30 Temmuz 2019 Salı

Pvc yer

Hijyen açısından en temiz olması gereken hastanelerin pvc zemin döşemelerini tercih etmesinden bunu. Serfloor siyah beyaz damalı pvc yer döşemesi. Farklı ve dekoratif bir zemin arayan tüm işletmeler için sağlam, kolay temizlenen hijyenik ürün.


PVC yer kaplaması, yalnızca ev ve iş yerlerinde değil, aynı zamanda yaya trafiğinin olduğu bütün iç mekânlarda kullanıma uygundur. PVC yer döşemesi çeşitleri tam da ihtiyacınıza uygun olarak üretilmiştir. Alışveriş öncesi sipariş edilecek ürünle ilgili geçerli bilgi her zaman için ilgili mağazanın web sitesinden alınmalıdır. Son derece hijyeniktir, üzerinde bakteri barındırmaz. Zengin renk ve model seçimine sahiptir.


Yer Kaplama Firmamız Geniş ürün yelpazesini profesyonel ve zamanında uygulamayla birleştiren firmamız kayde değer referanslar elde etmiştir. Kaliteli ve güvenilir pvc zemin kaplama işlerinizi en hızlı ve en geniş referans seçenekleri ile sizlere hizmet vermekteyiz. PVC zemin döşeme çeşitleri ve uygulamalarında geniş ürün yelpazesine sahip olan firmamız, bütün kurumsal ve özel sektörün yer döşeme ihtiyaçlarının imdadına yetişmektedir. SIRBİSTAN DA USTA EĞİTİMİ. Heterojen pvc yer döşemesi genelde 2mm kalınlığında olan pvc yer kaplaması malzemesidir.


Pvc yer

Heterojen olmasından dolayı bu malzemelerde katmanlar bulunmaktadır. Bu tür malzemelerde kaliteyi asıl belirleyici olan katman üst aşınma tabakasıdır. Zemin kaplamalarında son günlerde hem iş yerleri hem de evler için oldukça fazla tercih edilen pvc yer döşemeleri, geniş renk seçenekleri ile estetik görünüme büyük bir katkı sağlıyor. Aşınma tabakası mikron ile mikron arasında değişmektedir. ZEMİN KAPLAMADA UZMAN YÖNETİM.


Antistatik pvc yer döşemeleri kişinin üzerinde biriken statik yükün kıvılcıma ve elektronik aletlerde bozulmaya sebep olmaması için bünyede oluşan statik elektriğin doğrudan toprağa verilmesini sağlayacak sistemlerdir. Elektriksel iletkenlik değerleri (10^ 10^ve 10^Ω) aralığında olan yarı iletken sistemlerdir. PVC zemin kaplamalarının çok sayıda renk ve desen seçeneğinin olması mimarlar ve kullanıcılar açısından özgün tasarımlar yaratılmasına olanak sağlar. PVC yer zemin döşemeleri kaplanan ofis, hastane ve oteller için ideal çözüm.


Süpürgelikler ev dekorasyonunun aslında önemli bir parçasıdır. Ev duvarının diplerinde kalan boya ve ya sıva kalıntılarını gizlemenin en kolay ve dekoratif yolu süpürgeliklerdir. Pvc Paralı Muşamba En M. Aderans Yapı Zemin sistemleri modern antibakteriyel zemin kaplama sistemleri. DA -AB ülkeleri menşeli eşya ile ilgili olarak ikinci kalite veya tasnif dışı ürün gibi nitelik problemleri dikkate alınarak İthalat Rejimi Kararı’nın 7. Modeline göre karo ürünler paketler halinde ahşap görünümlü ürünler ise metrekareyle satılıyor.


PVC Yer Kaplamaları İthalatı) HK. Metrekareyle alınan ürünlerde iade şansınız bulunmuyor ancak bu ürünlerin dikkat çekici bir özelliği ISO ve TSE kalite belgelerine sahip olmaları. Mineflo yer döşemesi olarak kullanım kolaylığı olan bir malzemedir. Yalnız temizliğinde de çok özenli olmamız gerekir.


Oluşan kirliliği ve lekeleri anında ve doğru ürünle temizlemek koşuluyla malzeme uzun süre kullanılır. Profesyonel Ekip, Kaliteli Hizmet. Heterojen zemin kaplama: 2mm kalınkta olup genişliği metredir ek yerlerine kaynak çekilebilen Grup T. Hastaneler poliklinikler için temizlik ve. Yangın sınıfı ile hacim kaybı ve aşınma kalınlık kaybı test sonuçlarının, üreticisi tarafından uluslar arası web sayfalarında yayımlanmış.


Kaygan zeminlerde güvenliğinizi sağlamak için en ideal çözümlerimiz olan paspas modellerimizi özellikle iş güvenliği açısından mutlaka kullanmalısınız. Heterojen ve homojen pvc zemin döşemesi antibakteriyel PVC esaslı vinil zemin kaplama malzemesidir. Vinil yer döşemesi mutfak ve banyo gibi nemli mekanlara sorunsuzca uygulanabilir. Poliüretan kaplamalı yüzeyi sayesinde temizlenmesi son derece kolaydır. ORTAM AKUSTİĞİNİ DENGELER.


Pvc yer

Yumuşak yüzeyi hoş bir ortam akustiği sağlar. EN 6standartlarına uygun olarak rulolar halinde üretim yapılmıştır. Boya gibi kalıntılardan kurtarma işlemi tamamlandıktan sonra tozu içine hapseden zımpara makinesi ile ortam tamamen temizlenir. PVC Zemin Kaplamaları: Alanları hem şık gösterecek hem de hijyeninden taviz vermeyecek yer döşemelerine sahip olması gereken kurumlar, PVC zemin kaplama sistemlerinden yardım almakta ve mekânlarını sağlıklı ve mimari bir güzelliğe kavuşturmaktadırlar.


Konut tipi ve sağlık ile endüstriyel alanlarda kullanılmak üzere üretilen ve çeşitlenen bu sistemler, 15mm den 2mm. PVC esaslı yer döşeme malzemesi ile döşeme kaplaması yapılması (kamu hizmet bina koridor, adliye duruşma salonları, kondisyon ve çok amaçlı salonlar, hastaneler, polikilinik, rehabilitasyon mer, sağ.ocak, yemekhane, sınıf, yurtlar, kütüp, (heterojen) (üst kalınlık min. mm saf). PVC bazlı döşeme malzemesidir. Orta tabakasında bulunan özel bir malzeme ile yüksek boyutsal kararlılık sağlanmıştır. Alt ve üst tabakalar saf PVC ’den üretilmiştir.


Paralı pvc oto döşeme yogun trafik 2mm kalınlık paralı pvc yer döşeme ürünleri uygun fiyat satış. Seri sonu stok fazlası tarkett , gerflor ucuz pvc çeşitleri. Mineflo pvc toptan uygun fiyat konuttipi kaliteli aprke desen pvc zemin kaplama çeşitleri.


Zemin sistemleri, parke sistemleri, zemin kimyasalları, Laminat Parke ürünlerinin online satışlarını yapmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar