16 Temmuz 2019 Salı

Güneş kontrol cam filmi

Güneş kontrol cam filmi

M cam filmi yüksek performanslı metalik polyester ile kaplıdır ve cam yüzeylerde yeterli güneş izolasyonu sağlamaktadır. M filmleri üretiminde püskürme metodu ile metal alaşımın filme dönüşmesi ile sağlanır. Bugünün evlerinde ve ticari binalarında eskiye nazaran daha fazla cam kullanılmaktadır. Aynalı cam filmi Kullanılan mekanda büyük bir ferahlık sağlar ve güneş ısısının iç mekana girmesini engelleyerek klima kullanımını en düşük seviyeye kadar düşürür.


Güneş kontrol cam filmi Ofislerdeki, okullardaki, fabrikalardaki ve hatta evlerdeki cam oranı giderek artıyor. Ama bu binalar ne kadar modern olursa olsun ve göze hoş görünürse görünsün, genellikle yazın aşırı ısınma sorunuyla karşı karşıya kalır ve güneş nedeniyle aşırı parlar. Yüzeyi metalik polyester ile kaplı bazı çeşitlerinde güneş ışığını içeriye dışarıya sızdırmayan, aynı zamanda dışardan görünüm ve içerden görünüm farklılığı yaratan yüzey dekorlarıdır. Güneş enerjisinin büyük bölümünü dışarıda bırakarak klima için harcanan yakıttan tasarruf sağlar. Güneşin zararlı UV ve kızılötesi ışınlarını oranında engelleyerek hem sağlığınızı korur hem de.


Ela cam filmleri ile internet üzerinden yaptığımız araştırmalar sonucunda tanıştık, idari binamızın tüm dış camlarını film yaptılar oofis içindeki bölümleri harika bir şekilde filmler ile kapladılar kısaca taleplerimizi eksiksiz yerine getirdiler, ayrıca güvenlik bölümünde bize hediye olarak güneş kontrol ve güvenlik cam filmi yapılması harikaydı. Görünür ışık miktarı refleksiyonu ile Güneş kaynaklı ısının refleksiyonu arasında tam olarak doğru orantı yoktur. Cam Filmi Yapan Firma Web Sitesi. Tipik renklendirilmiş camlar ve cam. Tercih edilen cam filminin özelliklerine ve rengine göre güneşin zararlı ışığını ve ısısını yüzde oranında kesen güneş kontrol cam filmi , güneşten gelen UV ışınlarını da yüzde oranında engellemektedir.


Madico cam filmleri, isteğiniz şekilde koyu veya ince tasarım yapabilmeniz için çeşitli tarz ve renk tonlarında sunulur. Son yıllarda Solarmax adıyla markalaşan firmamız, gerek yurtiçi gerekse yurtdışı projelerini çözüm ortakları ile devam ettirmektedir. M her iklim için onaylanmış performans çözümleri sunar.


Bu filmlerin uygulamalarını ve kaplamalarını kaliteli ve garantili olarak yapmaktayız. Güneş Kontrol Filmleri üretiminde hiç kimse 3M kadar tecrübeli değildir. Modern yaşamın modern binalarında artık sıklıkla camlar kullanılmaktadır. Bu özelliği de güneş kontrol cam filmi uygulamasını tercih edilir kılmaktadır.


Güneş kontrol cam filmi

Cam filmi bina yalıtımını denetleyen bir sisteme sahiptir. Cam film olmadığı zaman geniş camlarda yansıma olur ve bu nedenle ısı artışı fazlalaşır. Hem sağlık açısından olumlu etkileri hem de tasarruf yönünden sağladığı faydaları göz önünde bulundurursak fiyatlarının çok uygun olduğunu görebiliriz. Yüksek güneş ışınlarının olduğu yerlerde kendini devreye sokarak güneş ışınlarına karşı kendini ayna konuma alıyor. Isı-ışık kontrol cam filmi , güvenlik ve emniyet cam filmi , dekorasyon ve oto filmlerinde 100’ün üzerinde film çeşidi sunmaktadır.


Firmamız güvenlik cam filmleri konusunda hizmet vermektedir. Günümüzde tercih edilen mekanlar dışarıyı içeriye yansıtan ferah ve geniş alanlara sahip olanlardır. Ev ve işyerlerinde eskiye nazaran daha fazla cam kullanılmaktadır. Görüntü açısından çok güzel olmakla beraber bir çok problem teşkil etmeye başlamıştır. Adres : Sultan Selim Mah, Sultan Selim Cad.


Ultraviyole ışık, renklerin solmasında ve birçok malzemenin bozulmasında en büyük etkendir. Güneş ısı kontrol filmi binanızın ve otomobilinizin görünümünü güzelleştirir. Güneşten korunmak için binaların dış alanında tercih edilen modeller arasında en yaygın olanıdır.


Isı kontrolünü sağlamak amacı ile kullanılan güneş kontrol cam filmi uygulaması alanında firmamız yılların verdiği deneyim ile sizlere her zaman kaliteli sonuçlar almanız konusunda yardımcı olmaktadır. Cam balkona güneş kontrol cam filmi uygulaması. Az düzeyde ısı ve ışık yansıtan güneş kontrol cam filmi , camın iç yüzeyine kaplanarak 25’e yakın ısı kaybını azaltır. Yazın bina camlarına uygulandığında güneş ışınlarının oranında geri yansıtılmasıyla içerde huzurlu bir çalışma ortamının yanısıra enerji tasarrufu sağlamaktadır. Ancak güneş kontrol cam filmi yerleştirmek aslında o kadar kolay bir iş değildir.


Herhangi bir boşluk ya da hava kabarcığı kalmaması, camın tamamının örtülerek herhangi bir yerinden güneş ışını geçirmemesi için azami özen ile çalışmak gerekmektedir. Güneş ısı ve ışılarının araç içini dayanılmaz derecede sıcak hale getirdiğini neredeyse hepimiz bilmekteyiz. Artık otomobiliniz ısıyı ve ışığı kontrol edebilmek elimizde LLumar marka cam filmleri UV Kontrol ve ısı ışık dengeleme özelliğiyle artık hizmetinizde. CAM FİLMİ camları özelleştiren film, kendi isteklerinizi ve görüşlerinizi kullanarak yaratıcılığı, fonksiyonelliği ve esnekliği kapsayan yepyeni bir dünya sunuyor. Dış cephenin cam olması durumunda özellikle güneş ışığının rahatsızlık vermesi nedeniyle güneş kontrol cam filmi kullanılmaktadır.


Binalarda iklim kontrolü sağlanabilmesi ve yapıların enerji tasarrufu sağlayarak güneş etkilerinden korunması için kullanılan cam filmi ürünleri aynı zamanda farklı avantajlar sunmaktadır. Güneş yaşam için gereklidir, ancak çok fazla güneş ışığı zararlı olabilir. Filtrelenmemiş UV radyasyonunun etkileri tahrip edicidir. Sıcaklığın ayarlanması ile rahatlığı arttırır.


Mobilya ve kumaşları korur, yansımayı engeller. Bina, ofis ve ev için, güneş kontrol cam filmi kaplama ve uygulamaları firmamız tarafından yapılmaktadır. Enerji masrafını azaltır. Teknik avantajı çok katmanlı ve metal içermeyen nano-teknoloji ürünü fiIm yapısından gelmektedir. Benzersiz görünür ışık geçirgenliği sunarken yüksek ısı engelleme performansı sunar.


Müşteri memnuniyeti birinci planda olup uygun şartlar ve koşullarda müşterinin istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar