26 Kasım 2014 Çarşamba

Çatı ışıklık

Çatı ışıklık

Genel anlamda binalarda çatıdan ışık almak ya da havalandırma sağlamak amacıyla açılan boşluklarda yapılan ışıklıklar , çelik taşıyıcılar üzerine oturtulan alüminyum profiller ve şeffaf ya da opak camlarla oluşturulur. Skylight ), farklı form ve derecelerde açı yapan eğimli cam veya polikarbonat kaplama sistemlerden oluşmaktadır. Ayrıca daha önceki yazımız olan Çatı detay çizimleri isimli makalemizi de okumanızı öneririz.


Çatı ışıklık

PoliKarbon ile yapılan Titanyum çinko çatı , Kenet Çatılar Aydınlık bir ortam sağlarlar. Polikarbonatlar, termoplastiklerin özel bir grubudur. Güneş yoğunluğu giydirme cephelere kıyasla aşırı fazladır.


Isı farkları camlara aşırı yükler getirmekte ve güneş yutucu termal camlara yada termal polikarbonat kaplamaya ihtiyaç duyulmaktadır. Darbelere mukavim olmalı ve kırıldığında dağılmamalıdır. Her formda ve her meyilde uygulanan ışıklık sistemlerimiz ile tasarımlarınıza sınır koymuyoruz. Isı köprüleri yalıtımlı profillerin iç ve dış kısımlarının farklı renkte olmasınına imkân sağlar.


Dış görünümde 60mm profil kalınlığı görülmektedir. Braas Çatı Sistemleri, soğuk ve sıcak çatılara yönelik sunduğu ışıklık ve çatı penceresi çözümleri ile manzara seyri, havalandırma, aydınlatma ve acil durumlarda çatıya çıkış imkanını bir arada sunmaktadır. Binalarınızda çatıya kullandığınız sandviç panel - trapez sac aralarına uyguladığımız polikarbon ışıklık sistemleri sayesinde, güneşten gelen doğal ışığı işletmenizin içerisine alacak ve elektrik masrafını minimum düzeylere indirerek cebinizi koruyacaksınız.


Skyline çatı ışıklık sistemleri ile, yapılarda gün ışığının olumsuz hava koşullarından etkilenmeden ve U. V ışınlarından korunmuş olarak kullanabilirsiniz. Kış Bahçeleri, Giriş saçakları, Teras ve verandalar, Seralar, Binalar arası geçiş tünelleri, Yüzme Havuzu çatıları , Merdiven ve balkon korkulukları, Stadyumların çatıları , Otopark, otobüs durakları, bina giriş-çıkışları, fabrika aydınlıkları gibi mekanlarda polikarbonat malzemelerle estetik. Skylight Cam Çatı ;Türkçe karşılığı ışıklık anlamına gelmektedir.


Halk arasında genellikle ışıklıklı cam çatı , cam çatı skylight olarak bilinmektedir. Kurumsal 4D YAPI ELEMANLARI İNŞAAT TAAHHÜT SAN. D Yapı‘nın teknoloji ve ürün üzerindeki yeterliliği herhangi bir düşey veya eğilimli çatı ışıklık ihtiyacını,kaliteli, estetik ve güvenli çözümlerle karşılar.


MegaLux hem çatı hem cephe ışıklık kaplama malzemesi olarak kullanılabilmektedir. MegaLux PC panelin her iki yanındaki tırnakları güvenli ve kolay uygulamalar için tasarlanmıştır. Paslanmaz çelikten imal edilmiş klips bağlantı elamanları tırnaklara takılarak taşıyıcı konstrüksiyona monte edilirler. Sistem, mimari projesine uygun olarak ana taşıyıcı çelik konstrüksiyona tespit edilmiş kondens kanallı düşey ve yatay alüminyum ışıklık profillerinden oluşur.


Poliklarbonat levhalardan ışıklık sistemleri, doğan ışığı kullanarak aydınlık mekanlar yaratmak amacıyla tercih edilir. Her türlü düşey ışıklık sistemlerine uygundur. Her aksın ortasında veya iki cash advance palm desert aksta bir tercih edilen çatı ışıklık levhalar önemli oranda elektrik (enerji) tasarrufu sağlamaktadır. Gün ışığından faydalanarak çalışma performansını ve verimliliği arttırarak işletmelere önemli ve değerli kazançlar sağlamaktadır. Teslimat Bilgisi: Ücretsiz Kargo En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. VELUX teras çatı pencereleriyle bina çekirdeğine yakın, iç bölümlerde kalan, çatı eğimi 0-o arasındaki karanlık alanları rahatlıkla aydınlatabilir, temiz hava ile ve ışıkla dolu, sağlıklı mekanlar yaratabilirsiniz. Teknik olarak siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti. Firmamız, giydirme cephe sistemlerinin farklı versiyonu sayılabilecek çatı ışıklık sistemleri konusunda da başarılı projelere imza atmıştır. Projedeki açıklığa uygun olarak yapılan statik hesaplar doğrultusunda, gerekirse öncelikle çelik konstrüksüyon uygulanarak üzerine alüminyum karkas ile istenilen dizayn sağlanır.


Taahütünü aldığımız çatı ve cephe kaplama işlerinde, amacına en uygun malzeme seçimi ile işçi sağlığı ve güvenliğini ön planda tutarak kaliteli ve zamanında iş teslimi yapmak amacımızdır. Firmamız polikarbon levha ve çatı malzemeleri konusunda deneyimli ve uygun fiyatlı ürünler siz degerli müşterilerimize temin etmektedir. MM Şeffaf – Duvarlı MM Şeffaf – Duvarlı MM Şeffaf – Duvarlı 15.


Libart Proje ve Uygulama ClearSky K Sistemleri. Projesine göre, her kalınlıkta ve kesitte polikarbon levha ile konstrüksiyon üzeri kaplama yapılması. Işıklıkları ve Pencereleri.


Fabrika pencereleri ve ışıklıkları. Bu özellikler sayesinde sera, ışıklık , kış bahçelerinde artan bir şekilde kullanılmaya başlanmıştır. DAYANIKLILIK Uv tabakası sayesinde malzemenin ömrü Güneş ışınlarına karşı yıl ve daha fazla dayanıklı olmaktadır. Ancak bu renklerin yanında beyaz, bronz, mavi, yeşil, kırmızı ve turkuaz gibi renklerde isteğe bağlı olarak estetik amaçlı olarakda kullanılmaktadır.


Stadyumların çatıları polikarbonat malzemeler ile kaplanıp, çelik çatının taşıdığı ağırlık azaltılıp proje aşamasında daha küçük kesitlerle çatı dizayn edilebilir. Ayrıca Stadyumlarda sporcu tünelleri ile yedek kulubeleri de polikarbonat ile kaplanabilir. Gündüz doğal, gece led aydınlatma ile ışıl ışıl cepheler. Polinet cephe ve çatı polikarbonat sistemleri ile uyumlu çok renkli LED aydınlatma sistemleri. Sandviç panel uyumlu polikarbon sistemler.


Çatı ışıklık

Alüminyum çatı ışıklık sistemleri. Satışını yapmış olduğumuz ürünlerimizi yüksek miktarlarda stok tutmaktayız. Kablo-Makedonya çatı ışıklıkları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar