10 Kasım 2014 Pazartesi

Taşyünü panel

Taşyünü panel

Continuous (kesintisiz) Panel Hattı A¤ustos ayında tamamlandı. Tüm CE ve TSE – ISO gibi belgelere sahip bu sandviç panel malzemesinin aynı zamanda. RAL renklerinde BGS (boyalı galvaniz sac) ve alüminyum ruloların form verilerek arasına poliüretan ve taşyünü gibi malzemeler yerleştirilerek imal edilir.


Kullanım yeri ve amacına göre farklı boy ve kalınlıklarda üstün teknik özelliklerde, taşyünü ve poliüretan yalıtımlı sandviç panel olarak üretilmektedir. Yalıtımlı panelin taşıyıcılığını sağlayan kaplama malzemesi değişik metallerden üretilebilir. MUHTEŞEM olarak tabir edilebilen bir malzeme türüdür. Gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bu çatı örtüsü malzememizi satın aldıktan sonra, nem – rutubet, su akması, sıcak, soğuk tarzı olaylardan kurtulup keyfinize bakacaksınız. Yalıtım yapılacak yüzeye tespit pimleri sayesinde tutturulur.


Gerektiğinde taşyünü şiltenin yüzeyi saç ile kaplanır. Aluform, bu konulardaki AR-GE faaliyetlerini de kesintisiz sürdürmektedir. Yüksek yoğunlukta dolgusu olan taşyünü sandviç panel maddesi panel ile birleştiğinde ortaya çıkan malzeme mükemmel bir yalıtım malzemesi olarak binalarda güvenilir bir çatı ve cephe kaplaması.


Kesilen ve çevrilen her dilim şaşırtılarak panel içine yerleştirilmekte ve böylede panelin basınca karşı dayanımı daha da artırmaktadır. Detaylı Bilgi Mobil Uygulamamızı Deneyin. EPS Üretim Kapasitesi:120.


ISO 5listesinde üst üste 4. Sandviç Panel Üretim Kapasitesi:1. Mayıs tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İstanbul Yapı Fuarı’nda ziyaretçilerimizi ağırladık. Cephe de alternatif renk seçenekleri ile estetik bir görünüm elde edilir.


Metapanel web sitesinde çatı, cephe, soğuk depo, trapez ürünlerini inceleyebilir, poliüretan, poliizosiyarurat, taşyünü dolgulu sandviç panel alternatiflerini görüntüleyebilir, daha detaylı bilgi ve satış için bayilere ulaşabilir, bilgi talep formunu kullanabilirsiniz. Sektöre yeni bir heyecanla sunduğu CNC metal asma tavan panelleri ve CNC ürünleriyle siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir. Yangın riski yüksek yapıların cephe kaplamarında kullanırlır. TAŞYÜNÜ DOLGULU CEPHE PANELİ.


Zlock taşyünü sandviç panel olmadan yan ç. Akustik kumaş kaplı paneller genel olarak kalınlık ve ölçülerimiz standart kalınlıkalardadır. Yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montajda avantaj sağlar. En uygun ve güncel taşyünü sandviç paneli ( sandwich panel ) fiyatları ve teklif almak için lütfen iletşime geçiniz.


Hacı Lütfi Küçükdeveci tarafından kurulan ve ticaret hayatına başlayan Küçükdeveci İnş. Taşyünü panel sandviç fiyat miçin çatı. Ayrıca şirketin web sayfasından, referansları olan yapıları görebilirsiniz.


Ayrıca yalıtım, ve çatı işçilikleri ve malzemeleri de göz önünde bulundurursak, panel çatı ve cephe ürünleri çok kullanışlı ve ekonomik. Cephe kaplamalarında birim ağırlıkları oldukça fazla olduğundan 6-metrenin üstündeki yüksekliklerde dikey yönde montaj yapılacaksa boyuna bini detayları uygulanır. Polikarbon Levha Polikarbon levha ve sandviç panel uyumlu polikarbon sistemleri talep ölçülerinde üretmekteyiz. Yüksek ses yalıtımı ve özel yangın güvenliğine ihtiyacı olan yapılarda veya yanıcı, parlayıcı maddelerin depolandığı yerlerde tercih edilen yalıtım tabakasıdır.


Trapez Panel Uzun ömürlü, gizli vidalı ve sızdırmazlık sağlamasının yanı sıra, estetik ve ekonomik çözümler sunar. Bu kullanuşı çatı ve cephe sandviç panelleri, sac – alüminyum veya poliüretan – eps olabilmektedir. DAHİL olarak sepete eklediğinizde her adetlik taşyünü panel ile adet LED aydınlatma armatürü beraber gelecektir.


Yani her metrekare taşyünü tavan paneli ile birlikte adet LED aydınlatma armatürü gelecektir. PANELSAN, taşyünü izoleli çatı ve cephe kaplama panellerinde kullanılan izolasyon malzemeleri ( taşyünü ) otomatik olarak dilimlenerek, panel içine elyaf yünü dik olarak yerleştirilir. Böylece panelin mukavemeti arttırılmış olur. Mineral Yün İzolasyonlu Panel – Cephe Panel. Ana malzeme özellikleri ile paneller birinci sınıf ses emme değerlerini ve iyi ısı yalıtımı sağlayabilir.


Taşyünü panel

Gizli vidalı cephe panellerimiz taşyünü ve camyünü yalıtımlı olarak üretilmektedir. Panellerimizde form özelliği olarak vidalar dışarıdan görünmemektedir. Yatay ve düşey montaja imkân sağlayan bini detayı ile yüksek ısı-yangın, su ve ses yalıtımı sağlamaktadır. Isı iletkenlik değeri: 0. Bu sayede hem dayanım, hem zamanla taş yünlerinin aşağıya çökmesi önlenmiş olup hem de ses yalıtım kabiliyeti daha da yukarılara çıkmaktadır. Taşyünleri tam otomatik üretim bantlarında dilimlenerek, taşyünü lifleri panel yüzeyine dik hale getirilmektedir.


Asma Tavan Malzemeleri ve Asma Tavan Çeşitlerive Asma Tavan Modelleri Fiyatları güncel web sayfamızdan bakabilirsiniz. Panel formunda satışa sunulmuş ve yalıtım uygulamalarında kullanılmaya hazır hale getirilmiş olan taşyünü panel ürünle. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Sunulan sandviç panel , başarılı profesyonellerin gözetimi altında uluslararası standartlara uygun olarak yüksek kaliteli galvaniz çelik, galvanizli çelik, alüminyum kullanılarak geliştirilmiştir.


Doruk Panel Asma tavan ürünlerimiz için bölge temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Polistiren Dolgulu Cephe Panelleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar