13 Kasım 2018 Salı

Alüminyum sürgülü kapak modelleri

Dolaplarınıza uygun sürgü kapak modelleri ölçüsünde imal edilmektedir. RC lale modeli lux seri inox renginde üretilir. Ev bakımına ve temizliğine olduğu kadar evin şık bir görüntüde olmasına herkes dikkat eder.


Ziyaretçi Yorumları - YORUM. Bu ürünlerim markaları yeniler, samet ve lucido markalarından oluşmaktadır. Rayların ölçüleri metrden başyp metreye kadar satışa sunulabiliyor. MEPA GM 10-(SGM 03-1) DIŞ KAPAK SÜRGÜLÜ RAYLI GARDOLAP SİSTEMİ.


Sürme Cam Kapak Sistemleri Masa Rayları ve Sehpa Mekanizmaları Su Armatürleri. Ağır sürme kapak Mekanizması. Tasarladığı ürünleri satışa sunan Albero Ray Dolap, farklı zevklere de hitap edebilmek adına, çeşitlerini bol tutmaktadır. Hepimiz güne banyo da basliyoruz. Banyo Mobilyalari samkap Marklasıyla siz değerli müşterilerimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam etmektedir.


RAYKAPAK SÜRGÜ SİSTEMLERİ. Ağırlıklı olarak, mobilya sanayine yönelik alüminyum profiller, ray kapaklar , çerçeve kapaklar , ray dolap sürgü sistemleri , entegre kulplar, akrilik kapaklar , high gloss kapaklar , mutfak dolap kapakları , kapı kasaları, aksesuarlar ve çeşitli dekoratif panellerin üretim, satış ve ihracatını yapmaktayız. Firmamızın faaliyet alanı alüminyum ray kapak ve cam üzerinedir. ERC SÜRGÜLÜ RAY sistemi ile dolap ve dolap kapaklar. Arka camdan görüş alanınız kapanmaz.


Araç tadilat projesi gerektirmez. Alüminyumdan imal edilmiş sürgülü kapak sistemidir. Altta çalışan sürgülü kapak mekanizması sadece ahşap ve alüminyum çerçeveli kapaklar ile kullanılır.


Alüminyum sürgülü kapak modelleri

Alt ve Üst Mekanizmalarda Raylardan Çıkmaması için i. Dolap kapağı parçaları, sürgülü kap. Eskitme demir Ferforje İstanbul ferforje demir kapı korkuluk. Haberin devamı için tıklayın. Kilit Sistemi: Ürün üzerinde uygulanan ana kilit sistemi ve açma kapama stok kilit sistemleri kapalı kutu içinde gizlendiğinden dış etkenlerden etkilenip bozulma ihtimali yoktur.


Alt ve üstte polamid kaplı rulmanlı tekerlek ile çalışır. Kullanım olarak ST-serisi ile aynı montaj rahatlığı ve çalışma özelliğine sahiptir. Görünüm ve estetik en üst seviyede tasarlanmıştır. Lütfen çevrenizdeki geri kazanım alanlarını ve kurallarını kontrol ediniz. Kurulum Kılavuzu ve Dokümanlar.


Alt-üst ray boyları standart metredir. Yani dar yerler için sürgülü kapı modelleri kullanırsanız size daha rahat bir alan bırakır. Kayma özelliği prensibine sahip olan bu yapılar estetik açıdan da son derece şıktır. TL Yeniler Mobilya Endüstri Mamülleri. Mepa AL Üst Kılavuz Rayı (mt) 15.


Kişiye özel raydolap tasarımları, sayısız renk ve modeller için hemen bize ulaşın. Kapakların sürgü kapak şeklinde bir ray üzerinde hareket etmesinden dolayı, ray dolap, sürgülü dolap veya raylı dolap şeklinde isimlendirilmektedir. DEKOR ray kapak ,raylı dolap ve çerçeve kapak sistemleri ,ray kapak ve sürgü sistemleri ,raydolap kapak modelleri ,ray kapak sürgü sistemleri ,ray kapak fiyatları, alüminyum ray kapak profilleri, alüminyum ray kapak sistemleri ,ray kapak fiyat listesi, alüminyum sürme kapak profilleri,ray kapak ,ray kapak mekanizmaları,ray kapak , alüminyum ray çerçeve kapak profili,raylı kapak , sürgülü. RAY KAPAK Ray kapak sürgülü sistemleri ray dolap imalatında kullanılmaktadır. Bu tür kapakların tercih edime sebebi ray dolabın bulunduğu odanın ya da alanın genişletilmesidir.


Alüminyum sürgülü kapak modelleri

Firma olarak ray kapakta inox, parlak ve mat aluminyum içerik kullanmaktayız. Ray Kapak talepleriniz için lütfen firmamızı arayınız. Yukarıda listelemiş olduğumuz modeller gerçek montaj sonrası çekilen arte ürünleridir.


Gerekenler Bildiğimiz dolaptan farklı olarak ray dolap denmesinin sebebi dolap kapaklarının raylı olmasındandır. Sürgülü kapak mantığı ile çalışmaktadır. FİRMA HAKKINDA DEKOR ray kapak sürgülü kapak imalatı HAKKIMIZDA.


Raydolap modelleri mm kapak kalınlığındadır. Kapakların kenarların da özel olarak üretilen alüminyum metal kulp kullanılmaktadır. Metal kulpun kapağa yerleştirilen kısmı mm dir.


Piyasada bulunan çoğu sürgülü dolap sistemlerinde ayna. Geçmişin tecrübesiyle kendini kantılamış sürgü sistemleri. Evlerde yer tasarrufu sağlayan, farklı malzeme ve modellere sahip farklı sürgülü kapı modeli.


Bugünlerde az kullanılsa da alüminyum çerçeveli bir sürgülü kapı da bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar