21 Kasım 2018 Çarşamba

Mukavvadan çatı yapımı

Mukavvadan çatı yapımı

Sizlerde mukavvadan ev yapabilirsiniz. Sıralama: Görüntüleme: Stokta yok. Unsubscribe from Berkant ÇINAR? Kesilen üst kısmı birbirine bantlayarak, ters bir “V” şeklinde üçgen bir çatı elde edebiliriz. Oluşturduğumuz çatıyı , üstünü açmış olduğumuz ayakkabı kutusunun üzerine yapıştırıcı bir madde ile yapıştırıyoruz.


Buyurun yapımı bana ait olmayan bu evin nasıl yapıldığını ve hangi malzemeler ile yapılıyor sizlere anladığım kadarıyla anlatmaya çalışayım. Evin çatısı için iki dikdörtgen parçayı birleştirip çatı olarak yapıştırınız. Kapının üzerine minik bir boncuk kapı tokmağı olarak hoş olur ya da düğme.


Bugünkü DIY projemiz kartondan basit maket ev yapımı. Sıfırdan kartondan ev inşaatına başlıyoruz. Daha öncede sizleri için yapacağınız maket ev modellerinde fikir olacak çok güzel paylaşımda bulunmuştuk. Karton maket ev yapımı istiyorsanız sitemizi incelemenizi öneririz.


Pek çok çocuk için maketten ev yapmak eğlenceli bir aktivitedir. Bu aktivite sırasında çocuklarına yardım eden anne ve babaların, en az çocuklar kadar eğlendiğini söylemek mümkündür. Hafta sonları oğlumu götürdüğüm çeşitli oyun parklarından esinlendim ve ortaya bu küçük oyun.


Dekoratif ahşap maket ev. Mavi mukavvadan maket çocuk evi. Balkonda unutulmuş,güneşten perişan olmuş bir parça mukavvadan kare kare parçalar kesip,böyle tek tek çatıya yerleştirdim ve yapıştırdım… Çatı güzel olmalı… Baştan savma olunca evin de bütün güzelliğini bozuyor çünkü…. Fakat parça parça kesmek birleştirmek için zor olacağından dolayı, maket bıçağı ile hafif bastırarak çizgileri yumuşatırsanız, kıvrımlı bir şekilde köşeleri ve duvar çatı geçişlerini kapalı bir şekilde oluşturabilirsiniz. Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlas ı. Pencere bittikten sonra sıra rulo yapıştırdıktan sonra çatıyı pencere taraflarından yapmaya başlayalım.


Yapımı nasıl olacak diye. Kağıtları velev keserek resimdeki gibi yapıştıralım. Kontraplaktan maket ev yapımı karton, mukavva gibi malzemelerle yapılan maketlere göre biraz daha zahmetli ve sabır gerektiren bir çalışmadır. Etrafına yeşile boyanmış oluklu mukavvadan bahçe kenarını ilave ederiz. Sarı fon kağıdından kesilmiş çerçeveleri yapıştırınız.


Makrome kapı süsü yapımı. Oluklu mukavvadan avize yapımı. Bana gerekli olan malzemeler sadece mukavva, cetvel, maket bıçağı, yapıştıcı ve son olarak çatı yapımı için çift yüzlü kıvırcık mukavva:) Tam adı ne bilmiyorum ama benim tabirimle böyle işte.


Mukavvadan çatı yapımı

Sonuç ise aşağıdaki ev maketi. Uzman ve profesyonel kişilerden yardım almaksızın bir şeylerin yapımı ve tadilatı anlamına gelen kendin yap projeleri son yıllarda büyük rağbet. Daha sonra parçalarınızı yapıştırıcı yardımı ile birleştirin. Ahşap Rölyef ev ve çatı yapımı hakkında bilgi veren bir site bulamadım.


Eğer bildiğiniz varsa linkini atar mısınız ? Ahşap rölyef de çatıyı oluklu mukavvadan yada seramik. Senin yerinde olsam tribunleri mukavvadan yaparım. Tribün katlarını çok güzel çıkmışsın. Bu tek genişlikte çatı , beşik, kırma çatı ya da. Paketlerden ambalajlardan çıkan oluklu mukavvaları bir kutuya uygun şekilde kesip kırmı.


Basit proje yapımları ,Proje örnekleri ve resimli anlatımları, elektronik projeler,basit projeler,kolay projeler ve yapım kuşağı projeleri,Teknoloji ve tasarım etkinlik ve projeleri, düzen kuşağı,kurgu kuşağı ve yapım kuşağı projeleri,. Karton stand display çeşitleri raflı, askılı, masaüstü,ayaklı olarak üretilmektedir. Yumurta kartonu girintili yapısı nedeniyle birçok maketin yapımı için en ideal malzemelerden biridir. Süt kutularına çatı yapabilmek için kutu yüksekliğini ters “V” olacak şekilde kesin.


Yeni Mesajlar Forumlarda Ara. Son hesaplamalardan sonra, boşlukları ve çatlakları gidermek için kullanılacak ekstra santimetre değerinde eklemeye değer. Kamara çatısının çatı alanının hesaplanması yapılırDaha da kolay. Evimizi istediğimizi ölçülerde kestiğimiz zımparayı.


Aşağıda halı saha yapımı için adım adım bilgilendirme mevcuttur. Tüm sorularınız için bize hemen ulaşabilirsiniz. Nacho Taco Soup GÖRDÜKLERİM, DUYDUKLARIM, DENEYİMLERİM. HALDUN DORMEN BELLA BLOG TASARIM.


SEMA BOZOKLAR WEB TASARIMI Sebuş'un işler güçler. Mukavvadan çekmeceli sandık. Karton ya da mukavvadan yapabileceğiniz basit bir perde örneği. Evet, onlar maket değil gerçek ev.


Resimleri şuradan buldum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar