23 Temmuz 2019 Salı

Paslanmaz civata ankara

Aktaş Bağlantı Elamanları civata , vida , dübel, rondela, paslanmaz civata , paslanmaz vida vb. Paslanmaz civata somunlar paslanmaz pop percin. Firmamız civata ürünleri konusunda hizmet vermektedir. Sürekli gelişerek ve farklılık yaratarak, hedef pazarlarda.


TL En uygun fiyat ile şimdi satın al. Aynı Gün Kargo, Kapıda Ödeme, Kredi Kartı taksit hepsi için Robolink Ankara , Online Satış robolinkmarket. Konstrüksiyon, İnşaat ve Müteahhitlik.


Bizleri resmi sosyal medya sayfalarımız üzerinden takip ederek en güncel kampanyaları ve haberleri öğrenebilirsiniz. Türkiye genelinde satış dağıtıcısı olmak amaçlı kurulduk. Bu ürünlerle beraber, doğrudan ürün satışı konusunda etkinlik göstermeye başladık. CİVTAŞ CIVATA İMALAT SAN.


Paslanmaz civata ankara

Sayın müşterilerimiz, civata ,somun,imbus,setskur,pim,bilyalı setskur,burç,titanyum civata ve somun,bronz civata ve somun,aluminyum civata somun ve saplama, paslanmaz civata somun,imalatı, gibi bağlantı elemanları imalatlarımızda belli imalat promramı ve süreleri gerekmektedir. Müşterilerimizin taleplerine daha hızlı yetişebilmek amacı ile HATVE VİDA VE CİVATA SAN. Kısa sürede kesin çözümler sunalım. Ayrıca U bolt Saplama gibi özel üretimde yapmaktadır. Detaylı bilgi için lütfen resme tıklayın.


BOZTAŞ CİVATA SANAYİ ve TİCARET LTD. Türkiye nin en büyük cıvata, somun, saplama ve ankraj imalatçılarından biri konumundadır. Bulunduğu büyük projelerle sektöründe tanınmış ve markalaşmış unvana sahiptir. Civata satın alma imkanına sahipsiniz. T BAŞLI CIVATALAR , U SAPLAMALAR, TiE RODLAR.


T Bolts, U Bolts, Tie Rods. Bünyemizdeki haddehanemizde ham madde ihtiyacını karşılayan firmamızda, standart ve özel bağlantı elemanları, soğuk dövme teknolojisi ile üretilmektedir. SOMUNLAR FİBERLİ VE TAÇLI. Sektörde çeşitli çap ve boylarda kullanılır. PASLANMAZ ÇELİK ARA ÖLÇÜ VİDA CİVATA.


BAYSAN CİVATA VE DEMİR ÇEKME İMALAT VE İTHALAT SAN. M12’lik bir civatanın dayanabileceği maksimum kuvvet kaç Newton’dur? Bizimle alakalı en güncel haberleri sosyal bağlantılarımızdan takip edebilirsiniz.


Paslanmaz civata ankara

UZMAN CİVATA Hırdavat Sanayi ve Tic. Tİ olarak, yoğun rekabet ortamında kendisini yenilemeyi, geliştirmeyi bir ilke edinmiştir. Tüm çalışma arkadaşlarımızla beraber firmamızı sektörün lideri olma yolunda hızla ilerlemekteyiz. Korkuluk Bağlantı Elemanları Satışı ve Montajı. Mal Alımı İhale İlanı Dosyası İçin Tıklayınız!


Bu alanda yapmış olduğu ürün çeşitliliği ve üretim kalitesiyle sektörün lider firmalarından biri olmayı başarmıştır. Trans Anatolya rallisinde Tek Kadın pilot Süreyya ÇAKMAK ve kopilot Berin BAŞKAYA nın kullanmış olduğu araç için sponsor olmuştur. Fastener Türkiye fuarına katılmıştır. Gönderim Süresi : En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir. VİTAŞ VİDA CİVATA VE BAĞLANTI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET A. Vida imalatımız başlamıştır.


ANKARA : DIN , TSE standartlarında her kalitede civata , saplama ve somun bulunur. Organize Sanayi Bölgesindeki adresinde hizmetlerini sürdürmektedir. ARGE Bağlantı elemanları olarak faaliyet gösterdiğimiz her alanda en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Dürüst, farklı, başarılı ve kalite standartlarına uygun en iyi teknolojiyi kullanarak üretim yapıyoruz.


Ozel imalatı hizmetimiz ile istenilen civata somun vb ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz. Bir çok ürün satışı yaparak ticari faaliyetine başlamıştır. U bolt İmalatı üretimi ve toptan satışı yapmaktayız. Konumlandırma için mükemmel çözüm Stoplu yada Stopsuz olarak çalışabilme Yüksek kaliteli çelik ve paslanmaz çelikten malzeme Ergonomik ve şık tutamak.


Adana Adıyaman Afyonkarahisar Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankır. Tünel, Köprü, Otoyol İş Makinaları ve Endüsriyel 8. Standart alüminyum multigrip sızdırmaz örümcek ahtapot trebol geniş kafa çelik paslanmaz pop perçin çeşitleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar