12 Şubat 2018 Pazartesi

Araba camına film çekmek yasak mı

Yönetmeliğe göre diğer hallerde cam filmi takmanın herhangi bir cezası bulunmuyor. Hepimizin merak ettiği muallakta olan sorulardan birisi Otomobile cam filmi taktırmak yasal mı ? Yasal ise bir koyuluk derecesi var mı ? Model Mercedes E Serisi İncelemesi yapıldığında öncellikle üst düzey bir araba unvanını hak eden gerçek ve safkan bir Mercedes karşımıza çıkıyor. Dış ışık yansıtma oranı üzerinde olan cam filmleri. Cam filmi yasak mı İşte detaylar. Araçlara cam filmi takılması yasak mı soruları son günlerde en çok vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasında yer almaya başladı.


Peki cam filmi yasak mı ? This video is unavailable. Araç ön camına hiçbir şekilde cam filmi uygulanamaz. Eğer bu sitemizi ilk ziyaretiniz ise kayıt ol linkine tıklayarak kayıt yaptırabilir ve sitemizin tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Araç camlarına film çekmek yasak mı değil mi şimdi ? Sakaryada bir vatandaş arabasının camlarına siyah film çektiği gerekçesiyle ceza aldı.


Fiat Türkiye Kullanıcı Forum Sitemize hoşgeldiniz. Yasaksa piyasada o kadar araba dolanıyor filmli. Aracın Camına Film Taktırmak Yasak Mı ? Sulh Ceza Mahkemesi, aracının camına siyah film taktırdığı gerekçesiyle trafik ekiplerince 1lira para cezası uygulanan Sakarya Barosu avukatlarından Vacit Öktem’in başvurusu. Oto camına film çekmenin yasak olması gerçekten saçma.


Sonunu dalgaya vurmuşsun yazında ya, kıvırma payı mı bıraktın ne. Hatunu atmışım arabaya , film çekili kimse görmüyo kim olduğunu. Nişanlım yeni aldığı arabanın camlarını filmletmek istiyor ama yasakmış diye duyduk, doğru mu ? Bu cezalara bir yenisi daha eklendi, modifiyeli ve aracına film takılı araç sahipleri yandı.


Bu cam filmlerinin tam siyah mat veya çeşitli renkli olanları var mı ? Camlara film çekmenin cezası nedir ? Film söküldüğünde camda iz bırakır mı ? Ama bizim devletimiz paragöz olduğu için memurlar yasak kalktığı halde ceza kesmekte. Son olarak ben ekleyeyim aracın arka camına film yapılırken cam bombeli. ARABA CAMLARINA FİLM ÇEKME YASAĞI NE ZAMAN KALKACAK?


Otomotiv Sanayi Derneği ile görüş alışverişinde bulunuldu. Arabaya siyah cam filmi takmak yasak değilmiş! Benim eski arabaya 40ytl ye cektirmiştim dikmende : 0. Arkadaşım sen git bi oto aksesuarcıya deki cam çekme aparatı Bilmiyorsa anlatırsın cam filmi çekmek için dersin. Böyle çok koyu değil, en hafif koyulukta olan cam filmleri yasak mı ? Kesin bir hüküm var mı bilmiyorum ama eğer bir değşiklik olmadı ise sadece sürücünün görüşünü engelleyecek durumlar yasaktır ve trafiğe aykırıdır. Polis ceza yadı diye tutunduğu dayanak bu.


Yoksa cam filmi yasağı ile ilgili bir madde yok. Canı sıkılan yazmak isteyen araba hoşuna giden memurumuz yazayım diyip yazıyor. Cam Filmi Yasak mı Değil mi?


Satılık yazısı koyan bir adam, sokakta satış yapmaktan 1sterlin (yaklaşık 2YTL) para cezasına. Araba camına satılık yazdı, ceza aldı! Yapıştırma camlarda ise çelik tellerle uçlarına aparatlar bağlanır. Cam yerleştirildikten sonra araba saat kadar kımıldatmadan yerinde sabit tutulur. Denizli’de aracının camına film taktıran Süleyman Aydın (26)’a trafik ekipleri tarafından iki kez 154’er lira ceza kesildi.


Dikkat edilmesi gereken husus, arka camda rezistanstır. Rezistansa zarar getirmeden araç camına film çekmek gerekir. Filmin kalitense dikkat etmek gerekir. Adi olan film çekerken iz bırakır, bu nedenle garantili olan filmler tercih edilmelidir.


Ben bana mı arabaya mı film çekecekler diye düşünürken film çekme işlemi başladı ve yaklaşık olarak saat dakika civarı sürdü. Bir de hiç laga luga yaptırmayın ve mutlaka aracın ön camına da hafif numaralı da olsa film attırın. Oto cam filmi sökerken yapışkan çözücü spreyler ve saç kurutma makinesi kullanabilirsiniz. Mehmet KARABEL adlı yazara ait Hayatımız zaten film , araba camına film çok mu?


GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER RÖPORTAJLAR EKONOM. Aslinda su an hala yasak. Resmi gazetede yayinlanan yeni yonetmelige onayli olmak uzere on yanlara yuzde arkalara yuzde yi gecmeyecek sekilde takilabilecek. Her tür taşıtın camına takılabilirler. Ancak bu yıl bu konuda bazı kısıtlamalar getirilmiştir.


Karayolları Trafik Yönetmeliğinin 63.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar