12 Temmuz 2019 Cuma

Ston panel

Ston panel

Ahşap duvar panelleri sıcaklığı ve sadeliğiyle yaşam alanlarınıza nostaljik bir görünüm kazandırır. Firmamız yıllık üretim hayatında gerek çevreye duyarlı imalat prensibi gerekse kendini geliştiren yenilikçi yaklaşımlarıyla öncü firma olma özelliğini her geçen gün güçlendirmektedir. Hızlı çözüm sağlayan Artstone Panelleri ’nin kalitesi kadar doğru montajı da önemlidir. Bizden güncel haberler ve gelişmeler için.


Ston panel

Artstone ile ilgili merak ettiğiniz sorulara yanıtlarımızı bu bölümden inceleyebilirsiniz. Türkiye çapında 200’ü aşkın Multicolor Centre ile inşaat boyaları, endüstri boyaları, toz boyalar, deniz boyaları ve yat boyaları pazarlarında hizmet vermektedir. DC Panel , size kurumsal portfolyonuza en yakın modelleri sunar, gerekirse sizin için yeni modeller üretir. Tasarım işin pratik ve estetik yönlerini yansıtmalıdır, fakat hepsinden daha önemlisi, iyi tasarım en başta insanlara hizmet etmelidir. Lamina stone designs and manufactures 3-mm thickness marbles and offers a wide range of lightweight marble aluminum honeycomb panel.


MONA STONE, kurumsal alt yapısı, bilgi birikimi ve deneyimleri ile, görsel olarak doğada bulunan taşlardan özel kopyalama tekniği ile birebir doğal taş görüntüsü ve dokusu elde edilen Taş Duvar, Ahşap Duvar, Tuğla Duvar ve farklı dekoratif duvar panel üretimi gerçekleştirmektedir. Quickly get familiar with what StonePly panels are, and how this easy stone panel system can bring the beauty of real, natural stone to your project. Stone Panels Leader in Lightweight Stone Solutions. Toggle navigation Stone Ply.


StonePly stone panels are installed using Z-clips or screws and do not require field applied mortar or. Birçok farklı tasarım modelinin yanında kaliteli ürün ve hizmet anlayışını öncü vizyonunu ile birleştirmiş olan firmamız, daima müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır. With this kind of decorative panels you can make your dreams of having a traditional or rustic house combined with a modern touch come true.


Modeller Tuğla, Taş, Beton, Ahşap, Barocco ve Pas serisi fiber duvar panelleriyle evinizi dekore edin. Mekânlarda bambaşka bir atmosfer. Mimaride geçmişin birikimi günümüz modernizasyonuyla şekillendi. Panel Çeşitlerimiz, brüt beton, tuğla duvar paneli , kayrak taşı panelleri , rustik taş paneli , ile tuğla duvar kaplamaları ve taş duvar kaplama panelleri ile Daha şık mağaza, ofis, villa ve bahçe duvarların iç mekan ve dış mekanda rahatlıkça kullanabilirsiniz.


Konuttan mağazaya, ofisten otele, sağlıktan spora birçok alan Artstone tarafından yapılmış özel çalışmalar sayesinde yeni bir ruha sahip olmuştur. Our panels and siding are molded from actual rock, stone , brick and woo so they are lightweight, durable, realistic and easy to install. Whether you are a homeowner or builder, you can install our products yourself for a fraction of the cost and time. In order to overcome the brittle stigma created by lower quality faux stone products and prove that GenStone is the most reliable faux stone panel on the market.


You won’t believe how easily the “competition” including cast and concrete stone products crumbled under the first sign of stress. Güç ve estetiği bir araya getiren taş görünümlü paneller … Fiber Duvar Panelleri. Profesyonel ve şık görünümüyle beton serisine bayılacaksınız… Öne Çıkan Ürünler Sizin için seçtiğimiz ürünlere gözatın. EvoStone dekoratif panel sistemleri projelerin ölçülendirme, üretim, sevkiyat, montaj sıralamasını bir bütün olarak ele alarak, ilk görüşmeden montaj bitimi veya ürün teslimi aşamasına kadar 1müşteri memnuniyetini taahhüt eder. Sena Stone , Fiber Polyester Panel ( Dekoratif Taş Panel ) Nedir ? Günümüz dekorasyon uygulamalarında çok popüler olan dekoratif paneller , doğal görüntüye sahiptirler.


Yaşam alanlarınıza dokunuyoruz, görkemli ve ihtişamlı bir görünüm kazandırmak için sizlere Dekoratif Taş Panelleri öneriyoruz. See images of some of our past stone panel projects for residential and commercial customers. Our Regional Technical Consultants stand ready to provide you with additional information.


Stone cladding panels - whole new range of 6x 2mm and 3x 2mm, Z-shaped stone cladding panels complete with corners or quoins, and fixings for installations at heights over 2. Total Panel System, reproducimos un amplio abanico de acabados en piedra y ladrillo con materiales resistentes, duraderos y ligeros, sin olvidar el afán por encontrar nuevas formas de expresión. A wide variety of stone panel options are available to you, such as black, pink, and beige. This stone wall cladding product, with interlocking corner units and capping options is ideal for a range of residential and commercial landscape and building projects. Create a natural stone wall look and feel with our pre-prepared stacked stone wall panel range.


Panel Piedra is the good company and it has a long time experience in the segment of decorating home and other places with Imitation stone panels elements. Unique patterns, unique spaces. With the same technology, we introduce the version of small panels ready to install.


You can renovate all your walls very easy, with real stone by yourself. Pahalı olmasının sebebi yapılacak olan metrekarenin büyüklüğü ve kaplama çeşidine göre farklı isteyebilir. Stone panel İstanbul ve çevresi için birçok çözümler üretmektedir. Doğal taş uygulamaların da sürekli sorun hale gelen inşaat kirliliği, toz, çimento gibi pis işleri ortadan kaldırmıştır.


Daha dayanıklı, daha hafif ve daha ucuz Duvar paneli ve Duvar kaplaması. Buy Faux Stone is the leading provider of faux stone online. We offer wall panels, columns, mantels and fireplaces, molding and more.


Her ortamda doğal taş kullanımı. Klasik taşa göre kat darbe dayanımı. Ahşap görünümlü, Beton görünümlü, Taş görünümlü, Tuğla görünümlü dekoratif duvar panelleri ürünlerimiz ile mekanlarınıza doğal ve estetik görünümler sunuyoruz.


With Nature Collection PanelStone invests on a new panel completely wood-made. Outstanding and colourful Cabernet is unique for its multitude and overlapping woods in different shades. It is a decorative panel which gives a warm and cosy feeling in any environment. It is made out of a blend of recycled woods from Rioja Wine barrels.


The kidney stone risk panel is a group of tests that measure the elevated or decreased amounts of substances in urine that are commonly associated with kidney stone formation (nephrolithiasis). A stacked stone fireplace is a high value focal point in any living space, and fireplace stone tile elevates the look. You can make your fireplace minimalist or give it some drama with stacked stone tile.


Ston panel

An our ledger panels, including ledger stone panels, make your project much easier.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar