3 Kasım 2014 Pazartesi

Galvaniz şerit topraklama

Firmamız “ERS Şerit ” markası ile muhtelif ebatlarda müşteri isteklerine uygun olarak üretim yapmaktadır. Teknik Detaylar PDF İNDİR. Amper paratoner, iç yıldırımlık, dış. TSe logosu ve üretici firmanın markasının olması gerekmektedir.


Birçok uygulamada gerek topraklama gerekse yıldırımdan korunma sistemleri aşırı miktarda bakır iletken ve ekipman kullanılmaktadır. Yıldırımdan korunma ve elektriksel güvenliğin sağlanması için kullanılan sıcak daldırma galvaniz şerit , ekonomik avantaj sağlar. Bina ve tesislerin elektriksel güvenliğinin sağlanmasında topraklama çok önemlidir. Bunlar galvaniz şerit veya örgülü iletkenden yapılmakta ve halka, yıldız, gözlü topraklayıcı veya bunların karışımı ile yapılabilir. Bu topraklama malzemeleri topraklama firmaları tarafından imalatı yapılan galvaniz ve bakırdan üretilir.


Firmamız topraklama malzemelerimizin yanında temel topraklama ile ilgili olarak galvaniz şerit ve tesisatında kullanılan inşaat demirine bağlantı parçaları, temel donatıya bağlantı parçaları ve galvaniz topraklama kazıklarının da imalatını sorunsuz olarak yapmaktadır. Bina ve yapıların temel topraklama ekipmanlarından olan topraklama şeridinin dilme yöntemiyle Sac Genişliklerini 30mm veya 35mm gibi ölçülere düşürmek suretiyle yapmış olduğumuz imalat kalemlerinden biridir. Yani ihata iletkeni galvaniz şerit ise galvaniz örgülü çelik iletken kullanacaksınız topraklama elektrodu galvaniz köşebent olacak. Yada ihata iletkeni bakır olacak, temel topraklaması bakır şeritle yapılacak, çıplak örgülü bakır kullanılıp bakır elektrot çakılacak. Esco, yıldırımdan korunma, topraklama sistemleri.


Montaj: Gerektiğinde fazla galvanizli topraklama şeriti kullanılması halinde her fazla metre şeritin toprağa, kanala, duvara veya direğe montajı. Montaj için gerekli her türlü malzemenin malzeme ve montaj bedeli dahil. Boy kısaldıkça daha fazla ek malzemesi gerekmesi, bunun da işçilikleri ve maliyeti arttırması bu tercihte en önemli etkendir. Ayrıca çok ek çok problem demektir.


L: şerit veya halka topraklayıcı uzunluğu. Temel topraklama yapılırken genellikle galvaniz şeritler kullanılır. Elektrikli cihazlar ve sistemlerde meydana gelebilecek kaçak akımlar, insan sağlığı açısından risk teşkil ederler. Bir canlının, üzerinden elektrik akımı geçmesi sonucu yaralanması veya ölmesi pek muhtemeldir.


Galvaniz şerit topraklama

ERİT İLETKEN BAĞLANTI TERMİNALİ AIR ROD BASE FT. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Bina temel demirlerine galvaniz şerit dönerek çıkan uçlar çatıya paratoner için ve panoya bağlanabilir Gem tozu gibi çeşitli kimyasallar kullanarak topraklama geçiş direnci düşürülebilir.


Topraklama Sistemlerinin Önemi. Kullanılacak kazık tipi galvaniz kazık ise veya bakır çubuk ise şeridi bu kazıklara bağlamada kullanılacak yöntemler farklılık gösterebilir. Bazı yapılarda toprağın içinde binaya çevresel saran topraklama tesisatı olabilir. Ancak bu topraklama tesisatı genel olarak bakır veya galvaniz şerittendir. Bu hat yaklaşık olarak bina temelinden metre uzakta binayı çevreler.


Galvaniz şerit topraklama

Bu değer kullanılarak tesiste kaç metre galvaniz şerit veya kaç adet topraklama çubuğu kullanılacağı çeşitli hesaplama yöntemleri kullanılarak hesaplanır ve projelendirilir. Galvaniz şerit kullanımı yönetmeliklerde en verimli çözüm olarak karşımıza çıkmaktadır. Rehberimizde şu an Altın Firma, Gümüş Firma, 2Normal Firma , İlan ve Ürün bulunmaktadır. TOPRAKLAMA sembolu nedir, bina içi topraklama , temel topraklama nasıl yapılır, galvaniz şerit bakır kablo bağlanır m. Bu topraklama şeridine köşelerden ve projesine uygun yerlerden dışarıya şerit filizler çıkarılır.


Bu filizler 5- 2m boylarında olmalı bu şerit filizlerin uçlarında galvanizli köşebent topraklama elektrotları çakılarak arzu edilen düşük değerli topraklama direnci elde edilir. Firmamızın Yönetim Sistemi ve Ürünleri ISO ve TSE Belgeleri ile tescillenmiştir. Bakır ve galvaniz topraklayıc.


Masaüstü Priz ve Buat Sistemleri. Bu yöntemde iletken olarak bakır şerit kullanılır (Bkz. Şekil 9). Elektriksel Periyodik Kontroller kapsamında, topraklama tesisatı ölçümü ve paratoner tesisatı ölçümü hizmetlerinin yanı sıra, elektrik tesisat uygunluk raporu, kaçak akım ölçümü ve raporu hazırlanması ile makina topraklama ölçümü, jeneratör koruma topraklama ölçümü, pano topraklama ölçümü, parafudr topraklama. Nötr ile toprak arası voltu geçmemeli. Online sipariş verilebilir.


Kelepçeleri Otomat Rayları SDuvar Konsolları Galvaniz Kablo Kanalları. Elektro Çubuk Elektrod ve Levha Elektrod topraklamada kullanılan elektrod çeşitleridir. Boru veya profil şeklindeki bakır veya galvaniz malzemeden yapılan elektrodlardır. Levha halindeki topraklayıcılara levha topraklayıcı denir, diğerlerine göre daha derine gömülmelidir.


Yukarıda belirtilen yapının temel topraklama tesisatı kontrol edilmi ş, galvaniz şerit ve topraklama kazı ğı ebatlarının projesine uygun oldu ğu tespit edilmi ş, galvaniz şeridin belirli aralıklarla demir donatıya klemensle ba ğlandı ğı görülmü ştür. Bağlantı kısımları korozyona dayanıklı çelikten yapılmalıdır. Galvanizli rulo sac ve içerisinde galvaniz barındıran diğer ürünlere (trapez sac, profil, topraklama ekipmanları) ve PVC destek sacı na olan talebi pazarda mevcut olan tedarikçilere nazaran daha cazip şekilde ve uygun koşullarla sunarak müşterilerimize alırken kazandırmak.


Sıcak daldırma ve santifüj galv. Konumunuzu Seçin, Avantajlardan Yararlanın Seçtiğiniz konuma özel indirimleri ve aynı gün teslimatlı ürünleri keşfedin Neden konum seçmeliyim?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar