20 Kasım 2018 Salı

Strafor sıvası

Taze betonun suyunu çekmediği için betonda çatlağa yol açmaz. Sıvanın tutması için altına file yapıldığında sıva sorunu çözülmüş olur. Strafor sıvası , atasehir. Filenin gözenekli yapısıyla birlikte sıva ile daha iyi bir aderans sağlanır.


Strafor sıvası

Uygulama sırasında kalıp üzerine serilen elyaf file, sıva sonrası çatlama riskini ortadan kaldırır. Bu sistemde kullanıla strafor levhalar kaplamasız bırakılmamalıdır. Isı yalıtım sıvası nedir?


Yeni yangın yönetmeliğine göre, asmolen strafor kullanımı, yangına dayanıklı sıva ile projede yer almaktadır, yangına dayanıklı asmolen tuğla uygulamasına geçildiği için, imalat aşamasında ve malzeme temininden önce, projeye dikkatli bir şekilde bakılarak, asmolen döşemenin malzemesinin strafor mu yoksa yangına dayanıklı tuğla mı olduğuna bakıp malzeme. STRAFOR SIVASI Yüksek yapıştırma gücüne sahip, uygulama kolaylığı sağlayan ısı yalıtım levhası sıvama harcı. Son günlerde ısı yalıtımı denildiği vakit ilk akla gelen ve tanınmışlığı çoğalan bir sıva çeşididir.


Tanım Dyk strafor sıvası çimento bazlı, su ile karıştırılarak kullanıma hazır hale getirilen, ısı plakalarının sıvanmasında kullanılan hazır bir harçtır. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. RÜN TANIMI: Çimento esaslı kimyasal katkılı uygulanacak yüzeye çok iyi yapışan, yağmur suyuna dirençli kolay işlenen strafor sıva harcıdır.


UYGULAMA ALANLARI: Tüm Binaların iç ve dış cephelerinde güvenle kullanılır. EPS strafor döşemesi yerleştirilir ve ardından m profil olarak bilinen gavraniz profiller dikey olacak şekilde uygulamaya alınır. Ardından yalıpan dış cephe kaplama ve m profil vidalama işlemine tabi tutulur.


Strafor sıvası

Boyama islemine geçildiginde direk dış cephe boyası uygulayabilir veya sıva üzerindeki hataları örtmek için mineral sıvı uygulanıp üzerine dış cephe boyası uygulayabiliriz. Sısta Extra Beyaz Silikon 2Ml. Sista Beyaz Silikon Mastik Tüp Gram.


Bu ısı yalıtım levhası için kullanılan (XPS, EPS ve taşyünü) ÖZELLİKLERİ. Bu XPS, EPS ve taşyünü üzerine uygulanabilir. Aydında bir villa inşa etmekteyiz. Oldukça etkileyici bir ısı yalıtımına sahip olan strafor köpük malzemeleri, çatı yalıtımı ya da duvar yalıtımı ve duvar panel gibi alanlarda da kullanılır. Fiyatlandırılması belirli bir sınıflandırmaya sığmayan strafor köpükler, kalitesine ebadına göre fiyatlandırılmaktadır.


Strafor sıvası

Duvar panel tipleri daha pahalıdır. Genel olarak strafor ve stropiyer gibi köpük ürünlerine ağırlık verilmiştir. Tercih edilirse 2cm ya da 3cm üzeri akrilik sıva kaplı, darbelere dayanıklı duvar kaplama plakaları da. Dks 120T - Likit,Şeffaf Su Yalıtım Malzemesi Kg.


Dış cephe sıvası Yeterli derecede kuruduktan sonra, dış kaplama olarak uygun ve kimyasal olarak sisteme uyumlu dış cephe sıvası ya da son kat uygulanır. Dikkat : Yalnızca tüm bileşenlerin dayanıklılık ve güvenilirlik konusunda gerekli garantiyi sunduğu, tam olarak kanıtlanmış ve onaylanmış sistemler kullanılmalıdır. Taşıma işçiliğini azaltır.


Sıfır fire ile yerine uygulanır. Yüzey sıvasının uygulama kalınlığı yaklaşık olarak toplam mm olmalıdır. Yüzeyde oluşabilecek çatlakların önlenmesi için her katta mm olacak şekilde sıva uygulaması yapılmalı ve toplam kalınlık mm’yi geçmemelidir. Sıva ve Donatı Filesi Uygulaması.


XPS, EPS, TAŞYÜNÜ) için özel hazırlanmış ince agregalıbir sıvama harcıdır. Kolay uygulanır, mükemmel yapışma sağlar. Kalekim Yapı Kimyasalları. Online sipariş verilebilir. Binalarda ısı, su ve kısmi ses yalıtımı sahibi olan komple izolasyon sistemi olarak yapılara yapılan mantolama sıvas.


Finkot ( strafor sıvası ) Rendercoat(dekoratif sıva harcı) Dış Cephe Taşyünü Levhası. Mantolama sıvası harç hazırlama Duvara tatbik etme sıva filesi uygulama. Bu işlem bilindik sıva uygulama işlemi gibi itina ile yapılır.


Fileli Sıvası Uygulaması : Kaplama sıvası çelik mala ile levhaların üzerine uygulanır. Donatı filesi sıva harcı henüz taze ve kurumamışken sıvanın içine gömülmelidir. Sistem yüksek yoğunluktaki straforların , polistren bazlı, izolasyon içerikli yapıştırıcı ve sıvalarla dış cepheye uygulanması ile gerçekleşmektedir.


Sistemin ömrü, doğru kullanımı ve doğru uygulama sonucunda bina ömrü ile eşdeğerdir. Hem estetik bir manzara sağladığı amacıyla, hem de, uygulamada dekoratif sıva ve boya uygulama aşamasında ek oluşturmadan bitiş sağladığı amacıyla kullanılır. Referanslarına göz atmak için Armut logosuna tıklayıp boyacı puanını kontrol edebilirsiniz. Aldığımız işleri en kısa zamanda özenli bir şekilde bitirip teslim ederiz.


Mantolama paket olarak satılan bu ürünlerimiz ısı yalıtım yapıştırıcısı, eps, dübel, ısı yalıtım sıvası , donatı filesi, profiller ve dekoratif kaplamadan oluşmaktadır. MALZEMELER İLE İLGİLİ TANIMLAR. Zemin şap sıva uygulamalarında taşıyıcı donatı – Dış cephe macun ve tamirat uygulamalarında – Asmolen strafor kat arası tabla betonlarda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar