27 Kasım 2014 Perşembe

Kanatlı stor perde

Eperde ile güvenli alışverişe hoşgeldiniz. Son model fon perde fiyatları hakkında detayları sitemizde bulabilir, modelleri de detaylı şekilde inceleyebilirsiniz. Bu şekilde en üstün özelliklerde, en farklı ürünleri de temin etme şansına sahipsiniz. Artık hazır perde seçenekleri ile evinizi anında gelin gibi döşeyebilirsiniz.


Seçkin markaların en güzel ürünlerine. Mutfak tekstili içerisinde önemli bir yere sahip olan perde modelleri, ihtiyaçlar doğrultusunda farklı çeşitlere ayrılır. Kullanım alanları açısından çeşitlilik gösteren perdeler, kendi içlerinde yapıları ve kumaşlarına göre ayrılırlar.


Makara sistemiyle açılıp kapanabilen stor perdeler, genellikle tül ve kumaş karışımıyla üretilir. Eviniz ve kendiniz için hemen alışverişe başlayın! Fon perde evlerin vazgeçilmez aksesuarlar. Ekstra indirimli fiyat.


Bazı fantazi ürünler de ise, pamuk ve keten karışımları vardır. Ancak bu kumaşların içeriklerinden daha önemli olan üzerlerindeki APRE kaplamalarıdır. Storla iki kanatlı , büzgülü bir perde ve tepe başlığını aynı pencerede buluşturabilirsiniz.


Uygun fiyat, bedava kargo ve taksit imkanıyla hemen sipariş verebilirsiniz. Kumaş perde çeşitleri mekanik yani stor perde modellerine göre çok daha kolaydır. Daha modern bir tarz için, her bir pencerede katlanır veya yuvarlanır stor perdeler kullanın. Mobilyaların doku ve rengine uygun kumaşlar seçin.


En çok aranan perde aksesuarları braçol, yani perde püskülü, perde mandalı (veya perde tokası), stor perde ve zebra perde montaj ayağı ve diğer montaj malzemeleri, perde boncuğu ve perde çubuğudur. Stoğa gelince haber ver butonunu kullanabilir ya da size en yakın IKEA mağazasından satın alabilirsiniz. Tül perdelerin özel tasarlanmış çeşitlerini incelemek için tıklayın. Yatak odası perdelerin özel tasarlanmış çeşitlerini incelemek için tıklayın.


Zebra perdelerimizin alt etek dilimi yüksekliği 17cm dir. Eğer kanatlı açılır pencereye takacaksanız perdeyi tamamen kaldırdığınızda alt etek dilimi kapanmayacağı. Kullanıldığı ortama lüks bir hava kazandıran stor perde modeli, farklı ürün arayışında olan kullanıcılar için mükemmel bir seçenek oluşturuyor. LED özellikli stor perde modelleri de kendi kendini temizleyebilen özelliklerle tasarlanıyor.


Kanatlı stor perde

Dikey Pvc perdeyi tavandan montaj yapmak istersek, en ölçüsü için pencere kenarlarının bitiminden sağdan ve soldan 5cm taşırarak ölçü alınabilir. Bu perdelerin evinize yeni bir hava katacak desen güzelliğinin yanı sıra kanatlı oluşu nedeniyle daha farklı bir ortamda yaratacağını unutmayın. Perdeler, kumaşına, dokusuna, kullanıldığı alana, sistemine ve fonksiyonelliğine göre de çeşitlere ayrılır. Ev dekorasyonu için perde büyük bir önem taşımaktadır. Kullanımı kolay olan ve evinize modern bir hava katan stor perdelerin temizliği hakkında bilgi sahibi misiz?


En kaliteli kumaşlar ve en iyi fiyatlar sitemizdedir. Genellikle tül perdeler ile birlikte kullanılır. Farklı ölçülerde banyo perdesi ve banyo perde borusu çeşitleri koctas.


Kanatlı stor perde

Stor perdelerde en çok tercih edilen perdeler arasındadır. Banyo perdeleri çift kanatlı veya tek kanatlı olarak satışa sunulmakta olup konumlandıracağınız alanın ölçüsünü almanız ve sonrasında seçiminizi yapmanızı öneririz. Diğer bir deyişle, perde kumaşı bir rulo etrafında sarılmakta ve bu şekilde açılıp kapatılmaktadır. Müthiş bir kullanım kolaylığı sağlayan bu sistem, aynı zamanda kullanılmadıkları zaman zebra perdelerin kapalı kalmasını sağlayarak.


Yorum ve fiyatları konusun da. Onlarca çeşitte ve modelde hazır perde ürününü English Home kalitesiyle indirimli satın alabilirsiniz. Tüm Alışverişlerinizde Geçerlidir. Son sistem yapılan yani evlerde bulunan ve Fransız balkon adı verilen kanatlı camlarda mükemmeli sergilemenizi sağlayacak olan perdeler ise korniş olmaksızın cam bitiminden itibaren başlayan perdelerdir. Else Pembe Perili Kanatlı Kız Çocuk Odası 3D Fon Perde.


Else Mavi Gökyüzü Ay Yıldız Çocuk Odası 3D Fon Perde. Klasik tarzda döşenen evler için çok şık, kanatlı ve büzgülü perde modelleri bulmak mümkün. Bir diğer alternatif de bu tip camlar için, stor perdeler olacaktır.


Brillant Ekru renk zebra stor perde. Bu perdede bulunan yan germe sistemi, ürünlerin sarkmasını ve kırışmasını her zaman engeller. Her zaman aktif ve tasarım bakımından şık duracak olan bu perde türünü.


Perde bulunduğu mekanın giysisi gibidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar