1 Şubat 2018 Perşembe

Dış cephe mineral sıva

Yanmayan ve nefes alan bir özelliğe sahiptir. Dekoratif görünüşlü plastik dış cephe kaplamasıdır. Beyaz renklidir ve toz halindedir.


Dış cephe mineral sıva

Zengin görünümlü ve şık tasarımlar sunan bir sıva çeşitidir. Solvent içermediği için kokmaz, insan ve çevre sağlığına zarar vermez. Dış hava şartlarına dayanıklı ve su iticidir. Rutubet birikimini önler.


Hafif olması sayesinde uygulaması ve desen verilmesi kolaydır. Cephe mantolama sisteminde,. Son kat kaplama tercihen mineral sıva ve üzerine dış cephe boyası olabilir veya Akrilik veya. Alçı sıva üzerine uzun ömürlü bir seramik uygulaması nasıl yapılır?


Dış cephe dekoratif profilleri nasıl uygulanmalıdır? Dış mekan kullanımı için mineral sıva bileşimleri, kaba taneli doku ile karakterizedir. Bu, cephe dekorasyonunun üzerinde çeşitli olumsuz etkilere karşı yeterli dayanıklılığa sahip olması gerçeğinden kaynaklanmaktadır. Silkcoat Duvar Kaplamaları Sanayi ve Ticaret Ltd.


Metal yüzeylerde, sunta, kontraplak ve ahşap yüzeylerde uygulanmaz. Uygulama son kat dış cephe boyası uygulaması ile tamamlandı. Silastar beyazın yanı sıra 19.


Binalara iç veya dıştan uygulanan ısı yalıtım levhaları üzerine sıva yapılması için. Uluslararası Erbil Yapı fuarındaydık. Mantolama sistemlerinde kullanılan mineral esaslı dekoratif kaplamadır (2mm, tane dokulu). Kuruduktan sonra KÖSTER Wandflex (elastik dış cephe boyası), KÖSTER Colors (akrilik esaslı dış cephe boyası) veya.


Bu tür uygulamalarda yüzeyde film tabakası oluşturan boya, mineral sıva tarzı malzemelerin minimum oranında yüzeylerden arındırılmak kaydı ile uygulanması tavsiye edilir. Bir torba KF-S 0Thermolock dış cephe sıvası temiz bir kaba boşaltılır. Alsecco mineral ve organik malzemelerin daha iyi ve sağlıklı bir şekilde uygulanmasını sağlayan makineli uygulamalar konusunda da Türkiye’de dış cephe ısı yalıtım sistem sağlayıcıları arasında ilk sıradadır.


Dış cephe mineral sıva

Her türlü yapıda, dış cephe kaplaması olarak kullanıldığı gibi iç mekanlarda dekoratif amaçlıda kullanılır. Alçı, sunta, metal ve tahta gibi yüzeylerde de uygulanabilir. Stiren Akrilik reçinelerle ve evsaflı katkı maddeleri ile karıştırılarak hazırlanan dekoratif cephe kaplama malzemesidir. Kararlı kimyasal yapısı sayesinde kimyasal reaksiyona girmez, nötr bir ürün olduğunda suda çürümez.


NOT : m den yüksek duvar ve tavanlarda ayrıca iş iskelesi verilir. Sıva için iş iskelesi varsa, ayrıca boyaya verilmez. Pozu Birim Fiyatları (TL). Silikon esaslı su bazlı dış cephe boyası.


ANKARA depomuzda çeşitli markalarda dekoratif sıva ( mineral sıva ) WEBER , SELİX mevcuttur, şantiyeleriniz için kendi araçlarımızla sevk edilmektedir. Marka: Alsecco Tamamen mineral içerikli olan Alsecco hafif dış cephe sıvası ED mineral esaslı ve ısı yalıtım değeri yüksek tüm hafif duvar malzemeleri için uygun bir çözümdür. Fiziksel değerleriyle, daha ince kalınlıklarda bir sıvadan beklenebilecek tüm görevleri yerine getirirler. Mineral Yağ Esaslı Kalıp Ayırıcı. Hazır Sıva fiyatları için Teklif Al butonu ile firmadan teklif isteyebilirsiniz.


Her türlü dış sıva sökülmesi, molozların bir yere toplanması, atılması, inşaat yerindeki yükleme, ya­tay ve düşey taşıma, boşaltma, her türlü işçilik, araç ve gereç giderleri, müteahhit genel giderleri ve kârı dâhil, her türlü dış sıva sökülmesinin m² fiyatı: ÖLÇÜ : Sökülen dış sıva yerinde ölçülerek hesaplanır. Boyanacak yüzey ile son kat sıva arasında köprü vazifesi görerek, yüzey emiciliğini azaltıp, son kat boyanın yüzeye daha kuvvetli yapışmasını sağlayan kimyasaldır. Tercihe göre direkt dış cephe boyası uygulanabilir.


Sıva hatlarını ölçmek için mineral sıva atılarak, bu sıva üzerine boya uygulanır. Kabın içine önce su konur ve ardından toz yavaş yavaş sepelenir. Topak kalmayıncaya kadar karıştırılır. Yüzey temiz ve sağlam olmalıdır.


PerTherm Düz XPS Sistemi. Uygulandığı yüzeye mükemmel tutunma yaparak iyi kapatan dolgun yüzey oluşturan, nefes alan çevreci üründür. Tüm yapıların dış cephelerinde ve ısı yalıtım sistemlerinde son kat dekoratif.


Fileli Sıva Uygulaması: Bina dış cephe duvarlarına yapıştırıcı ve dübel ile. Sıva çatlağı bu çatlak oluşmuşsa boyayı da çatlatır bu çatlağın tamiratı önce çatlak olan yerdeki boya tamamen kazınmalı sıvaya kadar sıvadaki çatlak derin çekil de açılmalı ıspatula ile veya kesici yırtıcı her han gibi bir cisimle çalak açılmalı. Saf Akrilik bağlayıcı esaslı silikon katkılı ipeksi mat görünüşlü dış cephe boyasıdır.


Elasticoat Desenli Akrilik kopolimer bağlayıcı esaslı mat görünüşlü elastik dış cephe kaplamasıdır. Yapılarda cephelerin su alma, rutubet, nem gibi olumsuz faktörleri izole eden mantolama üzeri mineral sıva 100’e varan etkili çözümler sunarak kullanım ömrünü uzatabilmektedir. Genç kadrosuyla sürekli kendini yenileyen anlayışı ile müşterilerimize hizmet sunmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar