27 Kasım 2018 Salı

Modern iç kapılar

Ancak modern iç kapılar dediğimizde çok daha farklı bir tarz görüyor, desenli kapılar. Kalın ve net çizgiler ile çizilen, geometrik desenlerin soğuk ama havalı duruşunu yansıtan bu kapı modelleri günümüzde en çok tercih edilenlerden. Onlarca renk ve model alternatifleriyle modern çizgilerin kusursuz mobilya dokusuyla uyumu ve zerafetini tüm mekanlarda hissedin. Bu kapsamda öne çıkan unsurlardan biri de iç kapı seçimidir.


Modern iç kapılar

Modern dünyanın şeffaflık ilkesini en iyi şekilde yansıtan cam kapılar ve şeffaf kapıları da tabiki unutmadık. Iç mekan kapı modellerinde ön plana çıkan tasarımlar Minimalist yansımaların oluşturduğu dekorasyonlarda kapılar çok farklı bir tarza sahip desek yanlış olmaz. Ayrıca şeffaf veya buzlu cam kapılar , evin daha modern bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Oda kapıları, kullanıldıkları alanın boyutuna ve duvarların rengine uygun olarak seçildiklerinde, dekorasyonu tamamlayıcı özellik kazanıyor. Evin çehresini değiştiren kapılar , uygulanacak stil ve tarza göre karakteristiği belirler.


Evinizi güzelleştirecek şık iç kapı modeli. Ahşabın modern stil yorumuyla yalın ve sade çizgilerle her eve yakışacak bir kapı modeli. Ahşap yüzeylerin her stil ve tarza uyan renk ve doku.


Salon Kapısı, Banyo Kapısı Gibi Tüm İhtiyaçlarınıza Göre Kapı Modellerimiz Mevcuttur. Mükemmel şık bir iç tamamlayacak iç kapılar orijinal örnekler. Günde tek en çok okunan makaleler kez postaneye alın. Sade ve gösterişten uzak iç kapıların yerine pervazı, kilidi ve kolu ile dekorasyon harikası iç kapılar dairenin iç dekorasyonuna daha güzel bir hava vermeye başladı.


Modern tarzda dizayn edilmiş bir dairede iç kapılarında bu tarza uyması gerekir. Modern İç Mekan Kapı Modelleri evinizin dekorasyonuna uygun bir çok farklı ve güzel modeli ile son derece sağlam ve kaliteli ürünlerdir. Sizlerde evinizde değişiklik yapmayı düşünüyorsanız veya yeni bir ev aldıysanız galerimizde bulunan farklı ve şık modelleri incelemenizi öneririz. Modern iç kapı modelleri Seksenler ve doksanlardan kalma dekorasyon fikirleri desek aklımıza ilk çift kanatlı kapılar gelir.


Modern iç kapılar

Büyük salonların kış aylarında bir kısmını kullanmak ve ısıdan tasarruf etmek için planlanmış bu kapı modelleri günümüzde modern mimari üslubu ile yeniden yorumlanıyor. Modeller için tasarımlar ahşap kapılar modern otel odası iç. Guangdong Blossom Cheer Holdings Limited.


Takımları Takımları (Min.Sipariş) Tedarikçiyle İrtibat kurun. Modern ve şık bir görüntü oluşturan aynalı kapılar özel üretim alanına girer ve oldukça hoş durarak hanımların en sevdiği ürünler arasında yer almaktadır. Ahşap, MDF, Amerikan ve ya PVC kullanılarak evlerde yerlerini alırlar.


Yılmaz adlı kullanıcının koleksiyonu. Siyah Iç Kapılar , Sweet Home, Siyah Kapılar , Kameriye, Fransız Kapılar , Yemek Odası, Yatak Odaları, Hol Dekorasyonu, Oturma Odası Fikirleri. Tüm daireler ve hayat alanları lake kapılar ile değer kazanır. LAKE KAPI NERELERDE KULLANILIR?


Lake kapılar yukarıda da belirttiğimz gibi iç mekanların tümünde kullanılır. Kapı Dünyası - Kapı hakkında herşeyi websitemizde bulabilirsiniz! Kişiye özel kapı tasarımları ve daha fazlası! Kapılar , yaşam alanlarının girişinde yer alan, iç mekanla dış mekanı, ev ya da çalışma mekanlarındaki farklı işlevlere sahip bölümleri birbirinden ayıran ve sizleri olduğu gibi misafirlerinizi de ilk karşılayan parçalardır.


Unutmayalım ki kapılar mekanın dekorasyonuna da dahildir, dolayısıyla göze hitap eden yapıda olmalıdırlar. Bu nedenle dış mekanlarda bu kapılar kullanılmaz. Zamana ayak uydurmaya çalışan ve demode mutfaklardan sıkılan hanımlar için birbirinden şık ve kullanışlı İç kapılar modelleri ile size güncel çözümler sunmak, kalite ve şıklığın tüm hayatınızı nasıl değiştireceğini hissettirmek. Cam kapılar Yaşam alanlarımızı birbirlerinden ayıran ve sınırlarını belirleyen iç mimari unsurların başında, duvarlardan sonra kapılar geliyor pek tabii ki.


PVC Kaplamalı Kapılar , Kartallar Kapı modelleri konsepti içinde sınırsız renk ve desen seçenekleri ile yer alan Pvc kaplı iç mekan kapı modelleri, sınırsız seçenek ve fiyatları açısından büyük avantajlar sunmaktadır. Hem ucuz kapı hemde modern iç oda kapısı modeli arayanların ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Böylece kapı iç mekana uyum sağlar ve konforunuzu artırır. Ayrıca kapınız, tandem makaralar sayesinde sessiz ve sarsıntısız çalışır. Enerji tasarruflu, modern kapılar.


Güneş ışınlarına ve çizilmelere, darbelere karşı dayanıklıdır. Ayrıca, iç mekân kapısı olarak her alanda kullanım için uygundur. PVC kapılar renk alternatifi en fazla bulunan kapılardandır.


Modern ev dekorasyonlarında olmazsa olmazlarından modern iç kapı tasarımları başta gelir. Sürgülü kapılar şık, modern ve kullanışlı yönü ile eviniz için yer tasarrufu sağlayacaktır. Sürgülü kapı dekorasyonu ile iç mekanlarınızı daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz. Bu kapılar sadece odaları birbirinden ayırmakla kalmaz, evinizin kilerini, deposunu, çamaşırhanesini de gizleyebilirsiniz.


Konutlar Kapılar Ahşap İç Mekan Kapılar. Klasik veya modern , beyaz lake veya kayın ağacı kaplamalı, camlı veya paslanmaz çelik çıtalı. Hörmann size ve evinize en uygun kapıyı sunar. Sade, Şık ve Zamansız: BaseLine.


Denizli İç Kapı Modelleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar