16 Kasım 2018 Cuma

Söve pencere

Söve pencere

Merhaba Sizlere farklı tasarımlara sahip poliüretan söve pencere tasaımlarını bu yazı altından sunacağız. Söve pencere balkon gibi bölümlerde doğrama etraflarında kullandığımız süsleme elmanlarıdır. Fakat piyasada tüm süsleme elemanlarına da söve denilmektedir.


Pencereler yapılarda ısı kaybının en çok olduğu yerlerden biridir. Söve yapılarınızın estetik görünümünü de artırdığı için binanıza değer katacaktır. Söve binalarınıza estetik bir güzellik sunmanın yanı sıra ısı, ses gibi dış etkenlere karşı yüksek dayanımlı bir izolasyon malzemesidir. Bizi sosyal ağlardan takip ederek en yeni tasarım sövelerden anında haberdar olabilirsiniz.


METPOR söve ve dış cephe mantolama ürünlerini üretim aşamasında en kaliteli ham maddeleri uygularken aynı zamanda en ucuz söve fiyatları ile en ekonomik söve satışı yapan firmadır. Dış cephe mantolamada kullanılan pencere söveleri, pencere süslemeleri, mantolama söve çeşitleri, pencere kenar söve modelleri ve fiyatları ile inceleyebilirsiniz. Farklı anlamlarda kullanılabilen bir terim haline gelen söve işlemi, temel olarak dış cephede kapı ve pencere çevrelerine yapılan yalıtım ve estetik amaçlı süslemelere ve onun malzemesine denmekle beraber bugün bu profillerin de içinde bulunduğu komple bir dış cephe kaplaması anlamını da kazanmıştır. Yüklere karşı dayanıklı, yapısal yaşlanma etkilerine karşı çok mukavemetli yapısı ile uygun aletlerle isteğe gore düz veya desenli Hekimboard levhalardan üretilen söve ve diger detaylara ait yapı enstrümanları gerek fabrikasyon olarak seri halde, gerekse ihtiyaca gore özel modeler olarak yapılabilmektedir. Söve modelleri blog sayfamızda farklı boy ve ebatlarda söveler ve dekoratif süsleme ürünleri ile yapmış olduğumuz benzersiz tasarımları sizler ile paylaşacağız.


Söve , kısaca pencere ve kapı kenarlarına uygulanan dekoratif profillere verilen ad olmakla birlikte halk arasında tüm dekoratif bina süsleme elemanlarına (kat silmesi, saçak silmesi, çatı silmesi, denizlik profili, köşe profili, kolon, sütun, harpuşta, payanda, kilit taşı v.b.) verilen genel ad olarak da bilinmektedir. Karplus Binanız için Neler Yapıyor? Söve Nedir : Bütün Söve Modelleri Kapı ve pencereleri yağan yağmur suyu ve dışarıdan gelebilecek her türlü sıvı maddeden korumak ve binanın cephe tasarımına mimari estetik kazandıran kapıların ve pencerelerin iki kenarına dikey olarak uygulanan pencere veya kapının üst kenarında ise yatay olarak uygulanan yüzeyden öne. Söve dış cephede iklim şartlarına dayanıklı her malzemeden yapılabilir. Söve tanımında da belirtildiği gibi, pencere ve kapı boşluklarını yağmur sularından bir nebze olsun korumanın yanında estetik görünüm amacıyla kullanılmaktadır.


Pencere Söve Modelleri - Pencere Söve Çeşitleri. Söve 1ile yapılmış bir başka pencere söve model örnekleri. Toptan Söve Satışı Yapıyor musunuz ? Yapı marketler,Yalıtım firmaları, Mantolama firmaları, inşaat firmaları ile toptan söve konusunda birlikte çalışmaktayız. Günümüzde ise Kilit Taşları çok daha hafif olup daha ziyade dekoratif bir amaca hizmwt etmektedir.


Bu söve elemanların muadillerine göre çok daha ekonomik ve pratik olması tercih edilmelerinin önemli bir sebebi olmuştur. Bunun yanında halk arasında tüm dekoratif bina süsleme elemanlarına (kat silmesi, saçak silmesi, çatı silmesi, denizlik profili, köşe profili, kolon, sütun, harpuşta, payanda, kilit taşı v.b.) verilen genel ad olarak da bilinmektedir. Söve yapılacak kapı ve pencere boşluklarının ölçülerini alınız ve ölçü defterine pencerenin resmini taslak halinde çizerek ölçüleri üzerine yazınız. Kalıp yapmak Seçilen söve modeline uygun ölçü ve şekildeki kalıplar, ahşap, metal, polyester vb.


Dekoratif Yalıtım Sistemleri. Ramsoy Duvar Panelleri, ısı yalıtımlı dekoratif duvar panelleriyle binalarınıza değer katar, akılcı ve ekonomik çözümler sunar. Türkiye’nin önde gelen üretici ve ihracatçı firmalarındandır.


Söve ölçümü Metretül ile ölçülmektedir. Söve, pencere ve kapı kenarlarına uygulanan tüm dekoratif bina süsleme elemanlarına verilen genel ad olarak da bilinmektedir. Metretül:İki boyutlu malzemenin tek boyutu standart alınarak yapılan hesaplamadır, bu genelde inşaat işlerinde pimapen, aluminyum, pencere ve kapı imalatında yapılan hesaplama şeklidir Söve Üretcilerinin kullandıkları büyük söve bloklarının boyutları en fazla metredir.


Ana kullanım amacı dekorasyon olmakla birlikte uygulanan bölümün kenarlardan rüzgâr almasını engeller. Söve ayağı da denilen sütun başları, pencere ve kapı söve profillerinin başlangıcı olarak kullanılan ve sövenin üzerine bastığı dekoratif süsleme elemanlarıdır. Tasarımda çeşitlilik yaratır.


Dolayısıyla söveler eşikten oluşurlar. Bir çok söve üretici firmasının kendine ait söve modelleri ve çeşitleri vardır. Bu söve modelleri ve söve çeşitleri seçilirken bir çok dikkat edilmesi gereken kısımlar vardır.


AKG Gazbeton Söveleri, pencere ve kapı boşluklarını çevreleyen, yapılara görsel anlamda zenginlik kazandıran Donatılı Tamamlayıcı Elemanlardır. Söveler, yatay ve düşey olarak kullanılabilirler. Söve , kapı ve pencere kenarlarına uygulanan öğeler olduğu gibi, kat aralarına, cephede boş alanlara, balkon saçaklarına, işyeri girişlerine de uygulanabilen dekoratif modellerin genel adıdır. Söve ses gibi dış etkenlere karşı yüksek dayanımlı bir izolasyon malzemesidir. Söve genel olarak pencere ve kapı kenarlarına uygulanan dekoratif strafor ve akrilik sıva kaplı malzemedir.


Söve pencere

Sizde binanızın cephesinde farklı güzel bir görünüm istiyorsanız binanızı söve ile kaplatabilir tasarımını yaptırabilirsiniz. Egemen söve mantolama, söve ve mantolama alanında izmir de faaliyet göstermektedir. Kilit taşları genellikle pencere üst kavis ortalarına, kemerlerin orta kilit birleşim yerlerine ve dekoratif görünmesi maksadıyla görsellik katabilecek her bölgeye kolaylıkla uygulanabilir. Söve kilit taşları hem dekoratif, hem ekonomik, hemde uygulaması en kolay dekorasyon malzemelerindendir. Söve malzeme fiyatları ve modelleri sayfamızda dilediğiniz.


Söve , tüm villalarda ve binalarda kolaylıkla kullanabilen kat silmeleri, pencere eşikleri ve kaplamaları, giriş kemerleri, çatı saçak payandaları, yüzey kaplama ürünleri, sütunlar, sütun başlık ve ayakları ile uygulandığı tüm yüzeylere şıklık ve kalite kazandırmaktadır. Söve kapı ve pencere etraflarına yapılan süslemeli yanaylara verilen addır. Toplum içinde buna çok daha değişik isimlerde veriliyor tabi. Bunlardan bir kaç tanesi, kat ve saçak silmesi, köşe profili.


Tarihten bugüne birçok yapıda yaygın olarak kullanılmıştır. Eski taş binalarda, kubbelerin ve kemerlerin yapımında kullanım amacı daha farklı ve önemi daha büyüktür. Anasayfa ÜRÜNLER BSınıfı Strafor Dış Cephe. Strafor yüzeyi akrilik bazlı sıva ile kaplanarak dış cepheye uyumlu halde satılır.


Uygulama yapıldıktan sonra astar ve boya yapılır. Müşteriye sunulan renk alternatiflerinin tümü pencere ve kapının aynı renkte olmasını böylece iç ve dış görünümlerde geleneksel renk bütünlüğünün işlevsellikten taviz vermeden yakalanmasına imkan verir. Beklentileri daha yüksek olan müşterilerimizse bu birleşimi ahşap söve elemanlarıyla gerçekleştirmek ve.


Söve pencere

Avrupa standartlarında üretim. Görüşleriniz bizim için önemli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar