6 Kasım 2018 Salı

Spor salonu aydınlatması

Spor salonu aydınlatması

Floresan aydınlatma , spor salonları için popüler bir seçimdir, ancak LED’in kapsamı son yıllarda devrim yaratmıştır. Hızlı teknolojik gelişmeler, kaliteli LED’lerin en zorlu spor salonunun gereksinimlerini bile aştığını gösteriyor. LED spor salonu ve stadyum aydınlatması ile sıradan bir oyun heyecanlı bir maça dönüşür.


Kamaşma yapmayan aydınlatma ve akıllı kontrol sistemleri Daha fazla marka. Philips LED aydınlatma sistemleri ile spor tesislerinin aydınlatmasını kolayca kontrol edin, sporcuların görüşünü arttırın,seyircilerin konforunu sağlayın. Köprüler, anıtlar ve bina cepheleri. Gıda ve büyük perakendeciler.


Benzin istasyonları ve marketler. KAPALI SPOR SALONLARININ AYDINLATMA VER. Aydınlatma insanların iç ortamdaki nesneleri ayırd etme ve belirli işleri yapabilmeleri için çok önemli bir etkendir. Aydınlatma ihtiyacının karşılanması ve kamaşmanın önlenmesi için salon tipleri de göz önüne alınmalıdır. Ortalama bir spor salonu bu etkenleri göz önüne alırsa aydınlatmadan kaynaklı enerji harcamasını oranında azaltabilir.


Bu firmalardan bazıları: BW TechComp Gmbh TIROLED GmbH ve LL Lichttechnik-LED EWIV ve diğer ülkelerdeki firmalar: Avusturya ve Almanya. Sevimli form ve desenlere sahip çocuk odası aydınlatma çeşitliliği, miniklerin odalarına tatlı bir soluk getirirken, zarif ve eğlenceli aydınlatma modelleri de koridor, salon , çalışma odaları gibi evinizin diğer alanlarına etkileyici bir stil kazandırıyor. Aydınlatma elemanlarının spor salonu tasarımını pekiştirici özel spor salonu tasarım formlarına sahip olmas.


Yüksek Tavan Aydınlatması. Salon aydınlatma modellerimiz ye varan indirimlerle. Trio, Özcan Aydınlatma , Voltolina ve daha birçok markanın aydınlatma ürünlerini burada bulabilir ve benzer ürünlerin fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz.


Avize tavana asılan ve genelde oldukça süslü olan aydınlatma ürünüdür. Avizelerde birden çok sayıda duy olabildiği gibi tek duyda. Ampül Avize Bahçe ve Dış Aydınlatma Tümünü Gör. Spor Sahası Aydınlatması. Tamir, Tadilat Gereçleri Matkap Yapı Malzemeleri Dekupaj, Testere, Bıçkı Makinesi Spiral, Taşlama Makinesi Kapı, Pervaz, Kapı Aksesuar Tümünü Gör.


Konferans Salonu Aydınlatması. Zafer Yapı Mühendislik kapalı spor salonları metreye kadar genişlik açıklığı ile sporcuların potansiyellerini özgürce kullanmalarına imkan verir. Bundan dolayı okullarda üniversitelerdeki salonlar ve kafeteryalar ziyaretçiler üzerinde modern aydınlatma ve tasarım ile davetkar ve hoş bir etki bırakmalıdır. Kristal avizeler ışıkların kırılması yoluyla bir odanın ya da salonun her tarafını aydınlatmak için kristal dizilerden oluşurlar.


Spor salonu aydınlatması

Ortaçağ dönemine kadar varlıkları takip edilen avizeler, o dönemlerde zenginler tarafından kullanılmaktaydı. Aydınlatma için ideal Avize, Sarkıt Modelleri ile siz de evlerinizi ışıl ışıl yapabilirsiniz. Renkli efektler sizin seçiminizdir, görsel ve mimari konuları ilgilendirir.


Başboğa olarak, aydınlatma , iklimlendirme, havalandırma, soğutma, ısıtma, akustik ses izolasyonu, yalıtım, manuel ya da elektronik cephe açıp kapama, spor sahası zemini oluşturulması seçenekleriyle projenize ve ihtiyacınıza en uygun opsiyon- aksesuar sistemleriyle anahtar teslim hizmet vermekteyiz. Yüzde enerji tasarrufu sağlayan yeni aydınlatma sistemi, tribünleri maça dahil ederken, aynı zamanda sporcuların da görüş konforunu sağlamaya yönelik olarak tasarlandı. Bu site çerezler kullanır. Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni. Aydınlatma ve Elektrik fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Aydınlatma ve Elektrik sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.


Aklınıza takılan konuları sorun, birlikte cevaplayalım. Click here to view our catalog. You can fill in the application form to work with us E-Bulletin.


Saha Adınlatma Sistemleri Aydınlatma spor tesislerinin en önemli unsurlarından biridir. Aydılatma futbol, tenis, basketbol vevoleybol sahalarının proje ve standartlarına uygun olarak yapılması gerekmektedir. Aydınlatma ile ilgili olarak, doğru bir düzenleme yapıp yapmadığınızdan emin değilseniz ve aydınlatma ihtiyaçlarını belirlemekte güçlük çekiyorsanız,.


Kapalı spor salonu aydınlatma projesi. Bu çalışmada, kapalı spor tesislerinin aydınlatılmasında, mevcut durumda ağırlıklı olarak kullanılan HID sistemler yerine yeni nesil. Modern bir spor salonu oluştururken yüksek performanslı aydınlatma gereklidir. Bir aydınlatma projesi çizilmesi için öncelikle belirli hesaplar yapılmalı, hangi mekana hangi tür armatürlerden kaç tane konulacağı, konulacak.


Stad Projektör,Elit Lirad Simetrik Projektör,Yeno Simetrik Projektör,Projektörler,pelsan aydınlatma ,led aydınlatma ,aydınlık dünya,aydınlık,projektör. KURUMSAL Ekibimiz Şirket Profili Politikamız Sertifikalar Markamızı Onaylamış Kuruluşlar. Merhaba arkadaşlar, bir spor salonum var fitness ve vücut geliştirme hizmeti veriyoruz. Bildiğimiz sarkıt duylu bağlamıştım. Nasıl bir aydınlatma yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz Teşekkürler.


Spor salonu aydınlatması

Soğuğa aldırış etmeden kardeşleri için spor salonu yaptılar. Enerji tasarruflu ve insan odaklı LED aydınlatma armatürlerimizi sergileyeceğiz. Malzeme: Standart 400W halide projektör halı sahalar için en çok tercih edilendir, LED projektör tasarruf sağlar, direkler. Ev dekorasyonunun büyük bir parçasıdır. Evinize değişik renkli ve çeşitli lamba, avize ve ışıklarla sıcak ve konforlu bir hava verebilirsiniz.


Trendyol da yeni sezonda size en şık ve modern led aydınlatma , tavan aydınlatma ürünlerinden bahçe aydınlatmaya kadar birçok seçenek sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar