12 Kasım 2014 Çarşamba

Beton panel kaplama

Beton panel kaplama

Brüt beton panel kaplama modelleri, Brüt Beton Görünümlü, Orjinali,düzgün olmayan yüzeyli kerestenin kalıplık olarak kullanılması ile elde edilen bu doku,betonun en çıplak en brüt halidir. Fiberglas Polyester Beton. Haber Bülteni Üyelik Kayıdı.


Duvarlarınıza gerçekçi beton görünümü ile yalın gücü ve sadelik katın. Beton ’un gücünü duvarlarınıza yansıtmaya ne dersiniz? Beton duvar panelleri ağır ve sert görünümüyle meskenlerinize karizmatik ve dekoratif bir görünüm katar.


Stone Panel beton duvar ve tavan kaplama panelleri yapılarınızı dekore etmekle kalmaz, aynı zamanda duvar yapınızı korur. Sena stone taş duvar kaplamaları üretici, satış ve uygulayıcı firması olarak, 20yılından beri bu sektörde hizmet vermekteyiz. Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır.


Beton panel kaplama

Beton görünümlü panel ,doğal,görünümlü,duvar, kaplama ,ham,fiyatları,modelleri, brüt beton paneller sıvasız vaziyette beton panel kaplamaları evlerinize, ofislerinize ve mekanlarınıza dekoratif açıdan muazzam bir ışık vermektedir. Sıvasız beton görünümlü duvar katmanları mekanlarınıza muhteşem bir orjinallik katmaktadır. Brüt beton görünümlü panel kaplama panelleri, yüzeyli kerestenin kalıplık olarak kullanılması ile elde edilen brüt beton görünümlü doku, betonun en sade en brüt halidir.


Firmamız yıllık üretim hayatında gerek çevreye duyarlı imalat prensibi gerekse kendini geliştiren yenilikçi yaklaşımlarıyla öncü firma olma özelliğini her geçen gün güçlendirmektedir. Doğal renklerde, tüm ortamlara huzur ve üslup getirirler. Beton kalıp sisteminin bir başka çeşidi olan Hormigon Plus, çelik kalıpla yapılan brüt beton görünümünün seçkin örneklerinden biri. Zamanı içine alarak değişen, ancak beraber kullanıldığı mobilya ve dekorasyon öğeleri ile birlikte özel bir ambiyans yaratan duvar paneli, günümüz modern mimarisi ile birebir örtüşüyor.


Beton panel kaplama

Ferro Beton Panel : Sıvası dökülmüş demir kaplamalı dekoratif beton panel kaplamaları evlerinize, ofislerinize dekoratif açıdan muazzam bir ışık vermektedir. Polyester panel kaplamaları, fiber glass panel kaplamaları, Ferro Beton Panel kaplama fiyatları için firmamız Emin Stone ile iletişime geçebilirsiniz. Böylece orijinalde mimari tasarımın konusu olmayan beton görünüm, panel sistemleriyle birlikte duvar ve tavan dekorasyonlarının alternatif çözümlerinden biri olmayı başarmıştır. Oxidado beton panel , bürüt beton görünümüne sahip dekoratif duvar panel kaplama ürünleridir. Beton duvar görünümü ile farklı bir tasarım seçeneği sunan fiber panel ürünlerimiz ev, ofis ve cafelerde, mobilya showroomlarında sade ve modern tasarımlar oluşturur.


Emir Stone Panel fiberglas kaplama panellerinin dış cephe kullanımları için özellikle tercih edilmesini sağlamaktadır. AHEM STONE Ahem Stone olarak 20yılından beri , taş duvar kaplama , dekoratif taş, dekoratif tuğla, dış cephe tuğla kaplama , taş panel , tuğla panel kaplama ürün gruplarının satış ve uygulama hizmetlerini gerçekleştirmekteyiz. Prekast panel - mm kalınlığında olan GRC, Prekast en iyi derecede yalıtımı sağlayan en son teknoloji beton malzemesidir. Ayrıca GRC iyi bir akustik.


Prekast nedir, Prekast, Prekast cephe, GFRC olarak bilinen prekast, fiber beton kaplama ya da çimento panelleriyle birlikte birçok alanda kullanılmaktadır. Brüt Beton Görünümlü Panel Duvar Kaplama Uygulamaları Sizde Evinizde İşyerlerinizde Mağaza ve Ofislerinizde Bu Şıklığı Görmek İstiyorsanız Bize Ulaşmanız Yeterlidir. Cemento Stal Beton Panel gerçek beton görünümlü fiber duvar paneli. Brüt Beton Dokulu Panel : Brüt Beton Dokulu Panel kaplama çeşitleri,brüt beton görünümlü,düzgün olmayan yüzeyli kerestenin kalıplık şeklinde kullanılmasıyla elde edilmiş olan bu doku,betonun en yalın halidir.


Beton Panel Galeri : Brüt,dekoratif,taş,dokulu,paneller, modern dekoratif paneller, beton dokulu paneller, brüt beton paneller fiyatları. Huzurlu ve konforlu bir mekâna sahip olmak herkesin hakkı, mekânlarınız için büyük hassasiyetle ürettiğimiz dekoratif. Ahşap duvar kaplama , beton duvar kaplama , taş duvar kaplama , tuğla duvar kaplama ve karo tavan ve duvar kaplama fiberglass dekoratif duvar panelleri koleksiyonu ile kullanıldığı alanlarda özgün ve sıra dışı mekanlar yaratma imkanı sunuyor.


Dekoratif duvar kaplama panelleri, mekanlarınıza hareket katar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar