ile ilgili toplam adet ürün bulundu. Krom Tel Elek ÜRÜNÜ İNCELE. Puntalı Tel ÜRÜNÜ İNCELE.


Krom tel elek

Süzgeç Teli , Filtre Teli ÜRÜNÜ İNCELE. Taş Ayırıcı Teli ÜRÜNÜ İNCELE. Kabuk Soyucu Teli ÜRÜNÜ İNCELE. Mesh Tel Çapı (mm) Gözenek Açıklığı(mm). Detaylı Bilgi Previous Next.


Türkiye’nin Çelik Ürünleri Satış Sitesi Metal AVM. Yılını gururla kutlarken, yurt geneline yayılmış kıymetli müessese ve siz degerli müşterilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda ürün portföyüne. Karaköy ‘de şahıs firması olarak faaliyetlerine başlayan Kromtel San.


AŞ , bugün İstanbul Sancaktepe ve Sakarya Akyazı Fabrikasında toplamda 14. Tel ve Bant grubu olmak üzere paslanmaz malzemeler sektöründe yaygın ürün çeşitliliği, kalite ve hızlı hammadde tedarik süreçleri kapsamında. THAL ELEK SÜZGEÇ FİLTRE TELLERİ. Elek teli 3kalite telden imal 3kalite paslanmaz telden elek teli , 3kalite kafes teli imalat ısıya dayanıklı tellerden üretilmektedir.


KROM NİKEL ELEK 3- 3KALİTE. Kapder Madeniyat Tel Mamülleri A. Yüksek sıcaklıklarda, nemli ve asidik ortamlarda verimli çalışması yaygın olarak tercih edilme nedenlerindendir. Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, imalatların her safasında gerekli tüm standartları kullanarak müşterilere hatasız ürünler sunmak, sıfır hatayı yakalamaktır.


Krom tel elek

Kalite teller oranında extra Molibden içerir. Bu madde, telin tuz, asit ve deniz suyuna karşı ekstra dayanıklı hale gelmesini sağlar. Kopma ve bükülme mukavemeti çok iyidir. Bu teller 3– 3– 3– 3ve 316L kalitelerinden dokunur. Kafes teli şeklinde olanlar 20mm tel çapından 7mm tel çapına kadar ve 60mm göz aralığına kadar istediğiniz enlerde imal edilir.


Siz değerli iş ortaklarımızın isteği doğrultusunda istenilen göz aralığı ve tel kalınlığındaki krom tellerden imalat yapmaktayız. Kullanılan bütün hammaddeler ISO Belgesine sahip, Alman ve Fransız menşei olup, yerli dokumadır. Menüleri özelleştirmek için WP menü yapılandırıcıyı kullanabilirsin. Elek Telleri tesisimizde istenilen göz aralığı, malzeme cinsi, tel kalınlığı, genişlik ve uzunlukta seri olarak imal edilmektedir. Yukarıda seçenekleri arasından müşterilerimizin ihtiyacı doğrultusunda kesik olarak satışı yapılmaktadır.


Henüz bir duyuru mevcut değil. Bu ürünler imalatta filtrasyon amacı ile kullanılmaktadır. Kurulduğu ilk günden beri paslanmaz elek teli ,kafes teli dokuma sistemleri üzerine üretim yapan firmamız yurt içi ve yurt dışı piyasasında geniş bir pazara sahiptir. Camgöz Elek olarak Tıkanmaz Elek imalatında tel Kalınlığı mm den mmye kadar DETAY TEKNİK DESTEK Camgöz Tıkanmaz Elek olarak müşterilerimize çalışma saatleri içerisinde yerinde olmak kaydıyla tam teknik destek sunmaktayız. Kullanım Alanları: -Plastik, Kimya Sanayii -Otomotiv Sanayii-Gı da Sanayii-Kağı t. OSAKA, specialized in the manufacturing conveyor wire mesh belt, wire mesh , perforated metal sheet and decorative mesh.


We are working with experienced team who expert in their business. Bu elekler tamamen çelik, paslanmaz çelik, bakır, pirinç, bronz, fosforlu bronz, bakır - nikel alaşımı gibi materyallerden imal edilir. Değişen koşullar ile birlikte kendisini teknolojik olarak güçlendirmeye başaran Güntel Çelik A. PASLANMAZ ELEK TELİ ÖZELLİKLERİ VE FİYATLARI. Tel ile örülmüş dokumalar, sanayi gereksinimleri için bir çok endüstride kullanılır.


Your browser does not supssport the video tag. Uzun yıllardır Tel Dokuma ve Elek Telleri üretiminde lider firma olarak faaliyet göstermekteyiz. En yeni teknolojileri takip edip bunları modern üretim tesislerimizde kendi teknolojimizle birleştirip dayanıklı ve kaliteli üretim yapmaktayız. K3 krom ve nikel içerir. K3ise krom ve nikel içerir.


Molibden tuzlu su ve asit ortamlarında korozyona karşı direncini arttırır. Ayrıca molibden alaşımlıdır. Nano Metal Oksit Tozları. ONLİNE E-KATALOG : ANASAYFA;.


Krom tel elek

DKP saç ile soğuk olarak kıvrılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar