13 Kasım 2018 Salı

Epoksi kaplama

Epoksi kaplama

Boyalar, yapıştırıcılar, zemin kaplama , şeffaf epoksi , su bazlı epoksiler tercih edilen çeşitlerden bazılarıdır. Ustalık ve teknik bilgi birikimi gerektiren bir iştir hatta işler dizisidir. Farklı alanlarda daha parlak ve pürüzsüz bir görüntü elde edebilmek adına epoksi zemin kaplama işlemleri ekibimiz tarafından profesyonel şekilde yapılmaktadır. Pek çok farklı avantaj sağlaması özellikle kullanımın artmasını sağlamaktadır. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Epoksi kaplama

HER TÜRLÜ ŞEFFAF DÖKÜM-ŞEFFAF KAPLAMA -DEKORATİF UYGULAMA İÇİN PARLAK UV DAYANIMLI epoksi reçine. Beton, sıva, metal, seramik, polyester ve epoksi zeminler üzerine ince kaplama malzemesi olarak, yapısal bağlantı ve onarım işlerinde. EPOKSİ MULTİLAYER KAPLAMA Emek yoğun uygulamadır.


Müşteri temsilcilerimiz en kısa sürede size ulaşarak ücretsiz keşif randevu işlemlerinizi gerçekleştirecektir. Yapı sektöründe epoksi , ilk olarak betondaki kılcal çatlakların tamirinde ve betona donatı yapıştırılmasında kullanılmıştır. Self Levelling epoksi kaplama. Multilayer epoksi kaplama. Tekstürlü epoksi kaplama.


Dekoratif epoksi kaplama. Granit ve mermer desenli epoksi kaplama. HD veya ledli epoksi kaplama. Bütün modellerde kalınlıklar farklı olabilir. Bu karışımın süresi dolmadan uygulanması gerekir.


Epoksi Fiyat epoksi kaplama Isı Yalıtım. Eğer evinizde kendiniz uygulamayı düşünüyorsanız bir maske yardımı ile solventlerin yayacağı kokuya karşı önlem almalısınız. Hazırlanan karışım bir mala yardımı ile kat kat uygulanır. ISPARTA BELEDİYESİ YERALTI OTOPARKI EPOKSİ ZEMİN KAPLAMA PROJEMİZ TAMAMLANDI. Mimay Yapı, epoksi kaplama ve self levelling şap ile zemin düzeltme konusunda yıllık deneyime sahiptir.


Servis ömrü yıllara bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Toplamda 7metrekare poliüretan epoksi kaplama kat astar, epoksi ara kat, poliüretan self levening ve poliüretan lak kaplama olacak şekilde istiyoruz. Yaklaşık milim kalınlık talep ediyoruz. LABARATUVAR Refranslar 1. METRO CITY AVM Refranslar 1. Zemin epoksi kaplama fiyatları genellikle kullanılan epoksinin kalitesine ve kullanılacak olan zeminin boyutuna göre değişmektedir.


Teknolojik yapı malzemeleri arasında yer alan bu uygulama maksimum yapışma özelliğine sahiptir. Rulo,fırça yada tabanca ile uygulanabilen EPOKSİ boyalar,ahşap,metal ve beton zeminlere çok iyi yapışmakla birlikte kullanımı ve rötüşu kolay olan sistemlerdir. Sika Chapdur (Sikafloor-QuartzTop TR) Sikaflex Pro-WF. Sika Primer 10-Beton Yüzeyler İçin Sıva Astarı.


Gıda epoksi zemin kaplama hijyen epoksi kaplamanın gelişmiş türüdür. Elde edilen karışımın hava sıcaklığına göre portlayft ömrü dakika ile dakika arasında değişkenlik gösterir. Avantajları son derece yüksek, alternatifsiz bir zemin kaplama çözümü olan, görünümündeki zarafet ve duruşundaki estetiğin yanı sıra uzun ömürlü ve mukavemet gücü zirvede olan epoksi , bakteri, küf, mikrop ve mantar barındırmayan hijyene elverişli dokusu ile de tercih sebebi olmakta, kullanıcılarının sayısı her. Dik ve yapıştır ile yapılan bir teknede epoksi hem yapıştırıcı, hem yalıtıcı madde görevi yapmakta, hem de macunun esasını oluşturmakta.


Profesyonel ekibimizle depo, garaj, spor salonları, meskenlere ve avm’lere, aklınıza gelebilecek her yerde epoksi zemin kaplama hizmeti veriyoruz. Kimyada termosetler grubunda bulunur ve bağlar arasındaki çekim gücünü artırma özelliği vardır, böylece iyi bir yapıştırıcı denileblir. Son zamanların en yaygın kullanılan zemin kaplama malzemesidir. Kimyasal maddelerin etkisine dayanıklıdır. Bu tür epoksi kaplama , daha çok tekstil, gıda, ilaç, fabrika, hastane, okul, üretim tesisleri gibi yerlerde kapalı alan zemin kaplaması olarak kullanılmaktadır.


Alanında profesyonel ekiplerimiz ve ekipmanlarımız ile ihtiyaç duyduğunuz her alanda sizin yanınızdayız. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkürler. Fabrika zemin kaplaması, otopark zemin kaplaması, ev ve ofis zemin kaplaması, 3d epoksi zemin kaplaması yapmaktadır.


Yapıların çevresel etkilere karşı dayanıklı hale getirilmesi her zaman yapı sektörünün en önemli tartışma ve araştırma konularından biri olmuştur. Bu iki bileşen, uygulama işlemi sırasında karıştırıldığında, bir kimyasal reaksiyon meydana gelir. Kaplama veya boya yapılmadan önce zeminde görmediğimiz sıkıntılar, ondülasyonlar, çukur veya yükseltiler, zeminin epoksi kaplanmasından sonra ışığın geldiği yöne de bağlı olmakla birlikte çok daha belirgin hale gelirler.


Zemininizin durumu ne kadar kötü olursa olsun epoksi uyugulama firmamız sayesinde çok temiz, şık ve seçkin mekan elde ettiğiniz gibi yapılarınızın değerini de artırabilirsiniz. Temizliği kolay ve hijyenik oluşunun yanı sıra yaya ve araç trafiğine karşı güçlü yapısı ile epoksi zemin kaplama hastanelerde, ofislerde, spor sahalarında, otellerde ve endüstriyel alanlarda kullanılmaktadır. Pvc zemin kaplama , pvc yer kaplama , pvc yer döşeme, spor zemin kaplama , serflor zemin kaplama , laminat parke, laminat parke fiyatları, ucuz pvc zemin kaplama , mineflo zemin kaplama , pvc zemin sistemleri, epoksi zemin.


Türk Pirelli Lastikleri A. Solventsiz, düzgün, self leveling yada pürüzlü yüzeyli, renkli kaplama sistemleridir. Orta oranda mekanik mukavemeti ve kimyasal dayanimi vardir. Anti statik kaplamada statik elektrigin bakir baralar ile mevcut ortamda uzaklastirilmasi hedef alinmistir.


Epoksi kaplama

Bu tür ortam araç ve forklift trafiği çok olmamalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar