12 Temmuz 2019 Cuma

Taş duvar kaplama

Taş duvar kaplama

Son yıllarda trend olan taş duvar kaplamalar , cafe, restaurant gibi yerlerde dekoratif bir görünüm vermek için kullanılmaktadır. Görünümü ile doğal taşları andıran dekoratif taş ürünlerimizi mekanlarınızda kullanarak, şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Dekoratif Duvar Kaplamaları “ Taklitler Aslını Yaşatır. Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve Türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır. TUĞLA TAŞ GÖRÜNÜMLÜ STRAFOR DUVAR KAPLAMA ÜRÜNLERİ İLE HEM YALITIM HEM GÖRSEL HEM BOYUT.


Birbirinden farklı modellere sahip olan duvar kaplamalar , özellikle taş desenleri ile rustik bir hava isteyenlerin önceliklerini oluşturuyor. Duvar paneli uygularken doğal bir görünümden yana olurken vakit kaybını istemeyenler arasındaysanız 3D modelleri sizin için ideal olabilir. Doğal Taş Görünümlü Fiberglass Duvar Kaplama Panelleri , İsterseniz tüm duvarlara uygulayarak eski bir mahzen yaratabilir, isterseniz tek bir duvara uygulayarak mekanı farklılaştırabilirsiniz.


Pastel renkleriyle dar mekanları genişletme etkisi de olan bu ürünle, yatay bir katman ile ikonik bir mekan oluşturabilirsiniz. Strafor duvar panelleri, taş duvar kaplama , dekoratif duvar kaplama ürünleri ile ısı yalıtımı, ses yalıtımı ve dekorasyon paneller, fabrika satış mağazası Duvar Paneli Dünyası’nda. Taş Duvar Kaplama modelleri, taş duvar kaplama markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Web sitemiz de duvar kaplama panellerimizi ve uygulanmış ürün görsellerini inceleyebilirsiniz, ürünlerimizi daha detaylı görmek isterseniz sizi satış mağazamıza bekliyoruz.


Kreatif renk sistemimizle sevdiğiniz renk tonlarındaki ürünlerimize tek tuşla ulaşabilirsiniz. Doğada az bulunduğu için genelde yapay olarak üretilen ve mimaride özellikle kaplama olarak tercih edilen istanbul dekoratif taş, duvar kaplama , taş panel mekanlara farklı sıcaklık katıyor. Royal Stone doğalında olduğu gibi değişik renklerde üretiyor.


Duvar Panelleri, iç mekan tasarımı, Duvar Kaplama Taşları, mozaik kaplama , taş duvar kaplamaları , taş zemin, mermer kaplama , iç mimari gibi konular bize uşlaşabilirisniz. Kültür taşı sektörünün stoklu ana bayiliği, dağıtıcı ve proje uygulamalarını yapan YSK Mühendislik polyester taş panel kaplama sektöründe de aynı hizmet kalitesini yansıtarak hizmet vermektedir. Orjinali,düzgün olmayan yüzeyli kerestenin kalıplık olarak kullanılması ile elde edilen bu doku,betonun en çıplak en brüt halidir.


Taş duvar kaplama

Dayanıklılık ve yalıtım konusunda hepsi birbirinden başarılı. Onları dekorasyona katmak ise biraz tercih meselesi. Duvar kağıtlarının aksine duvar kaplama ürünleri genelde sade ürünlerdir. Ahşap duvar kaplama , beton duvar kaplama , taş duvar kaplama , tuğla duvar kaplama ve karo tavan ve duvar kaplama fiberglass dekoratif duvar panelleri koleksiyonu ile kullanıldığı alanlarda özgün ve sıra dışı mekanlar yaratma imkanı sunuyor. Taş duvar panellerini uygulamak oldukça kolaydır.


Duvar kaplama panellerimiz oldukça hafif ve her koşula dayanıklıdır. Darbe emici özellikleriyle uzun süre kullanılır. Taş , ahşap ve beton görünümlü strafor paneller iç ve dış cephelerde uygulanabilir.


Yaşam alanlarınızı özelleştiren tasarımlar. Endamıyla ve duruşuyla sizi farklı hissettiren taş görünümlü duvar panellerimiz. Doğadan ilham alınarak tasarlanan taş görünümlü duvar kaplama panelleri. Geçmiş ile modern yapıyı birleştiren tuğla görünümlü duvar kaplama panelleri.


Alilışilagelmiş duvarlara sıradışı tasarımlar sunan karo tavan ve duvar kaplama panelleri. Taş Kaplama Duvar fiyat avantajını yakala! Stone Panel dekoratif duvar kaplama panelleri üretici firması olarak duvar kaplama ürün grubunda duvar panelleri üretimi, satışı ve uygulama desteği sunuyoruz. Taş panel, tuğla panel, beton panel, ahşap panel, karo tavan paneli, poliüretan paneller, poliüretan karo tavan panelleri, kategorilerinde ürün modellerimiz bulunmaktadır.


Onlarca renk seçeneği ile duvarlarınız için. Usta ekibimiz ve satış ofislerimizle tek gayemiz mutlu müşteriler. Doğal taş firması olarak taş duvar kaplamalarını evlerinizde ve özel yaşam alanlarınızda ki iç mekan, ve dış mekanda rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Kayrak Taşı , yığma duvar mimarisini en iyi sergileyen taş duvar kaplama modellerinden biride Veronadır. Hmz Stone markasıyla dekoratif kaplama taşları üretmektedir. ALTAMURA TAŞ DUVAR KAPLAMA. PIZARRA TAŞ DUVAR KAPLAMA.


Sena stone, birebir taş dokusuna ve görünümüne sahiptir, dokunulduğunda taş hissi verir. Fiberglas, polyester mastik ve doğal taş tozundan imal edilmiştir. Doğal taş çeşitleri arasından zevkinize, kullandığınız mekanda yaratmak istediğiniz atmosfere, konsepte, stilinize ve en önemlisi mobilyalarınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Estetik ve dikkat çeken dekoratif taş kaplama ile yaşam alanlarınız çok daha eğlenceli olacak.


Fiberglas duvar panelleri ile duvarlar doğal dokulara sahip olur. Renk ve desen seçenekleri oldukça fazla olan patlatma doğal taş çeşitlerinin yanı sıra mermer mozaikler, dekoratif traverten fayans modellerini de duvar kaplama malzemesi olarak kullanabilirsiniz. Sena Mimarlık , dekoratif taş , dekoratif taş kaplama , dekoratif dış cephe taş kaplamaları kültür taşı , kültür taşı kaplamaları , dekoratif dış cephe kültür taşı kaplamaları duvar panelleri, taş duvar kaplamaları , kültür tuğla, kültür tuğla kaplamaları , dış cephe kültür tuğla kaplamaları , bahçe taş duvar. Harman karışık taş duvar kaplama , kültür taşı duvar dekorasyon ürünlerimizin adet desen ve onlarca renk seçeneği bulunmaktadır. WALLDEX Dekorasyon - Duvar Kaplamaları , Taş Duvar , Duvar Kağıdı, 3D Duvar Panelleri, Taş Duvar Panelleri, Parke, Ev Dekorasyon Ürünlerinin Toptan Perakende Online Satış Sitesi Taksitli Ödeme Üretici Firma Garantisi.


Sena stone, tuğla kaplama , dekoratif kültür taşı , duvar panelleri, kültür tuğlası, dekoratif taş , dış cephe tuğla kaplama fiyatları hakkında detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz. Antik, harman, barok, sedir kaplama tuğla ugulama ve satış hizmetleri. Taş yıpranmaz, eskimez, yırtılmaz.


Duvardaki rutubet taş kaplamayı etkilemez. Bir duvarı bir ömürlük olmasını istiyorsanız duvar kaplama ürünü olarak taş seçmeniz gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar