22 Temmuz 2019 Pazartesi

Mermer kaydırmaz

KAYDIRMAZLIK, özel geliştirilmiş formülü ile seramik ve doğal taş zeminleri, şaşırtıcı bir etki ile dakikalar içerisinde ıslakken kaymaz hale getiren su bazlı kimyasal bir solüsyondur. Bunların yaklaşık kadarı fayans, plastik döşeme ve kadarı mozaik şeklindedir. Antislip uygulamalar hakkinda daha fazla bilgiye ulsabilmek ıcın luetfen bize ulasin.


SİYAH MERDİVEN VE ZEMİN KAYDIRMAZ KAYMAZ BANT 50MM X 25MT. TL 5TL (12) bantmarketim 100. Hastane gibi kamu binaları inşasında mermer gibi kaygan malzemeler kullanılır.


Bu tarz sürtünmesi az olan ve kaydırmazlık özelliği olmayan zeminler, ıslandığında buz pistine dönüşürler. Kuvvetli ve dayanıklı yapışkan kaplama, normal kullanım alanlarında 1-yıla kadar yüksek bir Kayma Önleyici etki sağlar. Kaydırmaz bant hem iç, hem dış mekanlarda karşınıza çıkabilir. Bu ürünün ebatı metre uzunluğunda milim genişliğindedir. Bitenekadar İç Giyim Özel.


Mermer kaydırmaz

Yüzeyin fiziksel yapısından ( Mermer , Granit), Cilalama, temizleme, ıslaklık, Yağmur, kar ve don gibi iklimsel koşullarda oluşabilecek kazaları minimize eder. Ahşap döşeme, marley, laminant parke gibi iç mekan alanları. Banyo tuvalet gibi fayans mermer kaplı ıslak zeminlerde.


Duşakabinlerde, küvetlerde. Apartman girişleri ve koridorlarda. Sert mermer veya karolar, düştüğünüzde size ciddi zararlar verebilir. Tutunacak bir yer veya yardım isteyeceğiniz birileri yoksa sıkıntı daha büyük.


Yüksek Kaliteli Kaymaz Granit Karo Üreticilerini Kaymaz Granit Karo Tedarikçilerini ve Kaymaz Granit Karo Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Merdivenler ve mermer granit gibi yüzeyler. Ayrıca dış ve iç mekanlarda pratik bir şekilde uygulayıp, güvenle kullanabilirsiniz. Yapıştırıldığı yüzeyden çıkmaz. Mermer kullanımları merdiven kaplamalarında kesimleri ve her basamağa uygun farklı bir tasarım içermesi nedeni ile işçiliği maliyetli olan bir uygulama olmaktadır.


Kaymaz ve sağlam yapısı nedeni ile ise birçok otel ve avmlerde merdivenler mermer tercih edilmektedir. Ekonomik Uzun Ömürlü Kaymaz Bant Profil FI görünüm ve kullanım amacıyla piyasada kolaylıkla bulunabilen kendinden yapışkanlı. Zarif ve sağlam basamak uç profili AFL mat eloksal alüminyum gövde içerisinde oturtulmuş CTP esaslı kaymaz banttan oluşmaktadır. Dış ve iç mekan için tasarlanmıştır.


Eğer ahşap yerine farklı bir malzeme kullanmak istiyorsanız su geçirmez ve kaydırmaz özelliği ile ön plana çıkan mermer kullanabilirsiniz. Mermer duşakabin modelleri arasında yer alan ve teknesi mermerden yapılmış olan duşakabinler bir bütün halinde banyonuzu daha şık gösterecektir. Makine platformlarında kaymaz zemin.


Yağlı ve ıslak kaymaz zemin. Kamuya açık alanlarda kaydırmazlık. Havuz çevresinde kaydırmazlık.


Mermer kaydırmaz

Ulus Limited yıllardır kendi sektöründe kullanıcı deneyiminin taktirlerine ulaşmış bir izlenim bırakmıştır. Sitemizi kullanımınızla ilgili bilgileri ayrıca sosyal medya, reklamcılık ve analiz iş ortaklarımızla paylaşabiliriz. Mermer , traverten, karo taş gibi kalsiyum karbonat esaslı taşların parlatılmasında kullanılır. Suya dayanıklıdır, kaymaz. Tekrar cila yapmak için sökmek gerekmez.


Her türlü mermer yüzeylerde. FI mermer , granit veya seramikten imal edilmiş basamaklara yapıştırma yöntemi ile uygulanabildiği gibi beton, saç veya ahşap yüzeylere yapıştırmanın yanı sıra vidalanarak da uygulanabilir. Afyon Beyazı Mermer kullanılarak yapılan ve mermer korkuluklu basamak uygulaması.


Uşak Beyaz renkli çift kaydırmaz fitlli basamak Uşak Beyaz mermeri kullanılarak yapılan çift kaydırmaz fitlli basamak uygulaması. Tüm Sevgililer Günü Fırsatları (108) Çocuk. DryfixBinder 1astar kullanarak Anti-Slip Paint uygulamasına geçilmelidir. Uygulamada kritik olan ürünün kaygan zemine güçlü bir şekilde tutunmasıdır.


Brown Emperador Ispanya mermer ocaklarından çıkarılan Brown Emperador, kahverengi rengin üzerinden geçen sarı damarlarıyla elegan bir görünüme sahiptir. Mermer merdiven basamaklarını kaymaz hale getirmek istiyorsanız öncelikle cilalama aşamasında çıkıntılı bir kısım bırakmanız gerekmektedir. Mermerin ucunda bilinçli bırakılan çıkıntılar aynı işlevi sağlayarak insanların bastığında kaymasını engelleyecektir.


Kırılmış, yıkanmış, elenmiş mermer , basalt, granit, silis agregası çimento ve renk verici pigment karışımının preslenip özel kumlama makinasında yüzeyinin çelik bilya püskürme yöntemi ile üretilen özellikle kaymaz yüzeyli kaplama istenen meydan, trotuvar ve bahçe düzenlemelerinde kullanılan yer döşemesidir. Zeminde kaydırmazlık etkisini fayans, granit, mermer gibi doğal taşlarda nano-tech parçacıklar sayesind zemin ıslak olsa bile yıl boyunca sağlar. Kaymaz sertifikalı fayans kullanılmış olsa bile bir süre sonra bu uygulamaya ihtiyaç duyulacaktır. Teslimat Bu bilgiler yanlış mı? Sipariş alınmaz ve teklif daha.


Farklı en ölçüleri mevcut olan ve dilediğiniz boyda kestirebileceğiniz kaydırmaz kesme yolluk kullanımı gerçekten de son derece kullanışlı! Mermer , fayans gibi yüzeylerde sorunsuz bir biçimde kullanılan halıların temizliği de oldukça pratiktir. Bir çok Konut,AVM,Yönetim Binaları,Hastane,Adalet Sarayları projelerinde başarıyla hizmet etmiş bulunmaktan ayrıca gururluyuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar