18 Temmuz 2019 Perşembe

Panjur kapı

Panjur ve kapı profillerimiz uygun yoğunlukta poliüretan köpük ile doldurulmuş, alüminyum veya kaplamalı çelikten imal edilmiştir. SCS otomatik panjur sistemleri. Shutterbox Panjur Sistemleri mm’den mm’ye kadar PVC ve alüminyum lamel kullanımına uygundur. Panjur kapılar , kepenk ile karıştırılsa bile aralarında çok fark vardır.


Panjur kapı

Evlerin içinde çok fazla tercih edilmese bile, panjur kapıların evin dış cephesinde görmek daha mümkün. Panjur Kapılar modelleri, Panjur Kapılar çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Adana panjur Kapı ihtiyaçlarınızı en kısa sürede karşılayan Adana Özbiçer, uygun fiyat politikası ve kaliteli iş anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor. Panjur lamel seçeneği Ege ve Mini Panjur olarak kullanılabilen Storbox Panjur Sistemi, tek pencereye, kapı üstüne ve çoklu panjur uygulaması gerektiren mekânlara kolaylıkla uygulanabiliyor. Mekânlarına daha dekoratif bir görünüm veya koruma sağlamak isteyenler ise tercihe göre, sürme sineklik veya stor sineklik ile kombine.


Firmamız OVİKA İNŞAAT ALÜMİNYUM KAPI ve PANJUR TEKNOLOJİLERİ ünvanıyla Ankarada kurulmuştur. Firmamız ülke genelinde bulunan bayii ağı aracılığıyla ve firma bünyesinde gerçekleştirilen projelerle Endüstriyel yapılar kamu yapıları ve konutlarda geçiş çözümleri sunmaktadır. Pencereye adını veren Pimapen pvc kapı pencere ve panjur sistemleri yüksek ısı,ses yalıtımı sağlayan ürünleriyle tüm Türkiye’de bayileri ile hizmet veren ilk pvc markasıdır. Referanslarımız İçin Lütfen Detaylı İnceleyiniz. Akıllı ev sistemine dâhil edilebilen alüminyum panjur sitemlerinin uzaktan kontrolü de günümüz teknolojik imkanlarıyla mümkündür.


Panjur kapı

Müşteri memnuniyetini prensip edinmiş olup, uzman ve güleryüzlü satış ve teknik ekiplerimizle siz müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Her bir kullanım alanına farklı Kepenk sistemleri uygulanmalıdır. Kaç adet otomatik kepenk yaptırmak istiyorsun? Otomatik kepenk sistemleri mağaza, dükkan, işyeri, garaj vb.


Roma panjur ısı, gürültü, istenmeyen görüntü, hırsızlık, ısı kaybına karşı koruma, ve böceklere karşı sizi korur. Alüminyum panjur yapısı itibarı ile hem hafif hem sağlam hem de zengin renk seçeneğine sahiptir. Renkleri kolayca solmayan, paslanma derdi olmayan, k Devamı. Monoblok kutulu panjur , dıştan takma panjur ve detay (gizli kutulu) panjur çeşitleri tercihe ve kurulum alanlarına göre değişmektedir. Yapının durumuna göre Kepenk sistemleri değişkenlik arzeder.


Pimastor Panjur Sistemleri her türlü yapının kapı ve pencerelerine kolayca uygulanarak olumsuz hava şartlarının dışarıda bırakılmasına olanak sağlar. Buda ihtiyaç durumuna yapıya ve takılacak yerin konumuna göre değişkenlik arzeder. PVC kutu profili ile 165x16 200x20 165x2yalıtımlı ve 200x2yalıtımlı olmak üzere dört farklı tipte panjur kutusu yapılabilir. Firmamız tüm bu özellikleri belirleyerek sizlere çok uygun fiyatlar ile panjur tamiri garaj kapısı hizmeti sunmaktadır. Sunmuş olduğumuz garaj kapıları yüksek kalite malzemeden üretilmiştir.


Yanma, küflenme gibi olumsuz durumlardan en alt seviyede etkilenmektedir. Arıza ve tamir işlerinizi en kısa ve hızlı bir şekilde çözüme ulaştırırız. Teknik ekibimiz gün saat bakım onarım hizmeti vermektedir.


Motorlu otomatik panjur sistemi. Bahçe Kapısı ER Panjur Ersin BAYRAKÇI tarafından kurulmuştur. Pimapen pencere ve kapıların ayarları kullandıkça sarkma yaparak ayarları bozulmaktadır ve zamanla pencere kapılar açılıp kapanmasında büyük sorunlar yaşanmaktadır.


Bu tür sorunlar yaşamamak için öncelikli olarak pimapen kapınız ve pencerenizin üzerine ağırlık yapacak. Pencere ve panjur üretim tesislerimizde tek parça monte edilebilir, montaja hazır biçimde sevk edilebilir. Tüm pencere ve kapı sistemlerimizde kullanılan renk alternatifleri kullanılabilir, AcrylColor ve laminasyon seçenekleri ile doğramalarınıza tam uyum sağlar. Adopen panjur modeli çift cidarlı panjur kutusuna sahip. Renk krem ve kahverengi fiyat verirmisiniz tesekkurler.


Panjur sistemlerimiz ile güneş ışınlarından, değişken ısı koşullarından, hırsızlardan, binamıza zarar verebilecek yabancı cisimlerden korunmak mümkündür. Herhangi bir promosyon görünmüyor. Promosyonlardan haberdar olmak için aşağıdaki Haberdar Olun bölümüne bir göz atmanızı öneririz.


Otmatik kapı , bahçe kapıları , garaj kapıları , dükkan kepengleri, seksiyonel kapı , otomatik. Montaj ve Teknik Servis Hizmeti Firmasıdır. Firmamız endüstriyel tip hızlı pvc kapı , endüstriyel tip rampa ve körük, radarlı kayar kapı , konut tipi seksiyonel ve sarmal garaj, sarmal tip otomatik panjur , sarmal tip galvanizli çelik ve alüminyum kepenk, pvc şerit perdeleri, uzaktan kumanda ile açılıp kapanabilen yana kayar bahçe, araç giriş kapıları motorları, bariyer ve otomasyon, yangın kapıları , güvenlik.


Kapı boşluğu üzerine asılan bir ray üzerinde kayarak hareket eden tek veya çift yöne açılan kanatlardan oluşan bir kayar kapı düzeneğinin otomatik hale getirilme sistemidir. Rehau pvc kapı pencere panjur sineklik tamir bakım servis hizmetleri wolkvagen tamir servis katlanır kapı tamir servis çiftaçılım tamir servis eski kapı pencerelere yerinde çiftaçılım takılır yerli vorne ithal roto g. Panext Panjur ve Kepenk Sistemleri Oğuzhan Sineklik Sistemleri olarak yılların birikimiyle bundan sonra siz değerli müşterilerimize PANJUR ve KEPENK Sistemleri alanında hizmet sunmaya devam edeceğiz. Fotoselli Kapı Çeşitlerimiz için tıklayınız. Monoblok Kutulu Panjur B ina dış yüzeyi ile aynı hizada bir montaj ile yerleştirilen bu ürünün, alüminyum pencere ya da kapılar ile uyumlu bir görünüm sunar.


Hazır renk seçenekleri ile birlikte kişisel tercihlere göre renk fırsatı da bulunmaktadır. Müşteri odaklılık prensibiyle çalışan, sektörünü iyi tanıyan, piyasanın beklentilerini bilen ve yeni beklentiler tanımlayıp bunların en üst düzeyde tatminini hedefleyen, teknolojiyi iyi kullanan, güvenilir,otomatik kapı zincirinin her alanında verimli ve karlı hizmet vermeyi hedefleyen bir misyona sahip otomatik panjur ve. Tüm yana kayar kapı motoru setleri sevk edilmeden önce fotosel bağlantıları yapılıp test edilmekte, elektronik bağlantıları yapıldıktan sonra sevk edilmektedir. Uzaktan kumandalı seçenekle aynı anda yerinizden kalkmadan yada yatağınızdan doğrulmadan tüm panjurlarınızı açıp kapatabilir ve istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz.


Fiyatlarımıza KDV Dahil Değildir. Mevcut garaj kapısı , bahçe kapısı , bariyer, kepenk ve panjur sistemlerine uygulanabilir. Wİ-Fİ ağı üzerinden kontrol sağlayabilirsiniz. Uygulamayı Play Store yada Apple Store dan ücretsiz indirebilirsiniz.


Garaj kapınızı Rovline akıllı ev uygulaması üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar