16 Şubat 2018 Cuma

Sürme su izolasyonu

Sürme su izolasyonu

Detaylı bilgi almak için hemen tıklayın! Sürme su izolasyonu inşaatların bir çok alanında kullanılarak kaliteli bir su yalıtımı sağlamaktadır. Sürme izolasyon kolay uygulanan beton ve çeşitli yüzeylere daha iyi yapışma sağlayarak tutunur,. Su ve nem yalıtımı konusunda kesin ve kalıcı çözüm sunması gibi avantajları sebebiyle sıkça tercih edilen bir uygulamadır. Bitümento BT2K 6İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı s. Bitümer BTR 2BİTÜMER BTR 2tek bileşenli, su bazlı su yalıtım malzemesidir.


Likit su izolasyonu , su bazlı, akrilik reçine esaslı, tek kompenantlı malzemelerle yapılan yalıtım işlemidir. Sürme yöntemi ile uygulanan bu yalıtım malzemesi, iç ve dış mekanlarda uygulanmaktadır. Hem su izolasyonu hemde zemin kaplamada kullanılan çift özellikli bir su yalıtım ürünüdür. Günümüzde sürme izolasyonların yerini polyurea su izolasyonu ürünü almaktadır. Seramik yapıştırıcısından su izolasyon çözümlerine, endüstriyel zemin çözümlerinden derz dolgu malzemelerine.


Alman Yapı Kimyasalları Üreticisi KOSTER AG yıldır su yalıtımı, izolasyon ve zemin kaplama konusunda uzmanlaşmıştır. TPO sentetik örtüler, zamanla yaşlanma ve sertleşme yapmayan özelliği sayesinde uzun yıllar boyunca kaliteli su yalıtımı sağlıyor. Marmaris, 91mhafif çelik bina, beşik çatı ve baca ve çatı penceresi izolasyonu Çatı üzerinde bileşen yalıtım malzesi kaplı olmasına rağmen tavandan yerden su akıtması var ve şaptan dolayı hagif su birikmesi mevcut Metal baca çıkışı üzeri muğla tipi şapka var bacadan içeriye sobanın üzerine su akıtıyor 3. Bize sorularınızı iletin. Sizinle en kısa zamanda iletişime geçeceğiz.


Canik İzolasyon Ayrıcalıkları. Esaslı Sürme Su İzolasyonu CERESIT CR 65. Bir yapıyı düşündüğümüzde temel-perde, teras-çatı, balkon, ıslak mekanlar, kapı-pencere detayları ve dış yüzeylerde kullanılırlar.


Teras Çatıda Su Yalıtımı (Seramik Kaplı) Teraslar genellikle seramik ile kaplanır. Seramik derzleri ve çatlayan seramikler suyun geçişi açısından risk oluşturan bölgelerdir. Geniş yüzeyli, çok detaylı, düz ve eğimli çatılarda, teras ve balkonlarda damlalıklar, kanal ve kanaletlerde, baca kenarları, saçak, oluk ve süzgeçlerin su izolasyonunda herkes tarafından kolayca uygulanabilen izolasyon malzemesidir. Bitüm esaslı astarlar: Bitüm esaslı sürme su yalıtım malzemelerinin su veya solvent ile seyretilmesiyle veya Türk standartlarına uygun olarak imal edilmiş su veya solvent bazlı astarlardır. Sürme ve Püskürtme Su Yalıtım Membranları.


Kendiliğinden Yayılan Su İzolasyon Membranı Devamı için tıklayınız. Aromatik Poliüretan Esaslı, Çift Bileşenli, Solventsiz, Koruyucu Kaplama Devamı için tıklayınız. Terasta su izolasyonu icin hem membran hem de sürme izolasyon kullanılmak isteniyor. Ayrica isi izolasyonu icin xps de dosenecektir.


Bitmis kaplama olarak seramik dusunuluyor. Tüm yapıların yatay terasları, çatı, balkon, otopark, köprü üst kısımları ve benzeri alanların su yalıtımında ve korunmasında kullanılır. Aynı zamanda ıslak hacim yalıtımında, bitki kökü dayanımı istenen alanların yalıtımında, eski su yalıtım kaplamaların tadilatlarında su yalıtım malzemesi olarak da uygulanır.


Sürme su izolasyonu

Sürme İzolasyon kolay uygulanan beton ve çeşitli yüzeylere daha iyi aderans sağlayarak tutunur, yapıda oluşan çeşitli kılcal çatlak ve gözenekleri doldurarak ek yeri oluşmayan bir su yalıtımı tabakası sağladığı için tercih sebebidir. POLİÜRETAN SU İZOLASYON Poliüretan su izolasyonu tek bileşenli ve çift bileşenli olan ürünler ile mevcutları bulunmaktadır, poliuretan su izolasyonu ile kompleks detaylar da kolay çözmektedir. Su yalıtım yapılacak çoğu detayda kullanılabilmektedir. Yüzeysel su yalıtımı ise temel olarak su etkisinden korunacak yapı elemanı ile su arasına su geçirmez bir membran uygulanması ilkesine dayanır. Bilindiği üzere yüzeyde membran oluşturmak imalatın yapılış şekline ve ürünün türüne göre örtü membran, likit- sürme membran ve püskürtme membran olarak adlandırılır.


Su ile temas ettiği noktalarda – saniye içerisinde prizini alarak su yalıtımı sağlayan Yıldırım Tozu aktif su sızıntılarının durdurulmasında ve yüzey sularının kurutulmasında kullanılır. Membran izolasyon tamamen el kaynağı ile yaptığımız, boy kaliteli Pvc kullanılan ve tek kat uygulanan bir işlemdir. AD-Havuz, Teras Boyası. Ana malzeme ve sertleştiriciden oluşan homejen karışım ile deponun iç yüzeyinin kaplaması yapılacaktır. Tabandan gelen bitümlü su yalıtım örtülerinin bitümlü sürme malzeme ile birleşim yerlerinde genelde yapılan uygulama, file takviyeli sürme esaslı bitümlü malzeme, bitümlü su yalıtım örtüsü üzerine 20cm uygulanarak bırakılması şeklindedir.


Sudan sebepler canınızı sıkmasın bize ulaşın. Sürme su yalıtımı teras depo çatı zemin havuz tank oluk su izolasyon sistemleri. Bu ürünler sıvı olması nedeniyle sürülerek uygulanan ve katlar arasında uygulanarak istenilen kaplama oluşturulurken hava ile kürlenip kurumaktadır. Zor şartlar altında bile rengi solmayan ve kadar ısı izolasyonu sağlayan bu ürünler arasında küf oluşumunu önleyen ürünleri bulabilirsiniz. SU İZOLASYONU , FARK YARATAN UYGULAMA ALINSTECH POLYUREA Alinstech polyurea uygulama , kimyasal ve bu bileşenlerin elastomerlerden hava direnci elde edilmesi.


Su ile karıştırılıp sürme tekniği ile uygulanırlar. YALITIM -ISI ,SES VE SU İZOLASYONU : Mantolama olarakta tabir edilen değişik kalınlıklardaki xps yalıtım malzemelerinin yapı dış cephesine montajı ile ısı izolasyonu sağlanmış olur. Artık ne sürme nede membran türü izole malzemeleri geri plana itilmelidir.


Yüksek verim alınabilen nano teknolojik kimyasal izolasyon malzemeleri tercih edilmeldiir. Uygulaması kolaydır, verim yüksektir ve ekonomik de sayılabilir. Aşaıda böyle bir ürünün linkini veriyorum incelenebilir. Kristalize Su Yalıtımı Harcı (2K) Betonun yapısındaki kimyasallar ile tepkimeye girerek çözülmeyen kristaller üretir, bu sayede hem negatif hem de pozitif taraftan su izolasyonu sağlar.


Ancak kimyasal katkı kullanılmadığı. Bodrumların içten yalıtımında ve su deposu-yüzme havuzu yalıtımında yıllardır başarı ile kullanılmaktadır. Yeni veya tadilat gerektiren binalarda yönetmeliğe göre su izolasyon ve yalıtımı yapılması zorunludur.


Konu ile ilgili müşterilerimizi bilgilendirmelerimiz devam edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar