22 Şubat 2018 Perşembe

Gergi tavan banyo

Bakıma ihtiyac duyulduğunda bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Bakım ve servis için sitemizden veya telefon numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilir ve bakım – servis randevusu alabilirsiniz. Alçıpan asma tavan , metal asma tavan , ahşap asma tavan , karolaj tavan sistemleri, lineer asma tavanlar, ledli asma tavan modelleri, gergi tavan (barrisol), teras tavanları, banyo ve wc asma tavan sistemleri, asma göbekler ve daha bir çok farklı ve dekoratif tavan modelleri, saray tavan malzemeleri ve uygulama konusunda uzman bir firma.


Yapılacak olan ışıklandırma sayesinde ortamda bir yıldız kümesi bile yaratabilirsiniz. Tercih Edilen : Kullanım Alanları. Transparan dokulu gergi tavan modelleri sade ve modern bir şıklık yaratır. Lake dokulu gergi tavan modelleri şık ve parıltılı dekorasyonların.


Gergi tavan uygulamasında lake dokulu ürünler de tercih edilebilir. Ben cafe icin gergi tavan yaptiricam duz beyaz yada acik gri ortalama 2ile 2misikli olacak dukkan ici spot isik yada led tavan su an beton fiyat ne kadar msi. Kombi, şofben, su tesisatı, kanalizasyon tesisatı ve çatıdan gelen istenmeyen su sızıntılarından zarar görmez.


Gerrmax gergi tavan sistemleri ile tüm yaşam alanlarınızda muhteşem tasarımları yaratmak artık çok kolay. Hem tavan tasarımlarında hem de duvar tasarımlarında kullanabileceğiniz germe tavan kumaşlarımız ile harika dekorasyonlar yaratabilirsiniz. Bu tarz uygulamalar alana şık ve zarif bir hava katmaya da olanak sağlayacaktır. Kampanya ve gelişmelerden haberder olmak için e-bültenimize kaydolun.


Artan nemin çok fazla malzeme üzerinde yıkıcı bir etkisi vardır, ancak bu kritik koşullar altında, gergi tavanlarda kumaşın iyi çalışmasını sağlayan polimerler kullanılır. Günümüzün betonlar arasına sıkışmış şehir hayatı içerisinde, çoğumuz başımızı yukarı kaldırdığımızda masmavi uçsuz bucaksız bir gökyüzünü görmek isteriz. Son yıllarda banyoların daha modern ve daha ferah bir görünüme sahip olmasını isteyenler gergi tavan modellerinden yararlanıyor.


Gergi tavan banyo

Salon başta olmak üzere tüm yaşam alanlarınız için en şık görünümü gergi tavan modellerimizle yakalayın. Bu tür nemli ortamlarda asla nemi tavana vermez. Lake kumaşların bir çok renkleri ve özel dokuları vardır. Sadece sıcak bir banyo etmekle yeni doğmus … Daha Fazlasını Oku. Ankara Germe tavan sistemleri, hemen hemen her ortamda uygulanabilir.


Ankara gergi tavan sistemleri, ışık ve tasarım detayları ile yaşam alanlarında, üst düzey görsellik ve estetik bir görünüm yaşatır. Lake gergi tavan tabii ki de sadece banyo ortamları için değildir. Yılda milyon mutlu müşteri.


Gergi tavan banyo

Bunun yanında parlak lake gergi tavanlar. Mat lake, süet görünümlü, metalik ayna efektli, akustik gergi tavanlar, ve bunların yüzlerce renk tonu bulunmaktadır. Firmamız UV dijital baskılı transparan gergi tavan yanında lake dijital baskı gergi tavan uygulamaları da yapmaktadır. Düz, dairesel ve diğer geometrik formlu tavanların yanı sıra tonoz ve kubbe gibi radyuslu uygulamalara imkan sağlar.


YERİ, ATÖLYE, ÇALIŞMA VE TOPLANTI ODALARI TAVANLARI, BANYO VE WC. Genellikle salon ve oturma odası için tercih edilen gergi tavan ustaları, yatak odası, çocuk odası, mutfak ve banyo dahil uygulanabilir. Ofis içi dekorasyon için de gergi tavan ustası tarafından uygulanacak tavan kaplama, düzgün ve pürüzsüz yüzeyiyle geniş alan aydınlatması için oldukça estetik bir çözüm üretir.


Gergi tavan banyo

Garantimi aktive ediniz Daha fazla bilgi için bizi aramakta tereddüt etmeyiniz. Farklı plastik,Alçı Türevi v. It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.


Bulunduğunuz ortama renk katmak için çalışıyoruz! Kumaş denilince aklınıza ıslak zeminlerde nasıl olacağı veya ıslak alanlar için uygun olmayacağı gelmektedir. D Teknik Çizim TEKLİF AL.


Yıl Garantili gergi tavan ürünlerimiz esnek ve dayanıklı yapısı sayesinde kullanım ömrü boyunca ilk günkü görünümünü korur. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Modern Aydınlatma Seçenekleri.


Dekoratif Lambader Aydınlatma Modeli. Abajur Modelleri Vivense Aydınlatma Modelleri. Tavan Vantilatörü Modelleri. Kullanışlı Ve Rahat Kış Balkonu Dekorasyon Önerileri. Yeni Moda Dekoratif Duş Perdesi Modelleri.


Kolay uygulanabilir olmaları da gergi tavan sistemlerinin cezbedici başka bir özelliği olarak öne çıkıyor. Apartman boyunca gergi tavan montaj uygulamalarını yüklenmek oldukça zor bir iştir. Bununla birlikte, farklı alanların özgünlüğünü akılda tutmalı.


Banyo Dekorasyon Fikirleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar