4 Kasım 2014 Salı

Doğal taş üzerine baskı

Doğal taş üzerine baskı

Kendine has doğal yapısıyla üzerine basılan görselleri çok canlı ve doğal bir şekilde gösterir, farklı bir hava verir. Doğal Taşa Fotoğraf Baskı Temizle. En güzel günlerinizi sevdiklerinizle paylaşmak, en güzel anlarınızı ölümsüzleştirerek sevdiklerinize farklı bir hatıra armağan edebilirsiniz.


Doğal taş üzerine baskı

TL Vergiler Hariç: TL. Karşılaştırma listesine ekle. Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun. Alışveriş Listem (0) Hesabım Kasaya Git.


Bu ürün ücretsiz kargolanacaktır. En mutlu anlarınızı ölümsüzleştirmek için kullanabileceğiniz doğal taş üzerine resim uygulaması. Dosya ekle kısmından uygulamak istediğiniz resmi yükleyiniz. Taşlarımız tamamen doğal olup, taş görünümlü plastik yada çin üretimi değildir. Dilerseniz apartman yada evlere özel olarak fayans,mermer v. Nocai uv digital baskı makinesi.


Ahşapa baskı , taşa baskı , deriye baskı , plexi baskı , telefon kılıfına baskı , cama baskı ve tüm sert zeminlere kalıcı baskı yapmaktadır. Taş magnetlerimiz, Limra taş üzerine istediğiniz tasarım veya fotoğrafın baskısı yapılabilmektedir. Nikah, söz, nişan, kına ve düğün gibi organizasyonlarınızda dağıtabileceğiniz en ideal ürünlerden biridir. Kaba Sıva, beton duvar, ytong , tuğla üzerine beyaz flex Granit seramik. Yukarıda girdiğiniz bilgiler ile doğal taş üzerine size özel baskı yapılarak hazırlanır.


Küçük yuvarlak magnetler kullanmıyoruz. Türkiyede mermer taş üzerine baskıyı ilk kez İstanbul firmalarından pamirastone yapmıştır. Süblimasyon baskı tekniği ile hazırlanan farklı boy ve ebatlardaki dekoratif taşlar üzerine , en beğendiğiniz fotoğraflarınızı, en sevdiklerinizin isimleri ve en duygu yüklü kişisel mesajlarınızı taşıyoruz. Fotoğrafınızın taş üzerine aktarılması ile yapılan bu hediyelik ile fotoğraf çerçevesi arama derdine son.


Arkasında güçlü magnet vardır, kolaylıkla yapışır ve düşmez. Bu birikim zamanla yastık gibi yumuşak hatları olan travertenleri oluşturur. TAŞ BASKI İÇİN ZENGİN ALTERNATİFLER OSCAR STONE DA.


Gerçek bir kaya taşı , üzerini istediğiniz bir resim bastırabilirsiniz bir şömine ya da masa üzerinde çok şık duracaktır. DESTEK İletişim Yorumlar Ödeme ve Teslimat Güvenlik Gizlilik Mesafeli Satış Sözleşmesi. Atatürk resmi, 10x5x2cm mermer kaide, Altın yaldız lale baskılı özel kutusunda. Adetleri Hakkında: Baskılar adet ve katları olarak alınır. Adet ve altına baskı alamıyoruz.


Fotoğraf baskılar 2-gün, Kanvas Tablo gün, Fotokitaplar gün diğer baskılı ürünler 2-gün içinde kargoya verilir. Kişiye Özel Taş Üzerine Fotoğraf Baskı Hakkında Bilgiler Bu Ürüne ait farklı ebat bulunmaktadır. Türkiye’nin heryerine sipariş üzerine doğal taş ve çeşitli zeminler üstüne baskıları gerçekleştirip, kargo ile gönderiyoruz.


Fiyat ve ebat için bize ulaşın. Film Şeridi Fotoğraflı Taş Baskı ürünü üzerine adet fotoğraf ve belirttiğiniz isimler yazılarak kişiye özel olarak hazırlanır. Dogal tas magnet üzerinde yazmasını istediğiniz bilgileri bize iletin. Magnet tasarımınızı onaylayın ve en mutlu günlerinize aydınlık geleceklere destek olma sorumluluğunuzu da ekleyin. Soft Gold Baskılı Taş Magnet.


Birinci sınıf doğal taş üzerine özel bir teknikle desen aktarılarak üretilir ve sağlığa hiç bir zararı yoktur. Suya ve ısıya dayanıklıdır. Eskişehir Jojo Tasarım, toptan doğal taş magnet, baskılı doğal taş bardak altlığı, davetiye, nikah şekeri, bebek şekeri online satış hizmeti vermektedir. Bu türe, taşbaskılarda taş üzerine gravürleme denir. Gravür şekli ile hazırlanacak ve kazılacak kelimeler hafif asitlerle ve özel gravür makinalarıyla hazırlanır.


Eski Harbiye Nezareti)nde kuruldu. Yeni Ürünümüz: Şapka Üzerine Baskı. Bir fotoğraf çerçevesinden beklediğinizden çok daha ötesini sunuyoruz. Sublimasyon metal üzerine baskı yaptıktan sonra taş üzerine yapıştırarak sergileyebilirsiniz.


Fotoğrafın aktarılabildiği dijital baskı teknolojisi üzerine yatırımlar yaptık. Kanvas Tablo başta olmak üzere, bir çok hediye objeler tasarladık ve siz değerli fotoğraf severlerin beğenisine. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Taş renkli uv baskı yöntemi ile kişiye özel olarak hazırlanmaktadır.


Muhafazalı hediye kutusunda gönderilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar