15 Şubat 2018 Perşembe

Refrakter çimento

Demir-çelik, çimento , kireç, bakır, kurşun,cam, seramik ve daha birçok endüstride kullanılması zorunlu olan malzemelerdir. Uluslararası Çimento Fuarına katıldı. Yeni yatırım kapsamında tedarik edilen HPF IV 2. Tonluk hidrolik presimiz devreye alınmıştır. Bize numune ve çizimlerinizi ulaştırdığınız takdirde, özel ve şekilli refrakter tuğlalar ve malzemeler kullanım yeri, alanına ve sıcaklığına göre seri imalatı yapılmaktadır.


Refrakter çimento

Demir çelik, çimento , dökümhane, alüminyum, ağaç, cam, seramik endüstrisi gibi sektörlerde geniş kullanım alanı bulur. Planlı ve Zamanında Tamamlanan Projeler. Projelendirme sırasında karşılıklı olarak mütabakata varılmış plan üzerinden günlük bazda raporlama ve takip sistemi ile kontrol edilen projelerimiz tam zamanında ve istenen gibi teslim edilir. GAP İnşaat, Heidelberg Çimento , GAMA Enerji, Gemont gibi farklı sektördeki kuruluşların çeşitli türde yapılarına.


Tuğla, çimento , beton ve benzeri bileşenlerinden dolayı refrakter işleri kaba iş olarak görülebilir. Ancak keskinlik ve kusursuzluk bu işler için anahtar kelimelerdir. Zira refrakterler, üretim tekniklerine göre de çeşitli kategorilere ayrılır. Bunları en genel haliyle kuru pres yöntemi, el üretimi, ergitme ve monolitik şeklinde belirlemek mümkündür.


MENTO ve KİREÇ ENDÜSTRİSİ. Demirçelik Alüminyum Ve Bakır Sektörü Yurtiçi ve yurtdışı demirçelik Alüminyum ve bakır fırınları montajı ve demontajı yapılmaktadır. Sektörü Çimento ve kireç fırınları montajı ve demontajı yapılmaktadır.


Seramik Sektörü Seramik Döner firit fırınlarının montajı ve demontajı yapılmaktadır. Aşınma dirençleri çok yüksektir. Refrakter demek, KİLTAŞ demek.


Refrakter çimento

Darbe dayanıklılığı gerektiren şartlar için uygundurlar. Curuf yapışmalarına engel olur. MEGA REFRAKTER Makina Kimya San.


Döküm, seramik, cam, demir - çelik, çimento , enerji santrali, petro - kimya, emaye vb. Genellikle çimento - kireç fırınları, tav fırınlarında kullanılır. Türkiye’de üretilmektedir. Mühendis, teknisyen, refrakter çalışanı bileşiminden oluşan 400’den fazla personelimizle küresel çapta çalışıyoruz. Fabrikaları Çimento fabrikası refrakter işleri, firmamızın en önemli iş alanlarından biridir.


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Karabük ve Kırıkkale civarına doğup büyüyen modern refrakter malzemeler üretimi, günümüzde seçkin firmalar tarafından devam ettirilmektedir. Yurdumuzda, refrakter malzemeler oranında demir-çelik endüstrisinde kullanılmaktadır.


Cam, çimento ve seramik endüstrisi de, geri kalan 45’lik oranı paylaşmaktadır. Aşkale Çimento Sanayii T. Erzurum) Baştaş Çimento San. As Çimento Sanayii ve Tic.


Demir-Çelik, Aluminyum, Çimento , Cam, Seramik ve Petro-Kimya sektörlerine hizmet veriyoruz. KÜMAŞ yılda 3bin ton sinter manyezit, 120. Döner fırın refrakterleri, kalsinasyon bölgesi, reaksiyon bölgesi, sıcak hava akım bölgesinde kullanılan refrakterler. Günümüzde tüm refrakter malzemelerin işletme ömürleri, yerine uygun malzeme seçimi ve tekniğine uygun montajla doğru orantılı olarak uzamaktadır. Bu bilinçle hizmet veren firmamız şu sektörlere refrakter uygulama hizmetlerini başarı ile sürdürmektedir.


Müşteri isteğine göre verilen proje, çizim veya açıklamalarla kesme, delme, kanal açma, refrakter tuğla ve blok şekillendirme işlemleri yapmaktayız. Cam fırınları için komple refrakter tedarik etmekteyiz. Yüksek ısının olduğu bütün diğer sektörler. Kireçtaşı kırıcısından çimento paketleme binasına kadar olan 7. Buradasınız: Ana Sayfa Sektörler Çimento Sanayi. Gaz ve sıvı aside dayanıklı yüksek kalite, düşük porozite ve düşük geçirgenlikli refrakter tuğlalar, uygun fiyatlarla stoklarımızda mevctuttur.


Refrakter çimento

Konya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet göstermekteyiz. Dünya geçtikçe, daha şehirleşmiş hale geldikçe, bina ve inşaatta yaygın olarak kullanılır. Ateş betonları, demir çelik endüstrisi, dökümhaneler, rafineriler ve petrokimya sanayi, enerji üretim tesisleri ve çimento endüstrisinde yaygın bir.


Bunlar Geleneksel Döküm (CC), az çimentolu döküm (LCC), ultra az çimentolu döküm (ULCC), kendiliğinden yerleşen dökümler (SFC) ve püskürtme dökümleridir. Malzemenin sık sık sprey şeklinde nemlendirilmesi de aynı neticeyi verir. Malzeme belirtilen sürede gerekli nemde tutulamaz ise çimento ile su arasındaki egzotermik reaksiyon sonucu ısı artacak ve betonda çatlamalar meydana gelecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar