25 Kasım 2014 Salı

Boyalı rulo sac

Bobin boyama rulo halindeki yassı metallere poliüretan merdaneler ile uygulanan yüksek otomasyona dayalı kesintisiz bir boyama işlemidir. Bunların arasında beyaz eşya üretimi, DV receiver üretimleri yer alır. Ayrıca ısıtma sistemleri, aydınlatma armatürleri, reklam panoları ve tarım ve hayvancılık sektörlerinde de kullanılmaktadır. Trapez Sac , Sandviç Panel, Çinko, galvanizli düz levha, galvanizli oluklu levha,galvaniz sac , tel, beton çiviler, galvanizli teller, aterboaratermit, aterpor.


Yeni web sitemiz yayına girmiştir. Metal kurumsal yeni web sitemiz yayına girmiştir. Rulo Sac Dilme makinası , Adet Boy kesme makinası ve muhtelif Hadde makinaları ile müşterilerine satış ve Fason konularında çok hassas Dünya Standartlarında Çelik Servis Merkezi olarak hizmet vermektedir. Zira kullanım alanı oldukça fazladır. Soybaş Demir Çelik olarak, sanayicilerimize boyalı rulo sac ve boyalı levha sac ürünlerini tedarik ediyoruz.


Boy Kesme hatlarımızda mt boy a kadar Plaka yapılabilmektedir. Hacıoğlu Metal, Kocaeli, İzmit, Kartepe, kocaeli sandviç panel, kocaeli trapez sac , kocaeli galvaniz sac , kocaeli cephe paneli, kocaeli galvaniz rulo sac , kocaeli boyalı rulo sac , kocaeli boyalı trapez, kocaeli galvaniz trapez, kocaeli plastik kremit, kocaeli ondumit, kocaeli profil,kocaeli sac , çıkma sandviç panel, kocaeli çatı. Ankara Ostim OSB’de galvanizli ve boyalı galvanizli sac ticareti yapan bir firma. Müşteri Talebine göre İstenilen adetlerde paketleme yapılabilir. Kullanıldığı sektörlerde işlenmesi açısından titiz dilme ve kesme ihtiyacı duymaktadır.


KMC - Steel Service Center. Aradığınız ürünü bulmanıza yardımcı olalım. Bütün RAL renkleri ve diğer özel renkler.


Kibar Industry firmamızın 4MT boyalı galvaniz rulo sac (ETA Nisan) alımı için ihale yapılacaktır. Boya uygulaması üst katta mikron astar ve mikron polyester, son kat ve alt yüzeye amaca uygun olarak. KTRC bir Katırcıoğlu Markasıdır.


Bunların 5-mikron kalınlığında polyester boya ile kaplanması neticesinde de boyalı rulo sac elde edilmektedir. Her türlü dış etkiye karşı dayanıklı pratik ve ekonomik ürünlerdir. Rulolar Kalınlık Aralığı : Minimum mm - Maksimum mm.


Rulolar Genişlik Aralığı : Minimum mm (Dilme Yapılmış) Maksimum 1. Baz soğuk sac özellikleri ve üzerine kaplanacak galvaniz miktarı, standartlarda belirlendiği gibi müşteri tarafından seçilebilir. RAL kodlarına göre boyanan saclar sanayinin hizmetine sunulur. Bize ulaşmak için tıklayınız.


Trapez saclar sağlam, uzun ömürlü, ekonomik, çatlamaz, kırılmaz, paslanmaz, hafif, çok pratik bir çatı örtüsüdür. Silisli Sac Kesim Yöntemleri. HRP ve DKP Sacın Kullanıldığı Sektörler.


Yapılan bu işlem sayesinde yüzey pürüzsüz hale getirilir ve korozyona karşı daha dirençli olur. Rulo halinde satılan HR’nin rulo açma işleminden sonra asitlenerek temizlenmesi, yaşlanması ve yeniden sarılmasıyla DKP elde edilmektedir. Genişliği santim boyalı trapez sac fiyatları aşağıdaki listededir. Son teknolojiye uygun Çelik Servis Merkezi hatlarımızda yassı mamülleri ebatlandırıp müşterilerimize çözüm üretiyoruz.


Boyalı rulo sac

Yağmur İniş Boru ve Detayları 4. Yassı ürünler ham çelikten dökülen levhanın haddelenmesiyle üretilir. Karbon Çelik demir ve karbon alaşımı olup 2. Silikon ve bunun yanında kükürt ve fosfor içerir. Farklı kalınlık ve enlerde her ebattaki rulo ve plaka saclar istenilen RAL KATALOĞU renklerinde üretilebilmektedir. Boyalı Dilimlenmiş Rulo Sac.


Rulo Saç Kutu Profil Sandviç panel Soğuk hava Paneli Konteyner 1. Rulo Sac Soğuk haddelenmiş yassı çeliklerin sıcak daldırma yöntemiyle çinko kaplanması ile üretilen ve kalınlıkları talebe göre değişen (30-mm aralığında ) rulo şeklindeki yassı çeliklerdir. Rulo olarak üretilen malzemelerin müşteri talebine göre boy kesme hatlarımızda boy kesilmiş halidir. Sıcak Çekilmiş Paket Sac. DKP sacın dışında boyalı rulo , paslanmaz çelik, alüminyum ve bakır rulo saclar içinde boy kesme sistemlerimiz vardır. SACFORM uzun yıllara dayanan tecrübesini ve ArGe yatırımlarını bir araya getirerek geliştirdiği üstün teknolojili rulo sac boy kesme hatlarını AGMline markası altında, ana seride metal şekillendirme.


Boyalı rulo sac

Galvanizli ve boyalı saclar uzun ömürlüdür. Gofrajlanmış rulolar bu şekilde satılabildiği gibi boy kesilmiş levha, dilinmiş rulo trapez levha, oluklulevha, stor levha formlarında da üretilebilmektedir. Stoklarımızda her zaman (5ton ve üzeri saç , boyalı trapez veya rulo saç , bin msandviç panel) yüksek miktarlarda ürün gamı bulunmaktadır. Kocaeli izmit baklavalı sac satışı, Kocaeli izmit çatı cephe paneli imalatı satışı, izmit poliüretan çatı paneli satışı, Kocaeli izmit soğuk hava paneli imalatı, Kocaeli izmit köşebent demiri satışı, Kocaeli izmit sac boru profil satışı, Kocaeli izmit boyalı sac rulo satışı, Kocaeli izmit dilme sac satışı, Kocaeli izmit destek sacı satışı, uygulamalı. Değişik kalınlıklarda olan bu saclar , belirli standart ölçüler dahilinde veya şeritler halinde kesilir.


Rulo sac ürünleri ile ilgili fiyat bilgisi ve detaylı bilgi almak için bize. MMK Grubu bünyesine dahil olan MMK Metalurji Şirketi sıcak haddelenmiş, galvanizli ve boyalı ürün imalatçısıdır. TS 8ve bazı dünya standartlarına uygun olarak oluklama işlemi yapılır.


Helin Demir, boyalı kutu profil, galvaniz profil ve trapez sac ürünleri ile hizmetinizdedir. Dkp sacların plaka ve rulo fiyat listesi. Kapat Çelik Hasır Fiyatlar. Dkp Rulo Sac Dilme Yapılır.


Malzeme Tipi Hadde Şekli Kalite En Genişliği Boy Genişliği Malzeme Kalınlığı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar