13 Şubat 2018 Salı

Sıvama sacı

Firmamız müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek için, faaliyet alanındaki tüm yenilik ve gelişmeleri yakından takip etmektedir. Sac sıvama işleminde kalınlık çap ve derinlik olarak sınırlı sıvama grubundadır. Müşteri memnuniyeti prensibiyle çalışan firmamız müşterilerine sac sıvama hizmeti vermektedir.


Sac Sıvama Uygulama Görselleri ! PİRİNÇ SIVAMA UYGULAMALAR. Saç Sıvama Presi Serbest düşme özellikli 900x9mm. TON Seri hareket açılmış hali 8mm. HC - Sac sıvama presi 8x 8mm. Günlük hayatımızda birçok üründe metal sıvama işlemi görünmektedir.


Firmamızın faliyet alanları havalandırma sektörü,aydınlatma sektörü,mobilya sektörü,mimarı tasarımla,özel aksesuarlar,özel projeler,korkuluk aksesuarları alanlarında hizmet vermekteyiz. Kaynak Olabilmesi Boyanabilirlir. Her geçen gün imalat sanayinde artan teknolojik kabiliyetler sebebiyle üretim maliyetleri düşürülmekte ve yoğun rekabet ortamında bulunan firmalar rakiplerine karşı avantajlarını kaybetmemek için yatırımlarını aralıksız devam ettirmek zorunda kalmaktadırlar. Kalıpta uygun şekilde yerleştirilmiş zımbalar ile uygun pres makinalarında sac üzerinde delme kesme ve sıvama gibi işlemler yaparak sac ve metal parçaların seri üretimi sağlanır. Pano Sacı İşleme Makineleri.


Sıvama sacı

Bakır Bara Delme, Kesme, Bükme Ekipmanları. Bara Makineleri Kalıpları Hidrolik Presler Sac Kesme, Sıvama Kalıplar. Bir düz eksen çevresinde sacı germe 3. Saçı dıbükey veya içbükey ekle dönütürme 2–) ùekil 20. Emek Madeni Sıvama ostim, madeni sıvama ostim, metal sıvama ostim, alüminyum sıvama ostim, bakır sıvama ostim, pirinç sıvama ostim, paslanmaz sac sıvama.


IV-Sıyırma Kuvveti: Kesme işleminde saca kuvvet uygulayarak girmiş olan zımba, sacdan geriye çıkarken karşılaştığı kuvvete Sıyırma Kuvveti denir. Mm Delikli ØSıvama Sacı 6TL ve ücretsiz kargo ile n11. Pirinç Tetik Vana Tertibatı. Alüminyum sıvama , fason sıvama ,galveniz işleriniz yapılır. Metal İş Sanayi Sitesi 19.


TON HİDROLİK SIVAMA PRESİ HİDROMETAL HİDROLİK PRES SALİM USTA İMALATIDIR TABLA EBATI: 100XCM ANA HİDROLİK SİLİNDİR STROK CM SIVAMA SİLİNDİR STROK CM SIVAMA SİLİNDİR TON TAM OTOMATİK KONTROL İSTEĞE GÖRE. Sektörün öncü kuruluşlarına aluminyum levha, aluminyum disk tedarik eden Özkaya Aluminyum, aluminyum sıvama sektoründe de yerini aldı. C Tipi Sıvama ve Form Presleri Kolonlu Tip Sıvama ve Form Presler Atölye Tip Sıvama ve Form Presler Rot, Rotil, Rotbaşı Sıvama Boru Büzme Makinası H Tipi Kauçuk Lastik Presi. Sac Desen Presleri Atölye Presleri Geniş Tip Atölye Presleri. Hızlı İletişim Bilgileri.


CAN YILDIZ SAC SIVAMA SAN. Adres: KEMALPAŞA OSB MAH. Sıvama kalıpları Sıvama , sac malzemelerden dikiĢsiz tüp veya benzeri parçalarla konik, yarım küre veya küresel parçaların üretim yöntemidir. Basit sıvama iĢlemleri genellikle torna tezgâhlarında yapılır. Sıvama tornalarında, sıvanacak parça profiline uygun mastar kullanılır.


Sıvama sacı

Satılık İkinci El Sıvama Presi Fiyat : 135. Her çeşit sac kalıbını (prograsif, sıvama , bükme, kesme, delme) ve kompozit extrüzyon kalıbını, bünyemizdeki CNC Freze, Tel Erezyon, 3B Koordinat Ölçüm cihazı, Sertlik Ölçüm cihazı ve Profil Projektör cihazı gibi ileri teknoloji cihazlar kullanarak imal eden bir kalıp firmasıyız. Bu tip preslerde baskı yalnızca üstten uygulandığı için piyasada genellikle “Tek Etkili Presler” olarak bilinirler. Sac ve Sıvama Kalıp İmalatı. Klemens Rayı Kesme Aparatları ürünleri incele.


Plastik Kablo Kanalı Kesme Aparatları ürünleri incele. Yuvarlak, Kare, Dikdörtgen Panç Takımları ürünleri incele. TIER One Otomotiv Yan Sanayi firmalarimiza sunmayi gorev bildik. Makine, yuvarlak sacın uçlarına sıvama yaparak istenilen radyusun elde edilmesini sağlar. Gövde konstrüksiyonu yüksek alaşımlı çelik ve mig kaynaklıdır.


Gövde kaynak sonrası çok daha dar toleranslarla işlenebilmesi için gerilim gidermeye tabi tutulmuştur. Sefa Sıvama olarak aşağıda belirtilen alanlarda ve benzeri alanlarda sac sıvama hizmeti vermekteyiz. Sıvama presleri kullanım alanlarına göre farklı kapasitelerde (tonajlarda) ve tekniklerde imal edilmektedirler. Firmamız İstanbul bölgesine deneyimli personeliyle metal sıvama hizmeti vermektedir. Firmamız sac sıvama , aluminyum sıvama , pirinç sıvama , krom sıvama ve diğer metal sıvaların hizmetini vermektedir.


Sıvama Presleri çalışma şekillerine göre de üç farklı yapıda imal edilirler. C Hortum Saracakları, Fan Çerçeveleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar