21 Kasım 2018 Çarşamba

Ses yalıtımı taşyünü

Isı yalıtımı , ses yalıtımı ve akustik düzenleme ile birlikte yangın güvenliğide sağlamaktadır. Su buharı difüzyon direnç faktörü µ=1’dir. Isı yalıtımı kadar ses yalıtımı uygulamalarında da mükemmel sonuçlar veren taşyünü , gerek yaşam konforunu yükselten gerekse enerji tasarrufu sağlayan bir unsur olarak hem kullanıcıların bilinçlemesi hem de yönetmeliklerin yükseltilmesi ile yaygınlaşmıştır. Bodruma davul koymak için ses yalıtımı yapıyorum EPS Strafordan ve XPS strafordan bi oda yaptım ama sesi yeteri oranda kısmadı cam yünü veya taş yünü ilavesi yapmayı düşünüyorum fiyatları nelerdir bilgisi olan varmı?


Ses yalıtımı taşyünü

Komşu gürültüsü de bunlar arasında yer alıyor. Insulawool taşyünü üzerine galvanizli rabitz teli dikilmiş şiltedir. Rulo ambalajlarda piyasaya sunulur.


Sanayi tesislerinde -Proses ekipmanlarında -Kalorifer kazanlarında -Baca izolasyonlarında -Kalorifer kazanlarında -Büyük çaplı borularda -Gemi tesisatında Yüksek sıcaklığa maruz kalan sanayi ekipmanlarında ısı, ses , yangın yalıtımı sağlar. Bazalt, diyabaz, dolomit gibi kayaların ergitilerek püskürtüldükten ve bakalit ile karıştırılıp daha sonra özel işlemlerden geçirilmesi sonucu elde edilen mineral yün çeşididir. Her türlü iç mekan tavan uygulamalarında kullanılır.


Ses yalıtımı taşyünü

Tesisatları gizleyerek dekoratif alanlar yaratır. Kenarları çelik profilden yapılmaktadır. Masa Seperatörü Fiyatları. Akustik düzenleme ve ses yalıtımı. SES YALITIMININ AVANTAJLARI.


Tektalan E-2 magnesit bağlayıcılar arasında taş yünü bulunan, üç katmanlı kompozit bir yalıtım levhasıdır. Levhanın ortasındaki taş yünün ses engelleyici özelliği, bir yay etkisi oluşturmaktadır. Aynı zamanda üzerine gelen kalın sıva da hem sesi absorbe eder, hem de darbelere karşı dayanıklı hale getirir.


Yapıların dış cephelerinde sıvalı mantolama sistemlerinde uygulanmak amacıyla yüksek yoğunlukta üretilmiş taşyünü levhadır. Isı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği maksadıyla dış cephelerde sıva altında kullanılır. Düzgün yüzeylerde levhalar çimento bazlı yapıştırma harcı kullanılarak yapıştırılır. Taş yünü yapısı gereği tozlaş-maya, aşınmaya ve basınca dirençsizdir ve yüzeyinin belli geometrik şekillerle oluşturulması da mümkün değildir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Son yıllarda konutlarda değişen yaşam alışkanlıkları, elektronik ev eşyaları ve müzik aletleri gibi gürültüye sebep veren aletlerin artması bizleri daha sessiz ortamlarda konforlu akustik arayışına sokmuştur. Komşu duvarlarından gelen sesler ortamda ses kirliliği oluşturmaktadır. Taş Yünü - Teknik Özellikler Neden Taş Yünü ? Taş yünü duvar levhası bir yüzü alçı plaka kaplı levhalardan oluşur.


Arasında alüminyum folyo bulunur. Dış duvarların iç yüzeyinde, iç bölme ve komşu duvarlarda ısı ve ses yalıtımı sağlanması için kullanmaktadır. Sünger ve ses yalıtım malzemeleri toptan satışı yapan firma. Firmamız Yurt Dışına İhracat Yapmaktadır. Alçı Plaka Bölme Duvar ve Duvar Giydirme Sistemlerinde dikey olarak uygulanan, askı sisteminden bağımsız Alçı Plaka tavanlarda yatay uygulanan taşıyıcı özel bir gövde tasarımı ile daha fazla ses yalıtımı sağlama özelliğine sahip profildir.


Ayrıca ürün hafifliği ile son derece hızlı ve seri bir şekilde. Taş yünü esaslı malzemelerle yapılacak ses yalıtımında , yüzey ile yalıtım malzemesi arasında hava boşluğu bulunmalıdır. Poliüretan Esaslı Malzemelerle Yalıtım Poliüretan esaslı malzemelerle ses yalıtımı , yüzey temizlenerek yapılmaktadır. Bor tek başına ses yutma kapasitesine sahiptir.


Uygulama yekpare olduğu için ses köprüleri oluşmaz. Bor, toplantı salonları, sinemalar, kayıt stüdyoları ve benzeri yüksek düzeyde ses yalıtım yapılması gerekli mekanlarda güvenle uygulanabilir. ROCKWOOL Lt ısı, yangın ve ses izolasyonuna yönelik sürdürülebilir taş yünü izolasyon materyalleri üreten öncü bir Birleşik Krallık şirketidir.


Cam yünü, taş yünü ,yumuşak poliüretan esaslı köpükler, melamin köpüğü, ahşap yünü gibi malzemeler detay çözümlerinde. Taş yünü mantolama sistemleri zamana karşı büyük direnç göstererek uzun yıllar kullanılabilme özelliğine ve dayanıklılığa sahiptiler. Yüksek ses yalıtım özelliğinin yanında yangına karşıda dirençli olana mantolama sistemleridir. Binaların çatılarında, iç ve dış cephelerde, inşaatlarda yangını önlemek amacıyla kullanılmaktadır. Taşyünü ses yalıtımı yangın yalıtımı ve ısı geçişini engelleyen ısı izolasyon malzemesidir.


Farklı yoğunlukları ile farklı sonuçlar alınır. Değişik şekillerde üretilir ve asma tavan olarak kullanılabilir. Ana Sayfa Neden Taşyünü ? Turkey Turkish Usa English. Isı iletkenlik beyan değerine bağlı olarak İzocam Taşyünüürünler 0ve 0ısı. Konvansiyonel çatılarda ısı ve ses yalıtımı için kullanılan yanmaz, su itici katkılı, uzun ömürlü, çürümez taşyünü levhalardır.


Kullanım Alanları: Metal ve ahşap çatıların ısı yalıtımında ve su yalıtım membranlarının altında kullanılır. Taşyünü bazalt taşının eritilerek elyaf haline getirilmesine denir. Mantolama ise iç ve dış cephelere ısı, ses yalıtım amacıyla uygulanan inşaat sistemleridir.


Ses yalıtımı taşyünü

Ses yalıtımı konusunda nanoteknoloji ürünü duvar kağıtları üzerinde çalışıldığını, ürünlerin öncelikle uçaklarda kullanılacağını okumuştum. Umarım nanoteknoloji bu konuyu çözer. Taş yünü , cam yünü gibi yalıtım malzemelerinde en önemli husus, yoğunluktur.


Ses Yalıtımında Kullanılan Malzemeler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar